Workshop Naaktmodel Schilderen - Man

Van normaal tot sportief postuur

Naaktmodel Schilderen Man Hero Image

Leer de basis van schilderen

Vanaf 10 deelnemers

Ca. 2 uur

Stap voor stap begeleiding door professionele kunstenaar

Inclusief materiaal

200+ groepen gingen je voor

Stiekem altijd al eens een mannelijk naaktmodel willen schilderen? Een unieke ervaring, iets wat je waarschijnlijk niet elke dag doet. Het is een hilarisch, maar tegelijkertijd artistiek en gezellig.

Je schildert een mannelijk model op een canvas van 40x50 cm. en wordt begeleidt door één van onze professionele kunstenaars. Geschikt voor jullie volgende vrijgezellenfeestje, vriendinnendag of verjaardag.

Vrijblijvend meer informatie?

Je kent ons van

Ad logo
Rtl4
Franska Logo
Logo Hhb
Het Parool

Naaktmodel schilderen voor beginners

Onze workshops zijn zo opgezet dat je geen ervaring nodig hebt. Onze professionele kunstenaars zijn getraind om jullie stap voor stap door het schilderij heen te loodsen. Je krijgt uitleg over de compositie, kleuren mengen en de afwerking.

Naaktmodel Schilderen Groepsuitje

Wij geloven dat iedereen creatief is! ArtPub heeft als missie mensen en bedrijven te inspireren. We willen mensen zichzelf laten verrassen. Iedereen kan met de juiste begeleiding een kunstwerk maken waar hij of zij trots op is. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen collectief aan kunstenaars. Zij weten als geen ander hoe ze hun passie en kennis over creativiteit moeten delen.

Hoe verloopt Workshop Naaktmodel Schilderen?

Workshop Naaktmodel Schilderen Man
  • Iedereen komt aan op de afgesproken locatie
  • De kunstenaar heeft alles al klaargezet
  • Iedereen begint met een leeg doek en vervolgens legt de kunstenaar het schilderij stap voor stap uit. Zo heeft iedereen de kans dit schilderij naar eigen smaak weer te geven.
  • Aan het einde van de workshop hebben alle deelnemers hun eigen creatie, hetzelfde en toch allemaal anders.
  • Tussendoor en aan het einde kun je elkaars werk bewonderen en natuurlijk gezellig kletsen!

Vraag hier onze offerte aan!

Mannelijk Naaktmodel Schilderen door heel Nederland

Wij hebben verschillende locaties door heel Nederland, maar de Workshop Naaktmodel Schilderen kan ook op locatie worden gehouden.


Deze workshop kun je overal in Nederland aanvragen. Of je nou kiest voor een een workshop thuis of live op locatie, alles is mogelijk. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

DIY Naaktmodel Schilderen (man)

Speciaal voor de kleinere groepen bieden wij ook een Do-It-Yourself Workshop Naaktmodel Schilderen aan.

Naaktmodel diy 22

Toch iets te spannend om zo'n fysieke workshop bij ons te boeken? Geen zorgen! Deze DIY Workshop kun je gewoon lekker vanuit thuis volgen. Ook is het perfect voor een kleinere groep. Volg de DIY Workshop Naaktmodel Schilderen geheel op eigen tempo en in je eigen tijd! Via een video word je begeleid door een van onze kunstenaars en deze video is een jaar geldig! Genoeg tijd dus om alle beginselen van naaktmodel schilderen te leren.

Koop hier de DIY Workshop Naaktmodel Schilderen!

Waarom ArtPub?

Waarom ArtPub

Gezelligheid gegarandeerd


Door onze mooie schilderijen, leuke uitleg en onze ervaren kunstenaars, wordt jouw online uitje bij ons zeker gezellig!


Geheel verzorgd


We regelen het event van A-Z, dus geen stress over de materialen.


Creativiteit vermindert stress en angst


Met je handig bezig zijn en creatieve dingen ondernemen zorgt ervoor dat je geest rustiger wordt en de stresscyclus wordt onderbroken.

Veel gestelde vragen

Veel Gestelde Vragen

Vanaf hoeveel personen kunnen wij een workshop boeken?


Onze workshops zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.


Zijn de workshops ook geschikt voor groepen van meer dan 100 personen?


Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij ArtPub hebben wij geschikte uitjes voor groepen vanaf 100 personen,. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.


Wat als ik niet goed kan schilderen?


Dat geeft helemaal niets! Onze ervaren kunstenaars zijn er in gespecialiseerd om mensen zonder ervaring snel en soepel de basis van schilderen aan te leren. Zo kan iedereen meedoen met onze leuke workshops, of je nou onervaren bent of een echte professional.

Meer informatie?

Veelgestelde vragen

Dat geeft helemaal niets! Onze ervaren kunstenaars zijn er in gespecialiseerd om mensen zonder ervaring snel en soepel de basis van schilderen aan te leren. Zo kan iedereen meedoen met onze leuke workshops, of je nou onervaren bent of een echte professional.

Bij ArtPub mag je altijd je eigen draai geven aan jouw schilderij door bijvoorbeeld gebruik te maken van andere kleuren, details te veranderen of andere objecten erin schilderen. Niets moet, alles mag op je eigen schildersdoek.

Onze workshops zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Ja dat kan. Echter betaal je dan wel het starttarief voor een workshop. Het starttarief is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij ArtPub hebben wij geschikte uitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. We kunnen de groep dan opsplitsen, zodat iedereen zijn of haar favoriete schilderij kan kiezen. Maar het is ook mogelijk om in een grote zaal met meer dan 100 deelnemers te schilderen. Gaaf! Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.