Over ArtPub

De Specialist in Creatieve Workshops en Events

ArtPub is hét creatieve evenementenbureau dat staat voor verbinden van creativiteit, horeca, consumenten en bedrijven.

Over ArtPub Hero Image

We bieden verschillende creatieve workshops aan: van schilderen tot aan handletteren en van creatieve team building tot aan festivals. Al deze events vinden plaats in een inspirerende omgeving en worden uitgevoerd door ons collectief aan lokale kunstenaars


Per maand vinden er meer dan 100 workshops en events plaats door heel Nederland. Onze klanten komen vanuit alle hoeken van het land, van jong tot oud, ArtPub is voor iedereen. Elke event is weer een nieuwe uitdaging!

Je kent ons van

Rtl 4 logo
Ad logo
Libelle
Logo HHB
Franska LOGO

Waar we in geloven

Wij geloven dat iedereen creatief is of creatief kan denken.

Over Art Pub Onze Mentaliteit

ArtPub heeft als missie onze deelnemers en bedrijven te inspireren, te verrassen en ruimte te bieden om te groeien. Onze kunstenaars weten als geen ander hoe ze hun passie en kennis over creativiteit moeten delen.


Iedereen maakt zijn of haar eigen persoonlijke meesterwerk door onze unieke werkwijze en de stap voor stap begeleiding van onze kunstenaars. Met de combinatie van ontspanning en creativiteit creëren we een gezamenlijke herinnering.

Onze kernwaarden

Plezier - Professionaliteit - Verbindend

Over Ons Onze Kernwaarden

Plezier - Alle workshops en events zijn een combinatie van jezelf of je team uitdagen en plezier. We dagen je uit echt te schilderen (geen kleurplaat) en los te laten, zonder dat het een les is. Een gezellige workshop waar plezier voorop staat en je trots bent op je eigen meesterwerk.


Professionaliteit - Expertise, professionaliteit en kwaliteit geven ons richting en zien wij als een basis van waaruit wij werken. We werken samen met professionele kunstenaars en kwalitatieve materialen. Onze events worden constant verbeterd om plezier te kunnen blijven garanderen.


Verbindend - Verbinding zoeken en vinden. Gedeelde herinneringen zijn de basis voor een goed team, vriendschap of familie. Niets is zo bijzonder als samen tijd doorbrengen. Door het organiseren van een onvergetelijk event, zorgen we voor een nieuwe gezamenlijke herinnering.

Leer ArtPub kennen in 60 seconden

Meer dan Creatief

ArtPub is onderdeel van de PUB Events familie: het overkoepelende bedrijf dat naast ArtPub de labels QuizPub en FEMZ voert

Over Art Pub Meer dan creef

ArtPub, QuizPub en FEMZ opereren op basis van dezelfde kernwaarden en bieden in samenwerking met professionals in hun eigen vakgebied een breed aanbod aan activiteiten.


Naast creatieve workshops (van schilderen tot aan handletteren), bestaat dit uit quizzen, escape en city(games), compleet verzorgde bedrijfsuitjes, creatieve teambuildings en bedrijfsfestivals. We opereren vanuit dezelfde missie: Mensen verbinden door creëren van gezamenlijke herinneringen.

Unieke PUB Garantie

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte Uitjes Beleving) - garantie. Wij garanderen:

Art Pub garantiebadge
  1. Professionele begeleiding

  2. Gezellige locaties

  3. Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

  4. Passend event voor jullie groep

  5. Ruimte voor teambuilding en verbinding

  6. Jullie plezier staat centraal

  7. Niet goed, geld terug

Het team

Sinds 2017 bieden we met ons team inloopworkshops aan in de horeca. Hiermee bieden we een alternatief avondje uit. Onze enthousiaste deelnemers kwamen vervolgens terug met hun bedrijf, afdeling of familie voor een creatief bedrijfs- of groepsuitje.

Over Art Pub Ons Team

Door slim in te spelen op de corona-crisis met online workshops en DIY-pakketten zijn we ondertussen met een event team van 12 personen. Het team bestaat uit een combinatie van event managers, creatieven en marketeers. We werken vanuit onze locatie in ./Utrecht en samen met een collectief van meer dan 60 lokale kunstenaars, presentatoren en spelbegeleiders.

Kunstenaar worden of ons team versterken?

Samenwerking met lokale kunstenaars

Onze workshops worden uitgevoerd door onze lokale kunstenaars en creatieve ondernemers. Wij bieden onze kunstenaars een groter platform om hun passie voor creativiteit ten toon te stellen. Naast het geven van workshops kunnen kunstenaars hun eigen werk te promoten bij onze deelnemers.

Over Ons Kunstenaar Worden

We helpen zo onze kunstenaars om van creativiteit hun beroep te maken Dus door het boeken van een creatieve workshop verzeker je jezelf niet alleen van een geslaagd event, maar steun je ook een lokale kunstenaar. Win-Win!

In lokale Horeca

We werken door heel Nederland samen met verschillende horeca-partners.

Over ArtPub Lokale Horeca

Van klein bruin café tot hippe bar, strandtent, gezellig restaurant of grote event locatie. Zo garanderen we onze deelnemers een sfeervolle locatie voor onze workshops of events.


Je kunt onze events daarom goed combineren met een andere zakelijke activiteit of vergadering en borrel, lunch of diner.

Benieuwd waar je een event kunt boeken?