Workshop Servies Letteren

Je eigen leuke quote of tekst op servies

Workshop Servies Letteren Hero Image

Schrijf je quote op servies

Vanaf 10 deelnemers

Ca. 2 uur

Stap voor stap begeleiding door professionele kunstenaar

Kunstenaar neemt alle materialen mee

200+ groepen gingen je voor

Ben je op zoek naar een creatieve activiteit voor vriendinnen of een vrijgezellendag? Wil je een gepersonaliseerd cadeau maken of een blijvende herinnering aan een leuke workshop overhouden? Boek dan onze workshop Servies Letteren! Vraag een offerte aan!

Maak in deze workshop Servies Letteren van 2 uur je eigen gepersonaliseerde servies door een leuke tekst of quote op het servies zetten.

Al onze workshops vinden plaats in sfeervolle horeca locaties en worden begeleid door ervaren kunstenaars. Gegarandeerd gezellig en een mooi resultaat!

Vrijblijvend meer informatie?

Je kent ons van

Rtl4
Franska Logo
Ad logo
Het Parool
Logo Hhb

Workshop Servies Letteren voor beginners

Maak je eigen gepersonaliseerde servies. Je kunt je creativiteit helemaal kwijt door te spelen met vormen, letters en tekst – speels, sierlijk of strak.

Servies Schilderen Handletteren Voorbeeld

Onze workshops zijn zo opgezet dat je geen ervaring nodig hebt. Onze professionele kunstenaars zijn getraind om jullie stap voor stap door de workshop heen te loodsen.


Je leert je eigen quote of woord op het servies zetten, zodat jij na afloop een uniek kopje en bordje hebt. Ook ontvang je na afloop een gratis setje fineliners mee naar huis.

Hoe verloopt een workshop servies letteren?

Workshop Servies Letteren Groepsuitje Bedrijfsuitje
  • Ervaring is niet nodig. Onze kunstenaar geeft uitleg over verschillende technieken die je kan gebruiken bij handletteren op servies.
  • In een twee uur durende workshop komen alle facetten van handletteren voorbij: van letterstijlen speels, sierlijk of strak en verschillende vormen.
  • Je kan kiezen uit verschillende soorten en afmetingen kopjes en bordjes. Extra servies meebrengen of bestellen kan in overleg uiteraard ook.
  • Versier bijvoorbeeld een hele set servies voor de vrijgezel!
  • Je moet je servies thuis afbakken in de oven, daarna kun je dit servies echt gebruiken.
  • Je kan het natuurlijk ook een mooi plekje geven in of op een kast.

Workshop Servies Letteren door heel Nederland

Wij hebben veel verschillende locaties door heel Nederland, maar een Workshop Servies Letteren kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.

Een Workshop Servies Letteren kun je overal in Nederland aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Direct deze workshop boeken?

Deze bedrijven waren je voor

Logo Ikea
Ideal Logo Black And White 2
Siemens Logo
Vrije Universiteit Amsterdam
Landelijke Dienstencentrum voor de Rechtspraak

Waarom ArtPub?

Waarom Art Pub

Gezelligheid gegarandeerd


Door ons mooie servies, leuke uitleg en onze ervaren kunstenaars, wordt jouw workshop bij ons zeker gezellig!


Geheel verzorgd


We regelen het event van A-Z, dus geen stress over de materialen.


Creativiteit vermindert stress en angst


Met je handig bezig zijn en creatieve dingen ondernemen zorgt ervoor dat je geest rustiger wordt en de stresscyclus wordt onderbroken.

Meer informatie?

Veelgestelde vragen

Onze workshops zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Ja dat kan. Echter betaal je dan wel het starttarief voor een workshop. Het starttarief is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij ArtPub hebben wij geschikte uitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. We kunnen de groep dan opsplitsen, zodat iedereen zijn of haar favoriete schilderij kan kiezen. Maar het is ook mogelijk om in een grote zaal met meer dan 100 deelnemers te schilderen. Gaaf! Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.

Dat geeft helemaal niets! Onze ervaren kunstenaars zijn er in gespecialiseerd om mensen zonder ervaring snel en soepel de basis van schilderen aan te leren. Zo kan iedereen meedoen met onze leuke workshops, of je nou onervaren bent of een echte professional.

Het is verstandig om niet je allernieuwste kleding aan te trekken. Je krijgt een schort van ons, om je kleren te beschermen. Knoeien kan natuurlijk nog steeds. Als er wordt geschilderd met acrylverf, moet je de vlek gelijk uitwassen met koud water. Als je pas later verf in je kleren ontdekt, gaat het er niet of nauwelijks uit.