Workshop Schilderen als Van Gogh

Maak je eigen Starry Night

Schilderen als van Gogh hero image

Leer de basis van schilderen

Vanaf 10 - 500+ deelnemers

Ca. 2 uur

Stap voor stap begeleiding door professionele kunstenaar

Kunstenaar neemt alle benodigdheden mee

200+ groepen gingen je voor

In de Workshop Schilderen als Van Gogh beleef je hoe het is om zelf Vincent van Gogh te zijn. Net als de beroemde kunstenaar ga je aan de slag en maak je zijn één van zijn bekendste werken Sterrennacht.

Ben je op zoek naar een creatieve workshop voor je team, collega's of vriendinnengroep? Vanaf 10 personen kun je schilderen onder leiding van een professionele kunstenaar. Een perfect creatieve activiteit voor groepen!

Meer informatie ontvangen?

Je kent ons van

Rtl 4 logo
Libelle logo
Rtv Noord Holland
Het Parool
Franska Logo

Schilderen als Van Gogh voor beginners

Kleurrijk en creatief bezig zijn. Onze workshops zijn zo opgezet dat je geen ervaring nodig hebt. Onze professionele kunstenaars zijn getraind om jullie stap voor stap door het schilderij heen te loodsen. Je krijgt uitleg over de compositie, kleuren mengen en de afwerking.

Workshop Van Gogh Evenement

Je leert het schilderij Starry Night schilderen op de manier van Vincent Van Gogh. Uiteindelijk heeft iedereen hetzelfde schilderij, maar toch heel anders. Gegarandeerd het mooiste resultaat!

Hoe verloopt een workshop schilderen als Van Gogh?

Workshop Schilderen als Vincent van Gogh bedrijfsuitje groepsuitje teamuitje
  • Iedereen komt aan op de afgesproken locatie, waar de kunstenaar alles al heeft klaargezet
  • Iedereen begint met een leeg doek en vervolgens legt de kunstenaar het schilderij stap voor stap uit. Zo heeft iedereen de kans dit schilderij naar eigen smaak weer te geven.
  • Aan het einde van de workshop hebben alle deelnemers hun eigen creatie, hetzelfde en toch allemaal anders.
  • Tussendoor en aan het einde kun je elkaars werk bewonderen en natuurlijk gezellig kletsen!

Geïnteresseerd?

Workshop Schilderen als van Gogh door heel Nederland

Wij hebben veel verschillende locaties door heel Nederland, maar een Workshop Schilderen als van Gogh kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.

Een Workshop Schilderen als van Gogh kun je overal in Nederland aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Deze workshop boeken?

Deze bedrijven waren je voor

Vrije Universiteit Amsterdam
Rijkswaterstaat
Deloitte
Postcode Lotterij
Slachtofferhulp Nederland

Waarom ArtPub?

Waarom ArtPub

Gezelligheid gegarandeerd


  • Door onze mooie schilderijen, leuke uitleg en onze ervaren kunstenaars, wordt jouw online workshop bij ons zeker gezellig!

Geheel verzorgd


  • We regelen het event van A-Z, dus geen stress over de materialen.

Creativiteit vermindert stress en angst


  • Met je handig bezig zijn en creatieve dingen ondernemen zorgt ervoor dat je geest rustiger wordt en de stresscyclus wordt onderbroken.

Vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje?

Wil je deze workshop voor een speciale gelegenheid organiseren? Een vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje? Dat kan!

Veel Gestelde Vragen

Boek vanaf 10 personen een groepsuitje op één van onze locaties of een locatie naar eigen keuze. Maak jullie feest onvergetelijk met een blijvende herinnering aan een workshop action painting schilderen.


Op zoek naar een creatief bedrijfsuitje? Ook daar kan ArtPub je bij helpen! Vanaf 10 collega's beleeft jouw team een workshop naar wens. Vraag nu snel een offerte aan!

Nog niet overtuigd?

Veelgestelde vragen

Dat geeft helemaal niets! Onze ervaren kunstenaars zijn er in gespecialiseerd om mensen zonder ervaring snel en soepel de basis van schilderen aan te leren. Zo kan iedereen meedoen met onze leuke workshops, of je nou onervaren bent of een echte professional.

Bij ArtPub mag je altijd je eigen draai geven aan jouw schilderij door bijvoorbeeld gebruik te maken van andere kleuren, details te veranderen of andere objecten erin schilderen. Niets moet, alles mag op je eigen schildersdoek.

Het is verstandig om niet je allernieuwste kleding aan te trekken. Je krijgt een schort van ons, om je kleren te beschermen. Knoeien kan natuurlijk nog steeds. Als er wordt geschilderd met acrylverf, moet je de vlek gelijk uitwassen met koud water. Als je pas later verf in je kleren ontdekt, gaat het er niet of nauwelijks uit.

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij ArtPub hebben wij geschikte uitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. We kunnen de groep dan opsplitsen, zodat iedereen zijn of haar favoriete schilderij kan kiezen. Maar het is ook mogelijk om in een grote zaal met meer dan 100 deelnemers te schilderen. Gaaf! Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.

Ja dat kan. Echter betaal je dan wel het starttarief voor een workshop. Het starttarief is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers