Helpdesk

Hulp nodig? Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Zijn de workshops ook geschikt voor groepen van meer dan 100 personen?

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij ArtPub hebben wij geschikte uitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. We kunnen de groep dan opsplitsen, zodat iedereen zijn of haar favoriete schilderij kan kiezen. Maar het is ook mogelijk om in een grote zaal met meer dan 100 deelnemers te schilderen. Gaaf! Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.

Kunnen we ook een workshop boeken met minder dan 10 deelnemers?

Ja dat kan. Echter betaal je dan wel het starttarief voor een workshop. Het starttarief is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers.

Is annuleren mogelijk?

Annuleren is mogelijk, maar daar zitten wel bepaalde kosten aan verbonden. Kosteloos annuleren is helaas niet mogelijk nadat er akkoord is gegeven op de offerte. Wel is het mogelijk om het kosteloos uitje te verplaatsen naar een andere datum mits het voor 48 uur van tevoren is.

Vanaf hoeveel personen kunnen wij een workshop boeken?

Onze workshops zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Hoe kan ik een teamuitje in Tilburg boeken?

Je kunt een teamuitje in Tilburg boeken door contact op te nemen met ons via de website of telefonisch voor een persoonlijk advies en offerte.

Hoe kan ik een teamuitje in Tilburg aanpassen aan mijn teamgrootte?

Wij bieden flexibele opties voor teamuitjes in Tilburg, geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Neem contact op voor een op maat gemaakt programma.

Welke soorten activiteiten kan ik verwachten tijdens een teamuitje in Tilburg?

Je kunt een breed scala aan activiteiten verwachten, van creatieve workshops en spannende citygames tot interactieve quizzen en outdoor avonturen.

Wat maakt Tilburg een unieke locatie voor teamuitjes?

Tilburg staat bekend om zijn culturele diversiteit, historische locaties en moderne voorzieningen, wat het een ideale plek maakt voor zowel ontspannende als actieve teamuitjes.

Zijn er Speciale Pakketten Beschikbaar voor Bedrijfsteams?

Ja, In Tilburg bieden we speciale pakketten voor bedrijfsteams. Deze pakketten zijn vaak op maat gemaakt en kunnen variëren van creatieve workshops en culturele tours tot avontuurlijke outdoor activiteiten. Het is aan te raden om vooraf contact op te nemen met de gewenste locaties om de mogelijkheden te bespreken en een pakket samen te stellen dat perfect past bij jullie team.

Hoe Kan Ik Een Teamuitje in Tilburg Aanpassen aan Verschillende Interesses?

Om een teamuitje in Tilburg aan te passen aan verschillende interesses, kun je een mix van activiteiten aanbieden die cultuur, natuur en ontspanning combineren. Denk aan een bezoek aan het Textielmuseum of De Pont Museum voor de kunstliefhebbers, een natuurwandeling voor de buitenmensen, en een gezellig diner of cafébezoek voor wat ontspanning en teambinding. Zo is er voor ieder wat wils!

Contact met ons opnemen?

Chatten

Contact met ArtPub

Chatten

Chat

Facebook Chatten

Facebook chat

Mailen

Stuur een e-mail

Bellen

Bel ons