Corona Proof Events

Al onze Corona Proof Uitjes - Online of op 1,5 meter

Ben je op zoek naar een creatieve of uitdagende activiteit voor jouw teambuilding, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Juist in deze tijd is het goed om gezamenlijk iets te ondernemen. We hebben verschillende mogelijkheden zowel Online als op locatie.

Funky Pattern2 07
Creatieve workshops voor vrouwen
Bijzondere workshops
Art Pub Corona Keurmerk

Online kun je denken aan een PubQuiz, Workshop Schilderen of Crazy 88. Maar ook op locatie is met een paar kleine aanpassingen al weer veel mogelijk. Speel Ontmasker de Mol op 1,5 meter afstand of Boek een Schilderworkshop op locatie.

✅ Corona Proof spellen en opdrachten

✅ 1,5 meter afstand

✅ Extra hygiëne maatregelen

✅ Kosteloos verplaatsen

Twijfel je nog wat nu precies wel en niet kan en mag? Wij informeren je graag!

Waarom hebben meer dan 20.000 gasten een ArtPub Workshop gevolgd:

 • Enthousiaste en ervaren kunstenaars
 • Inclusief hoge kwaliteit materialen
 • Sfeervolle locaties (ook mogelijk op eigen locatie bv. thuis, kantoor)
 • Klantenbeoordeling: 4,5 van 5 sterren
 • Groot assortiment aan workshops

Bekend van

Online PubQuiz

Funky Pattern2 05 Creatieve workshops

Workshop Schilderen

x

Funky Pattern2 03 Originele creatieve workshops
Funky Pattern2 03 Creatieve workshop schilderen

Naaktmodel schilderen (m/v)

Dit is onze spannendste workshop: naaktmodel schilderen. Stiekem altijd al eens een naaktmodel willen schilderen? Een unieke ervaring, iets wat je waarschijnlijk niet elke dag doet. Het is een hilarisch, maar tegelijkertijd artistiek en gezellig programma van twee uur. Je schildert een mannelijk of vrouwelijk model op een canvas van 40x50 cm.Bob Ross schilderen

Wie kent Bob Ross niet? In zijn tv-programma's weet hij je bijna te hypnotiseren door zijn ‘eenvoudige’ manier van schilderen. Ga net als Bob aan de slag op wit canvas van 40x50 cm. Bob Ross staat bekend om zijn liefde voor natuur en dit zie je terug in zijn wel wel bekende landschapsportretten. Wij zijn er helemaal fan van.

Funky Pattern2 06 Creatieve workshop overijssel
Funky Pattern2 07 Creatieve workshops alkmaar

Dikke Dames schilderen

De Dikke Dames zijn populairder dan ooit. Maak bij ArtPub je eigen unieke Dikke Dames schilderij of beeldje. ArtPub heeft het grootste Dikke Dames aanbod in Nederland - je kunt kiezen uit meer dan 50 Dikke Dames schilderijen. Ontdek de eindeloze thema’s die Dikke Dames te bieden heeft.Action painting recensie

Heerlijk genoten. In één woord WAUW - veel verschillende technieken met elkaar gecombineerd.

- Nathalie -

Funky Pattern2 07
Cursus creatieve workshops

De kunstenaars

Onze creatieve groeps- en bedrijfsuitjes worden gegeven door ervaren kunstenaars die de fijne kneepjes van het vak kennen. Zij weten als geen ander hoe zij creatieve technieken op een leuke manier moeten overbrengen en tegelijkertijd bezorgen zij jou een onvergetelijke avond met een flinke dosis entertainment.

Inmiddels werken we samen met meer dan 50 kunstenaars door heel Nederland. Van graffiti artiesten tot all-round kunstenaars. En daar zijn wij ontzettend trots op!

De locaties

Wij werken samen met meer dan 100 vaste partnerlocaties, verspreid over het hele land. Elke provincie heeft meerdere ArtPub locaties waar de creatieve workshops plaatsvinden. Samen met de horeca partner creëren we een unieke beleving door de ambiance van de locatie en de gezelligheid van de creatieve workshop.

Funky Pattern2 04
Creatieve workshop op locatie

Een creatieve workshop is o.a. mogelijk in:

Vrijgezellenfeest of ander feestje?

Door de jaren heen hebben wij al heel wat aanstaande bruiden, jarigen en vriendengroepen in het zonnetje mogen zetten. Wij hebben verschillende programma’s om er een onvergetelijke dag/middag/avond van te maken. Denk aan naaktmodel schilderen voor vrijgezellenfeesten, schilderen voor de jarige of action painting met vrienden.

Funky Pattern2 06
Creatieve workshop organiseren
Creatieve workshop vrijgezellenfeest

Vraag een offerte aan voor een groepsuitje op één van onze locaties of een locatie naar eigen keuze (vanaf 8 personen).

Funky Pattern2 05
Creatieve workshop brabant

Bedrijfsuitje

Binnenkort een bedrijfsuitje? Geen probleem, wij organiseren per jaar honderden bedrijfsuitjes voor kleine bedrijven tot multinationals. Boek vanaf 8 personen een bedrijfsuitje op één van onze locaties of een locatie naar eigen keuze.

In samenspraak stellen we het perfecte bedrijfsuitje samen. Onze workshops zijn zo ontworpen dat er veel ruimte is voor flexibiliteit. De creatieve workshops creëren een setting waarbij iedereen zich gemakkelijk kan openstellen voor een ander. Indien gewenst kan de nadruk worden gelegd op communicatie, samenwerken of een ander actueel thema in jouw organisatie.

Funky Pattern2 05
Creatieve activiteiten

Veelgestelde Vragen

 • Heb ik ervaring nodig?

  Je hebt geen ervaring nodig om mee te kunnen doen. Onze kunstenaar begeleidt je stap-voor- stap naar je eigen meesterwerk.

 • Met hoeveel personen kan ik een uitje boeken?

  Een creatieve workshop als bedrijfs- of groepsuitje is al mogelijk vanaf 8 deelnemers. Grotere groepen zijn geen probleem.

 • Is het mogelijk om te boeken op een eigen locatie?

  ArtPub komt ook naar jouw locatie toe. We hebben alleen tafels en stoelen nodig voor de deelnemers en voor onze kunstenaar.

Kom je alleen of met een kleine groep?

We hebben per maand door heel Nederland workshops ingepland. Deze workshops vinden plaats in de lokale horeca en hebben een vaste datum en tijd. Je kunt deze ingeplande workshops bekijken in onze agenda en een ticket kopen bij ons op de website. Je kan dus ook gewoon alleen, met een vriendin of een paar collega's komen!

Funky Pattern2 03
Creatieve workshop rotterdam

Boek een workshop bij jou in de buurt

Recensie Dikke Dames Workshop

"In Utrecht de Dikke Dames schilderworkshop gedaan. Wat een aanrader!"

- Eva Annette Kewerkopf -

Neem contact met ons op

Helpdesk

Helpdesk

Chatten

Contact met ArtPub

Chatten

Chat

Facebook Chatten

Facebook chat

Mailen

Stuur een e-mail

Bellen

Bel ons

Crazy 88

Ontmasker de Mol