Top 5 Online Uitjes

Online Uitjes voor Elke Gelegenheid: teamuitje, verjaardag, bedrijfsuitje en meer

Op zoek naar een Online Uitje?

In deze tijden zijn er nog steeds leuke dingen die je online en thuis kunt doen met vrienden, collega’s en familie. Wij hebben onze top 5 online uitjes voor jou op een rijtje gezet.

Het wordt steeds lastiger om de mensen te zien die je lief hebt door alle maatregelen. Logisch dat het samenzijn wordt gemist. Gelukkig is er een oplossing: online uitjes. Onze populairste uitjes hebben wij in een digitaal jasje gestoken. Deze online activiteiten zijn gemaakt voor zowel grote- als kleine groepen. Het voordeel van online is dat het op elk gewenste datum en tijdstip kan!

Funky Pattern2 06
Online teambuilding

Kies uit verschillende online activiteiten zoals een Online PubQuiz, Online Schilderworkshop en meer coronaproof uitjes. Om het écht af te maken kun je er borrelpakket bij bestellen voor de hele groep! Een online uitje, online borrel en voilà, een onvergetelijke topdag of avond.


Online Borrel

De afsluiters na een bedrijfsuitje of welke feestje dan ook zijn vaak het leukst! Onze Online Borrel is dat, maar dan online uiteraard. Praat na over het online uitje onder het genot van een Borrelpakket; een combinatie van luxe snacks en heerlijke drankjes. Maak het gezelliger dan de gemiddelde Zoom meeting!

Je kent ons van

1. Online Schilderworkshop - Creatief!

Netflix uitgekeken? Te veel op social media gezeten? Ga lekker creatief aan de slag. Tijdens onze online schilderworkshop krijgen jullie stap voor stap uitleg van een ervaren kunstenaar. Er is echt geen ervaring nodig - al meer dan 20.000 mensen hebben onze schilderworkshops gevolgd zowel online als offline. Het aanbod is ontzettend groot, namelijk meer dan 100 schilderijen waar jullie uit kunnen kiezen.

Funky Pattern2 05
Online Workshop Schilderen
Funky Pattern2 03
Bob ross zoom

2. Online Bob Ross Schilderworkshop - Inspirerend

Onze officiële Bob Ross kunstenaar geeft jullie live tips en tricks om de bekende Bob Ross landschappen te schilderen. Na deze workshop hebben jullie je eigen Bob Ross schilderij. Geen spullen in huis? Geen probleem; wij hebben een DIY pakket samengesteld met al het materiaal dat je nodig hebt.

3. Online Pubquiz - Gevarieerd

Wekelijks stonden onze quizmasters in cafés om de meest gevarieerde Pub!uizzen te organiseren. Nu hebben wij de PubQuiz naar online verplaatst. Niks is veranderd, behalve dat iedereen het thuis doet achter zijn of haar scherm. De originele en afwisselende rondes, hersenkrakers, grappen van de quizmaster en de gezelligheid zijn hetzelfde gebleven!

Funky Pattern2 03
Online Pubquiz 2
Funky Pattern2 04
Aquarel stap voor stap

4. Online Aquarel Workshop - Ontspannend

Maak verschillende aquarel kunstwerkjes onder leiding van onze ervaren kunstenaar. Tijdens de online workshop wordt er binnen een thema gewerkt als botanisch, zeedieren, sweets of een ander thema naar keuze. Na deze online workshop heb je kennis gemaakt met de prachtige technieken van aquarel; kleurgebruik, met lagen werken, penseelgebruik en nat-droog technieken.

5. Escape Game - Spannend

Eh nee, helaas mogen wij dit niet buiten doen, maar dat maakt het niet minder spannend. De Online Escape Game is een strijd tegen hackers, Team V01D. Zij moeten gestopt worden, voordat zij de hele wereld overnemen. In teams moeten jullie delen van de code achterhalen door raadsels en hersenkrakers op te lossen. Het team dat als eerste de code ontcijfert wint!

Funky Pattern2 05
Online Bedrijfsuitje

Deze bedrijven gingen je voor

Neem contact met ons op

Helpdesk

Helpdesk

Chatten

Contact met ArtPub

Chatten

Chat

Facebook Chatten

Facebook chat

Mailen

Stuur een e-mail

Bellen

Bel ons