Graffiti Workshop in Utrecht

Graffiti Workshop op Locatie - Graffiti Spuiten met een ervaren Graffiti Artiest

Maak kennis met de wereld van Graffiti in Utrecht onder begeleiding van een ervaren graffiti artiest. Ontdek in twee uur hoe je een meesterwerk maakt met graffiti bussen en unieke technieken.

Funky Pattern2 05 Graffiti Workshop Utrecht
Funky Pattern2 07 In Utrecht uitjes

Uiteraard ga je niet met lege handen naar huis: je eigen one-of-a-kind creatie neem je mee naar huis. Wil je kunnen wat de beste kunstenaars van Nederland kunnen? Met de tips & tricks van de ervaren graffiti artiest kom je al een heel eind.

Funky Pattern2 06 Workshop graffiti Utrecht

Graffiti workshop: Graffiti art Canvas

Onze kunstenaar helpt je bij je eigen graffiti tag en al het materiaal dat je daarvoor nodig hebt. Wist je bijvoorbeeld dat er super veel verschillende spuitkoppen op een verf bus gezet kunnen worden? Deze hebben allemaal hun eigen effect. Een grotere of kleinere spuit radius, meer of minder spray.

Hoe verloopt een workshop?

 • Je wordt begeleidt door een professionele graffiti artiest.
 • De workshop duurt twee uur (120 minuten).
 • Je werkt op een graffiti canvas van 40x50 of op een groter exemplaar van 1 meter. Elk formaat en elke stijl is mogelijk.
 • Creëer je eigen tag, ontdek freestyle graffiti of maak een kunstwerk in de bedrijfskleuren.

Graffiti workshop: Graffiti muurschildering

Pak het groots aan met een Graffiti Muurschildering in Utrecht. Samen met een professioneel graffiti kunstenaar ga je aan de slag met een uniek ontwerp. Experimenteer met verschillende kleuren en stijlen en tover jouw muur om tot een waar pronkstuk.

Funky Pattern2 07
Graffiti muurschildering Utrecht
Utrecht graffiti
Graffiti muur Utrecht

Hoe werkt dit

 • Bij muurschilderen speelt ontwerp, onverwachte kleurencombinaties, vorm en compositie een grote rol. Onze Graffiti artiest helpt je hier graag bij en laat zien hoe je jouw idee kunt vertalen in een ontwerp.
 • Deze workshop kan zowel binnen als buiten
 • Samen met onze kunstenaar zetten jullie het ontwerp op de muur en kleuren dit ontwerp verder in.
 • Onze kunstenaar deelt met jullie all ins en - out van het vak.
 • Het resultaat: Een witte muur is omgetoverd in jullie ontwerp en jullie hebben een blijvende herinnering aan de activiteit!
Funky Pattern2 07 Graffiti art canvas Utrecht

Boek een Graffiti Kunstenaar

Geef je het werk liever uit handen? Werk samen met een graffiti kunstenaar in Utrecht! Onze graffiti artiesten kunnen jouw idee verwezenlijken op welk materiaal dan ook, denk aan; graffiti muurschilderij, autoschildering, reclame schilderingen of een uniek schilderij.

Graffiti workshop op locatie

Van Bedrijfsuitjes tot Kinderfeestjes - graffiti workshops in Utrecht is voor iedereen die van een creatieve uitdaging houdt. Deze creatieve workshop is zo flexibel dat het eenvoudig is aan te passen op jullie wensen en behoeften.

Funky Pattern2 03
Graffiti utrecht

Onlangs heeft Bavaria met de begeleiding van ArtPub het Bavaria logo groot op de muur gespoten. Zo hebben wij een bruidegom een onvergetelijke vrijgezellenfeest bezorgd met een graffiti workshop en hebben een aantal vriendinnen hun auto een make-over gegeven.

 • Feestje

  Leuk voor iedereen

  Door de combinatie van activiteiten hebben zowel de vrouwen als de mannen een leuke dag

 • Stappen

  Geen ervaring nodig

  We werken met ervaren graffiti artiesten. Door de stap voor stap begeleiding van deze kunstenaars lukt het gegarandeerd.

 • Schilderij

  Een blijvende herinnering

  Neem na afloop (vol trots) jullie eigen meesterwerk mee naar huis of loop nog eens langs die muur met jullie kunstwerk als blijvende herinnering.

Funky Pattern2 04
Teambuilding Utrecht

Graffiti Teambuilding

Verras het team met een graffiti workshops waar samenwerken, communiceren en brainstormen centraal staan. Ons doel is om het team met elkaar te verbinden in een creatieve setting. In samenspraak wordt er bepaald welk onderwerp er tijdens de teambuilding wordt aangesneden.

Onze Graffiti Artiesten in Utrecht

Door ons grote aanbod aan creatieve workshops in en rondom Utrecht werken wij samen met verschillende graffiti talenten uit Utrecht. Om jullie kennis te laten maken met de kunstenaars uit Utrecht introduceren wij ze in het kort.

Funky Pattern2 04 Graffiti kunstenaar Utrecht
Funky Pattern2 07 Graffiti workshop graffiti kunstenaar Utrecht
Funky Pattern2 03 Graffiti artiest Utrecht
Funky Pattern2 05 Graffiti kunstenaar in Utrecht

Rosalie de Graaf

Rosalie reist de hele wereld rond om haar graffiti talenten ten toon te stellen aan verschillende culturen en mensen. Haar unieke graffiti talent is niet onopgemerkt gebleven. Grote bedrijven als RTL en Tele 2 hebben Rosalie een podium gegeven.

Rosalie heeft sinds jongs af aan al passie voor het vak. Naast graffiti specialiseert de jonge kunstenaar ook in schilderen en digitale kunst. Rosalie weet jou de fijne kneepjes van het graffiti vak bij te brengen.

Mick Dijsselbloem

Mick is de definitie van een allrounder, hij blinkt uit in tekenen, graffiti, grafisch vormgeving en schilderen. Zijn werk spreekt velen aan door de onverwachte combinaties van verschillende technieken en stijlen.

Funky Pattern2 03 Mick Graffiti kunstenaar Alkmaar
Funky Pattern2 05 Graffiti Artiest Utrecht
Funky Pattern2 06 Graffiti Artist Utrecht

Met een indrukwekkende portfolio bij bedrijven als: NPO Zappelin, Dance4life, Ploegendienst, Dutch Design Week en Nintendo, maakt Mick nu ook deel uit van het ArtPub team.

Waarom ArtPub Utrecht?

Funky Pattern2 05
Graffiti Teambuilding Utrecht

Wij regelen per jaar meer dan duizenden creatieve workshops voor vrijgezellenfeesten, verjaardagen, teambuilding, vriendinnenuitje en noem het maar op. Ons streven is om alles tot in de puntjes te regelen, zodat jij niets meer hoeft te doen.

Bij ArtPub staat er een team van ervaren graffiti kunstenaars voor je klaar. Je bent dus in goede handen, je hebt geen ervaring nodig om de graffiti workshop te volgen. We’ve got you!

Je kent ons van

Workshop graffiti in Utrecht

Funky Pattern2 03
Utrecht

Wist je dat de oude Romeinen de traditie van Graffiti zijn begonnen? Tot de dag van vandaag zien we de invloeden van graffiti overal terugkomen. In Utrecht alleen al is er heel wat graffiti kunstwerken te bewonderen. Jarenlang konden graffiti kunstenaars in Utrecht zorgeloos bij de Yard (Kruisvaartkwartier) hun graffiti talent tentoonstellen. Echter zie je rondom Utrecht Centraal, Oudwijk, Lunetten en Overvecht ook plekken met minder legale graffiti muurschilderingen.

In Utrecht zijn de vaste locaties van ArtPub: De rechtbank, Camping Ganspoort en Pesto. Op al deze locaties worden er verschillende creatieve workshops aangeboden naast Graffiti workshops: Dikke Dames schilderen, Naaktmodel schilderen, Action Painting en noem maar op. Bij ArtPub kan iedereen zijn of haar creatieve geest prikkelen.

Heb je nog twijfels of bespreek je graag de mogelijkheden met de graffiti artiest uit Utrecht? Neem dan contact met ons op.

Graffiti workshop Amersfoort

Graffiti workshop Bilthoven

Graffiti workshop Eemnes

Graffiti workshop Houten

Graffiti workshop IJsselstein

Graffiti workshop Maarssen

Graffiti workshop Nieuwegein

Graffiti workshop Vianen

Graffiti workshop Soest

Graffiti workshop Zeist

Funky Pattern2 06
Street Art workshop Utrecht
Graffiti workshop op locatie Utrecht

Wat je verder nog moet weten

 • Vanaf 8 deelnemers

  Een workshop graffiti is al mogelijk vanaf 8 deelnemers. Grotere groepen zijn geen probleem. Indien nodig zetten wij extra kunstenaars in.

 • Kies de locatie

  Graffiti spuiten op jullie eigen feestlocatie of in een gezellig café? ArtPub werkt samen met horecagelegenheden door heel Nederland.

 • Heb je een vraag?

  Neem contact met ons op via e-mail of bel 030-8200255 tijdens werkdagen

Workshop Graffiti Tag

"If Graffiti is art and art is a crime then how come piccaso never done time?"

- Melvin Glover -