Top 5 Online Uitjes

Online Uitjes voor Elke Gelegenheid: teamuitje, verjaardag, bedrijfsuitje en meer

Op zoek naar een Online Uitje?

In deze tijden zijn er nog steeds leuke dingen die je online en thuis kunt doen met vrienden, collega’s en familie. Wij hebben onze top 5 online uitjes voor jou op een rijtje gezet.

Het wordt steeds lastiger om de mensen te zien die je lief hebt door alle maatregelen. Logisch dat het samenzijn wordt gemist. Gelukkig is er een oplossing: online uitjes. Onze populairste uitjes hebben wij in een digitaal jasje gestoken. Deze online activiteiten zijn gemaakt voor zowel grote- als kleine groepen. Het voordeel van online is dat het op elk gewenste datum en tijdstip kan!

Funky Pattern2 03
Online teambuilding

Kies uit verschillende online activiteiten zoals een Online PubQuiz, Online Schilderworkshop en meer coronaproof uitjes. Om het écht af te maken kun je er borrelpakket bij bestellen voor de hele groep! Een online uitje, online borrel en voilà, een onvergetelijke topdag of avond.


Online Borrel

De afsluiters na een bedrijfsuitje of welke feestje dan ook zijn vaak het leukst! Onze Online Borrel is dat, maar dan online uiteraard. Praat na over het online uitje onder het genot van een Borrelpakket; een combinatie van luxe snacks en heerlijke drankjes. Maak het gezelliger dan de gemiddelde Zoom meeting!

Je kent ons van