Workshop Servies Schilderen

Schilder servies in je persoonlijke smaak!

Workshop Servies Schilderen Hero

Versier je eigen servies

Vanaf 10 deelnemers

Ca. 2 uur

Kunstenaar neemt alle materialen mee

200+ groepen gingen je voor

Ben je op zoek naar een creatieve activiteit voor vriendinnen of een vrijgezellendag? Wil je dit combineren met gezellig kletsen en een drankje in een sfeervolle locatie? Dan is onze workshop Servies Schilderen een goed idee! Vraag een offerte aan!

Tijdens onze Workshop Servies Schilderen kun je kiezen uit verschillende technieken en materialen. Zo kun je Servies stippen (helemaal hip en trendy), Servies Schilderen of door Servies Letteren een leuke tekst of quote op het servies zetten.

Al onze workshops vinden plaats in sfeervolle horeca locaties en worden begeleid door ervaren kunstenaars. Gegarandeerd gezellig en een mooi resultaat!

Vrijblijvend meer informatie?

Je kent ons van

Rtl4
Franska Logo
Ad logo
Het Parool
Logo Hhb

Workshop servies schilderen voor beginners

Schilder je servies helemaal in je eigen stijl. Kleurrijk, zwart-wit, strak, sierlijk, modern of traditioneel delfsblauw. Je bepaalt het zelf in onze workshop Servies Schilderen.

Servies Schilderen Bedrijfsuitje Teambuilding

Onze workshops zijn zo opgezet dat je geen ervaring nodig hebt. Onze professionele kunstenaars zijn getraind om jullie stap voor stap door de workshop heen te loodsen. Je neemt je eigen creatie mee naar huis en hebt zo een blijvende herinnering aan deze leuke dag. Het servies kan na afbakken in de oven ook echt gebruikt worden!

Hoe verloopt een workshop servies schilderen?

Workshop Servies Schilderen
  • Onze lokale kunstenaar begeleidt de workshop en helpt jullie op weg.
  • Er zijn voorbeelden beschikbaar die je kan gebruiken, maar je kan uiteraard je eigen ontwerp maken.
  • We werken met professionele porseleinverf op een geglazuurd porselein. Je kan foutjes zijn dus zo wegvegen.
  • De workshop duurt 2 uur en daarin beschildert iedereen een gebakbordje en mok naar eigen smaak. Extra servies meebrengen of bestellen kan in overleg uiteraard ook.
  • Versier bijvoorbeeld een hele set servies voor de vrijgezel!
  • Je krijgt een instructie mee om het servies thuis af te bakken in de oven, daarna kun je dit servies echt gebruiken

Workshop Servies Schilderen door heel Nederland

Wij hebben veel verschillende locaties door heel Nederland, maar een Workshop Servies Schilderen kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.

Een Workshop Servies Schilderen kun je overal in Nederland aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Direct deze workshop boeken?

Deze bedrijven waren je voor

Logo Ikea
Ideal Logo Black And White 2
Siemens Logo
Vrije Universiteit Amsterdam
Landelijke Dienstencentrum voor de Rechtspraak

Waarom ArtPub?

Waarom Art Pub

Gezelligheid gegarandeerd


Door ons mooie servies, leuke uitleg en onze ervaren kunstenaars, wordt jouw workshop bij ons zeker gezellig!


Geheel verzorgd


We regelen het event van A-Z, dus geen stress over de materialen.


Creativiteit vermindert stress en angst


Met je handig bezig zijn en creatieve dingen ondernemen zorgt ervoor dat je geest rustiger wordt en de stresscyclus wordt onderbroken.

Meer informatie?

Veelgestelde vragen

Onze workshops zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Ja dat kan. Echter betaal je dan wel het starttarief voor een workshop. Het starttarief is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij ArtPub hebben wij geschikte uitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. We kunnen de groep dan opsplitsen, zodat iedereen zijn of haar favoriete schilderij kan kiezen. Maar het is ook mogelijk om in een grote zaal met meer dan 100 deelnemers te schilderen. Gaaf! Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.

Dat geeft helemaal niets! Onze ervaren kunstenaars zijn er in gespecialiseerd om mensen zonder ervaring snel en soepel de basis van schilderen aan te leren. Zo kan iedereen meedoen met onze leuke workshops, of je nou onervaren bent of een echte professional.

Het is verstandig om niet je allernieuwste kleding aan te trekken. Je krijgt een schort van ons, om je kleren te beschermen. Knoeien kan natuurlijk nog steeds. Als er wordt geschilderd met acrylverf, moet je de vlek gelijk uitwassen met koud water. Als je pas later verf in je kleren ontdekt, gaat het er niet of nauwelijks uit.