Workshop Dikke Dame Beeldjes Schilderen

Een creatieve belevenis

Workshop Dikke Dames Beeldjes Schilderen Hero Image

Schilder Dikke Dames in 3D

Ca. 2 uur

Stap voor stap begeleiding

Inclusief alle materialen

In een horeca locatie bij jou in de buurt

Ook mogelijk op jullie eigen locatie

De Dikke Dames worden in een nieuw jasje gestoken. Laat je creativiteit de vrije loop met het beschilderen van dit beeldje. Dankzij de vakkundige begeleiding van onze lokale kunstenaar houdt iedereen er binnen twee uur een eigen Dikke Dame aan over.

Bij ArtPub bieden wij verschillende creatieve workshops aan. Onder begeleiding van een lokale kunstenaar maak je stap voor stap je eigen meesterwerk. Geschikt als workshop voor teambuilding, een originele avond uit met vriendinnen of een vrijgezellendag.

Vrijblijvend meer informatie?

Je kent ons van

Ad logo
Rtl4
Logo Hhb
Bnn logo
Het Parool

Workshop Dikke Dame Beeldje

Een blijvende herinnering

Dikke Dames Beeldje Schilderen Teamuitje of Bedrijfsuitje

Wie dacht dat het maken van een eigen Dikke Dame Beeldje onmogelijk is, heeft het mis. Wij geloven dat iedereen creatief is! PubEvents heeft als missie mensen en bedrijven te inspireren.


We willen mensen zichzelf laten verrassen. Iedereen kan met de juiste begeleiding een kunstwerk maken waar hij of zij trots op is. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen collectief aan kunstenaars. Zij weten als geen ander hoe ze hun passie en kennis over creativiteit moeten delen.

Hoe verloopt een workshop Dikke Dames Beeldjes Schilderen

Dikke Dames Beeldjes Schilderen Voorbeeld
 • Iedereen komt aan op de afgesproken locatie, waar je door de kunstenaar wordt ontvangen. Dit kan zijn in een horeca locatie bij jou in de buurt of op jullie eigen locatie.
 • Het Dikke Dame Beeldje is 18 cm hoog (inclusief sokkel) en deze ga je in deze workshop met je eigen patronen en kleuren versieren
 • Je wordt stap voor stap begeleid door een professionele kunstenaar. Ze biedt uitleg en begeleiding bij het mengen van kleuren en geeft advies over patronen en kleurgebruik.
 • Aan het einde heeft iedereen zijn of haar eigen persoonlijke beeldje.
 • Je kunt tussendoor elkaars werk bekijken en natuurlijk lekker kletsen onder het genot van een drankje!

Vraag een offerte aan

Workshop Beeldjes Schilderen door heel Nederland

Wij hebben veel verschillende locaties door heel Nederland, maar een Workshop Dikke Dames Beeldjes kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.

Een Workshop Dikke Dames Beeldjes Schilderen kun je overal in Nederland aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Boek Beeldjes Schilderen nu

Deze bedrijven waren je voor

Logo Ikea
Divetro Klanten Client Cases Rabobank
Rijkswaterstaat
Deloitte
Erasmus Universiteit

Waarom een Workshop Dikke Dame Beeldjes Schilderen

Dikke Dames Beeldje Schilderen Groepsuitje
 • Ontspanning en creativiteit


  Een workshop is de ideale combinatie van ontspanning en creativiteit. Een avondje uit, maar dan anders.

 • Iedereen kan het


  Je hebt geen ervaring nodig. Door de stap voor stap begeleiding van onze lokale kunstenaar lukt het gegarandeerd.

 • Onder het genot van een drankje


  In een gezellig café of restaurant bij jou in de buurt.

Meer informatie ontvangen?

Waarom ArtPub?

Waarom Art Pub

Gezelligheid gegarandeerd


Door onze mooie schilderijen, leuke uitleg en onze ervaren kunstenaars, wordt jouw workshop bij ons zeker gezellig!


Geheel verzorgd


We regelen het event van A-Z, dus geen stress over de materialen.


Creativiteit vermindert stress en angst


Met je handig bezig zijn en creatieve dingen ondernemen zorgt ervoor dat je geest rustiger wordt en de stresscyclus wordt onderbroken.

Vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje?

Wil je deze workshop voor een speciale gelegenheid organiseren? Een vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje? Dat kan!

Veel gestelde vragen

Boek vanaf 10 personen een groepsuitje op één van onze locaties of een locatie naar eigen keuze. Maak jullie feest onvergetelijk met een blijvende herinnering aan een workshop action painting schilderen.
Op zoek naar een creatief bedrijfsuitje? Ook daar kan ArtPub je bij helpen! Vanaf 10 collega's beleeft jouw team een workshop naar wens. Vraag nu snel een offerte aan!

Veelgestelde vragen

Dat geeft helemaal niets! Onze ervaren kunstenaars zijn er in gespecialiseerd om mensen zonder ervaring snel en soepel de basis van schilderen aan te leren. Zo kan iedereen meedoen met onze leuke workshops, of je nou onervaren bent of een echte professional.

Onze workshops zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Ja dat kan. Echter betaal je dan wel het starttarief voor een workshop. Het starttarief is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Annuleren is mogelijk, maar daar zitten wel bepaalde kosten aan verbonden. Kosteloos annuleren is helaas niet mogelijk nadat er akkoord is gegeven op de offerte. Wel is het mogelijk om het kosteloos uitje te verplaatsen naar een andere datum mits het voor 48 uur van tevoren is.

Het is verstandig om niet je allernieuwste kleding aan te trekken. Je krijgt een schort van ons, om je kleren te beschermen. Knoeien kan natuurlijk nog steeds. Als er wordt geschilderd met acrylverf, moet je de vlek gelijk uitwassen met koud water. Als je pas later verf in je kleren ontdekt, gaat het er niet of nauwelijks uit.