Helpdesk

Hulp nodig? Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Wat als ik niet goed kan schilderen?

Dat geeft helemaal niets! Onze ervaren kunstenaars zijn er in gespecialiseerd om mensen zonder ervaring snel en soepel de basis van schilderen aan te leren. Zo kan iedereen meedoen met onze leuke online workshops, of je nou onervaren bent of een echte professional.

Zijn de workshops ook geschikt voor groepen van meer dan 100 personen?

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij ArtPub hebben wij geschikte uitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. We kunnen de groep dan opsplitsen, zodat iedereen zijn of haar favoriete schilderij kan kiezen. Maar het is ook mogelijk om in een grote zaal met meer dan 100 deelnemers te schilderen. Gaaf! Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.

Kunnen we ook een workshop boeken met minder dan 10 deelnemers

Ja dat kan. Echter betaal je dan wel het starttarief voor een workshop. Het starttarief is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Vanaf hoeveel personen kunnen wij een workshop boeken?

Onze workshops zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Wat nou als mijn mobiel leeg is?

Wanneer je een citygame speelt in onze spelapp en je mobiel uitvalt, geen zorgen! Je kunt je sessie via een andere telefoon doorspelen. De spelleider zal jullie hierbij helpen. Wel is het verstandig om je telefoon van tevoren goed op te laden.

Neemt de quizmaster eigen apparatuur mee naar locatie?

In principe gaan wij er vanuit dat de locatie alle apparatuur heeft en neemt de quizmaster niks mee. Hebben jullie nou een eigen locatie zonder apparatuur? Dan kan dat in overleg altijd geregeld worden! Wij denken graag met je mee.

Kan een spel of citygame op een eigen locatie?

Niet alles kan op een eigen locatie gedaan worden. Veel van onze spellen zijn zo gemaakt dat ze leuk te spelen zijn in een stad en dus niet zomaar op elke locatie. Spellen als de Bingo Show zijn uiteraard wel op een eigen locatie te spelen.

Kunnen we een spel of citygame met minder dan 15 personen boeken?

Wanneer je met een kleinere groep dan 15 personen bent, kun je onze spellen & citygames nog steeds boeken voor het bedrag van 15 personen. Valt dit buiten jullie budget? Dan zouden wij een van onze DIY games aanraden. Deze zijn speciaal bedoeld voor kleinere groepen met een kleiner budget.

Wat nou als ik Wie is de mol niet ken?

Geen zorgen! Vooraf het spel zal een van onze spelleiders een uitleg geven over hoe het spel in zijn werk gaat. Je hoeft het programma dus niet van tevoren te hebben gezien om mee te doen. Mocht je na de uitleg nog vragen hebben, dan beantwoordt de spelleider deze graag.

Is er een begeleider aanwezig tijdens een citygame?

Jazeker! Wij zorgen dat er bij elk spel of citygame een passende spelleider bij is.

Contact met ons opnemen?

Chatten

Contact met ArtPub

Chatten

Chat

Facebook Chatten

Facebook chat

Mailen

Stuur een e-mail

Bellen

Bel ons