Workshop Mixed Media

De meest gevarieerde workshop!

Workshop Mixed Media Hero

Ca. 2 uur

Vanaf 10 deelnemers

In heel Nederland

200+ Groepen waren je voor

Geen ervaring nodig

Combineer verschillende materialen

Spelen met verschillende materialen, kleuren en stijlen? Dat is precies wat we gaan doen bij onze Workshop Mixed Media.

Door het gebruikt van verschillende materialen vormen de schilderijen een erg divers en mooi beeld. Experimenteer er op los onder begeleiding van onze ervaren kunstenaar en je gaat met een verrassend resultaat naar huis!

Boek hier je workshop

Je kent ons van

Rtl 4 logo
Libelle logo
Bnn logo
Ad logo
Het Parool

Workshop Mixed Media voor beginners

Mixed media wil zeggen dat je allerlei verschillende materialen en technieken door elkaar heen gebruikt. Je gebruikt bijvoorbeeld kant, stof, papier, karton, decoraties en deze bewerk je met bijvoorbeeld verf. Het is letterlijk een mix van allerlei materialen en media.

Workshop Mixed Media voorbeeld

Er zijn vele vormen mogelijk. Je kan hier in onze blog 8 verschillende manieren om met mixed media te werken meer over lezen. Welke materialen en technieken we gebruiken hangt helemaal af van het schilderij dat jullie kiezen. Eigenlijk ben je dus nergens aan gebonden en kan je je creativiteit de vrije loop laten gaan! Het is een leuke creatieve vorm, waarin vele technieken elkaar ontmoeten.

Hoe verloopt een Workshop Mixed Media?

Mixed Media Workshop Groepsuitje
  • Jullie worden ontvangen door de kunstenaar op de afgesproken locatie. Hier liggen alle materialen en een schort al voor jullie klaar.
  • In deze twee uur durende workshop combineer je verschillende materialen om een uniek kunstwerk te creëren. Het kan zo spannend en gek als je verbeelding het maakt. Zo plak je bijvoorbeeld veren op je schilderij om het werkelijk tot leven te brengen.
  • Een professioneel kunstenaar begeleid je stap voor stap en leert je verschillende technieken.
  • Deze verschillende technieken en materialen gebruik je op een 40x50 centimeter canvas voor het maken van jullie eigen meesterwerk.

Vrijblijvend meer informatie

Een blijvende herinnering

Wij geloven dat iedereen creatief is! ArtPub heeft als missie mensen en bedrijven te inspireren. We willen mensen zichzelf laten verrassen. Iedereen kan met de juiste begeleiding een kunstwerk maken waar hij of zij trots op is. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen collectief aan kunstenaars. Zij weten als geen ander hoe ze hun passie en kennis over creativiteit moeten delen.

Workshop Mixed Media Vrijgezellenfeest

Ontspanning en creativiteit


Een workshop is de ideale combinatie van ontspanning en creativiteit. Een avondje uit, maar dan anders.


Iedereen kan het


Je hebt geen ervaring nodig. Door de stap voor stap begeleiding van onze lokale kunstenaar lukt het gegarandeerd.


Onder het genot van een drankje


In een gezellig café of restaurant bij jou in de buurt.

Workshop Mixed Media door heel Nederland

Wij hebben veel verschillende locaties door heel Nederland, maar een Workshop Mixed Media kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.

Een Workshop Mixed Media kun je overal in Nederland aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Deze workshop boeken?

We staan voor 100% kwaliteit en service

Niet goed, geld terug!

Workshop Mixed Media Kwaliteit
  • Wij denken graag met jullie mee om een uitje op maat samen te stellen.

  • Je betaalt alleen voor het daadwerkelijk aantal deelnemers - geen extra kosten. Dit aantal kun je tot 48 uur voor de workshop aanpassen.

  • We zijn alle werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 18.00 uur.

  • Je ontvangt alle afspraken per mail, alles volledig inzichtelijk voor jou.

Vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje?

Wil je deze workshop voor een speciale gelegenheid organiseren? Een vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje? Dat kan!

Mixed Media bedrijfsuitje groepsuitje vrijgezellenfeest

Boek vanaf 10 personen een groepsuitje op één van onze locaties of een locatie naar eigen keuze. Maak jullie feest onvergetelijk met een blijvende herinnering aan een workshop action painting schilderen.


Op zoek naar een creatief bedrijfsuitje? Ook daar kan ArtPub je bij helpen! Vanaf 10 collega's beleeft jouw team een workshop naar wens. Vraag nu snel een offerte aan!

Veelgestelde vragen

Dat geeft helemaal niets! Onze ervaren kunstenaars zijn er in gespecialiseerd om mensen zonder ervaring snel en soepel de basis van schilderen aan te leren. Zo kan iedereen meedoen met onze leuke workshops, of je nou onervaren bent of een echte professional.

Onze workshops zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Ja dat kan. Echter betaal je dan wel het starttarief voor een workshop. Het starttarief is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Annuleren is mogelijk, maar daar zitten wel bepaalde kosten aan verbonden. Kosteloos annuleren is helaas niet mogelijk nadat er akkoord is gegeven op de offerte. Wel is het mogelijk om het kosteloos uitje te verplaatsen naar een andere datum mits het voor 48 uur van tevoren is.

Het is verstandig om niet je allernieuwste kleding aan te trekken. Je krijgt een schort van ons, om je kleren te beschermen. Knoeien kan natuurlijk nog steeds. Als er wordt geschilderd met acrylverf, moet je de vlek gelijk uitwassen met koud water. Als je pas later verf in je kleren ontdekt, gaat het er niet of nauwelijks uit.