Helpdesk

Hulp nodig? Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Kan Zeskamp binnen worden gehouden?

Hoewel Zeskamp traditioneel een buitenevenement is, kunnen sommige spellen aangepast worden voor binnenruimtes, afhankelijk van de beschikbare faciliteiten.

Wat moet ik meenemen naar een Zeskamp evenement?

Comfortabele sportkleding, waterflessen, zonnebrandcrème en een positieve instelling zijn essentieel.

Hoe bereid ik mijn team voor op zeskamp?

Focus op teambuilding activiteiten die zowel de fysieke conditie als de samenwerking bevorderen. Kennismakingsspellen en strategische planning kunnen ook helpen.

Wat is een teambuilding?

tekst

Wat is een afdelingsuitje

nsnsn

Wat is een personeelsuitje?

Een personeelsuitje, ook wel bedrijfsuitje of teamuitje genoemd is een activiteit die je samen met je collega's van je afdeling, locatie en gehele bedrijf doet. Het doel kan zijn om elkaar beter te leren kennen, of te werken aan de onderlinge relaties en samenwerking. Maar het kan ook een beloning zijn voor het behalen van een bedrijfsresultaat of na een periode hard werken. Er worden vaak verschillende soorten activiteiten georganiseerd, van een creatieve workshop tot outdoor. Vaak in combinatie met een etentje of borrel.

Zijn de workshops ook geschikt voor groepen van meer dan 100 personen?

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij ArtPub hebben wij geschikte uitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. We kunnen de groep dan opsplitsen, zodat iedereen zijn of haar favoriete schilderij kan kiezen. Maar het is ook mogelijk om in een grote zaal met meer dan 100 deelnemers te schilderen. Gaaf! Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.

Is annuleren mogelijk?

Annuleren is mogelijk, maar daar zitten wel bepaalde kosten aan verbonden. Kosteloos annuleren is helaas niet mogelijk nadat er akkoord is gegeven op de offerte. Wel is het mogelijk om het kosteloos uitje te verplaatsen naar een andere datum mits het voor 48 uur van tevoren is.

Kunnen we ook een workshop boeken met minder dan 10 deelnemers?

Ja dat kan. Echter betaal je dan wel het starttarief voor een workshop. Het starttarief is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers.

Vanaf hoeveel personen kunnen wij een workshop boeken?

Onze workshops zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Contact met ons opnemen?

Chatten

Contact met ArtPub

Chatten

Chat

Facebook Chatten

Facebook chat

Mailen

Stuur een e-mail

Bellen

Bel ons