Vrijgezellenfeest voor vrouwen

Organiseer jouw eigen vrijgezellenfeestje of die van een vriendin!

In het teken van de aanstaande bruid

Workshop Vrijgezellenfeest Alkmaar

Keuze uit verschillende activiteiten. Combineren mogelijk!

Vanaf 10 - 500+ deelnemers

Door heel Nederland

Één activiteit of gehele dag op maat

DIY opties voor kleinere groepen

Ben je op zoek naar een creatief vrijgezellenfeest? Wil je dit combineren met gezellig kletsen en een drankje in een sfeervolle locatie? ArtPub organiseert originele vrijgezellenfeesten voor vrouwen door heel Nederland. Speciaal voor deze dag hebben wij een groot aanbod aan creatieve workshops voor vrouwen ontwikkelt. Deze zijn al vanaf 10 personen te boeken en aan te vullen met originele andere activiteiten en games.

Bij ArtPub slaan we de nodige dosis schaamte en clichés over. De vrijgezellenfeest activiteiten staan in het teken van gezelligheid, creativiteit en uitdaging. En zijn nooit zonder humor. Door het ruime aanbod van Schilderen tot Graffiti en van Naaktmodel Schilderen tot Ibiza Tassen pimpen kunnen jullie het perfecte vrijgezellenfeest gemakkelijk samenstellen. Ook een leuke toevoeging: The Wedding Game.

Vind je het spannend om het zelf te regelen? Geef het dan uit handen! Wij kunnen namelijk in samenspraak met jou de beste vrijgezellendag van je leven plannen. Denk aan een combinatie van verschillende activiteiten en een lunch of diner. Alles is mogelijk.

Een compleet vrijgezellenfeest arrangement of alleen een vrijgezellenfeest workshop - onze specialisten helpen je graag bij het maken van een keuze.

Meer informatie ontvangen?

NIEUW: The Wedding Game! De perfecte toevoeging aan jouw dag.

Ga je bijna trouwen? Met hilarische opdrachten wordt je getest op 5 categorieën die de pijlers vormen voor elk goed huwelijk. Sta jij je mannetje; hou je je koopgedrag in toom; kan jij je geduld bewaren; blijf je lachen met elkaar en houd jij de concurrentie op afstand? Bij elke categorie krijg je een aantal opdrachten en als je deze voltooid, uiteraard samen met je beste vrienden, kun je ervan uitgaan dat jullie nog lang en gelukkig zullen leven!

Je kent ons van

Franska LOGO
Logo HHB
Rtl 4 logo
Libelle logo
Ad logo

Meer informatie?

Waarom een vrijgezellenfeest bij ons?

Creatief vrijgezellenfeest

Plezier en Leerzaam


Het is niet alleen leuk, maar je streekt er ook nog wat van op. Je gaat nooit met lege handen naar huis! Hoe goed is het als je tijdens je feest ook nog eens wat leert?


Persoonlijke aandacht


Bij het organiseren van jouw vrijgezellenfeest of het assisteren in het kiezen van activiteiten kijken we naar de persoonlijke behoefte en besteden ook extra aandacht aan de aanstaande bruid; ook op de dag zelf. Wij helpen je graag met zorg.


Gezamenlijke herinnering


De herinnering aan een onvergetelijk vrijgezellenfeest die alleen jullie met elkaar delen, een herinnering om te koesteren. Daar zorgen wij graag voor.

Vrijgezellenfeest arrangementen

We bieden behalve verschillende activiteiten ook verschillende arrangementen aan.

Arrangement vrijgezellenfeest

High Tea


Samen genieten van een high tea vrijgezellenfeest. Waar het keukenteam de tafel rijkelijk heeft gedekt met oogstrelende desserttaartjes, bonbons en tal van andere culinaire hoogstandjes. Een overheerlijke High Tea mag op de dag van de aanstaande bruid niet ontbreken. Bezorg haar dat top of the world gevoel.


Borrelen


Een vrijgezellenfeest met dames vraagt om een eindeloze borrelavond. Een avond waar de wijn rijkelijk zal vloeien en de hapjes om de oren vliegen.


Diner


Schuif na jullie creatieve workshop of andere activiteit aan voor een diner. Bij onze vaste locaties kun je prima de hele dag vertoeven, van diner tot een hele avond dansen. Gaan jullie voor een shared dinner of een luxe gangen diner?

Klinkt dit leuk?

Programma voor jullie Vrijgezellenfeest

Als inspiratie een voorbeeld hoe jullie vrijgezellenfeest eruit zou kunnen zien

Vrijgezellenfeest vrouwen

10:00 - Jullie verzamelen in gezellige horeca locatie onder genot van koffie en thee


10.30 - Workshop Naaktmodel Schilderen onder leiding van een lokale kunstenaar


12.30 - Lunch met lekkere sandwiches, warme snacks, salades en sapjes


14.00 - In het stadscentrum spelen jullie een hilarisch spel, bijvoorbeeld een Wedding Game of een Crazy 88


16.30 - Na afloop lachen jullie om de foto's en opdrachten van het spel onder het genot van een borrel


19.00 - Jullie gaan aan tafel voor een diner of kiezen voor een paar kleine snacks


21.00 - Na het eten start de avond met een heuse kroegentocht. jullie blijven ergens plakken en dansen tot in de kleine uurtjes!

Veel gestelde vragen

Creatief Vrijgezellenfeest

Is het mogelijk om te boeken op een eigen locatie?


ArtPub komt ook naar jouw locatie toe. Voor creatieve workshops hebben we alleen tafels en stoelen nodig voor de deelnemers en voor onze kunstenaar.


Met hoeveel personen kan ik een activiteit of vrijgezellenfeest boeken?


Je kunt boeken vanaf 10 personen. Mocht je nou met minder zijn, dan kan alles nog steeds geboekt geworden, maar betaal je de prijs van minimaal 10 personen. Voor kleinere groepen hebben we ook een aantal DIY workshops en citygames beschikbaar.


Moeten we zelf nog iets regelen?


Dat is totaal afhankelijk van jezelf! Wanneer je iets bij ons boekt, kun je er gewoon vanuit gaan dat wij alles tot in de puntjes regelen, of dat nou alleen een activiteit is of een hele dag. Als je zelf leuke input hebt, is dat natuurlijk altijd welkom en daar houden we ook graag rekening mee.

Meer informatie ontvangen?