Workshop Schilderen

Maak je eigen meesterwerk

Workshop Schilderen Hero

Creatief & Gezellig

Vanaf 10 - 500+ deelnemers

Ca. 2 uur

Stap voor Stap begeleiding door lokale kunstenaar

Inclusief Materiaal

Mogelijk door heel Nederland

Maak je eigen meesterwerk tijdens een Workshop Schilderen van ArtPub.

Onder begeleiding van een professionele kunstenaar maak je stap voor stap je eigen kunstwerk. Geschikt als origineel bedrijfsuitje, avondje uit met vriendinnen, een vrijgezellenfeest of teambuilding. Mogelijk door heel Nederland bij één van onze Horeca partners, je eigen locatie of Online. Kies zelf het thema van je workshop. Met meer dan 100 locaties door heel Nederland is er altijd wel een workshop van ArtPub bij jou in de buurt.

Meer informatie ontvangen?

Je kent ons van

Franska LOGO
Logo HHB
Rtl 4 logo
Libelle logo
Ad logo

Workshop Schilderen op Locatie

Met je bedrijf, team of groep vriendinnen kun je je creatief helemaal uitleven tijdens onze Workshop Schilderen op Locatie. We werken samen met horeca locaties door heel Nederland.

Workshop Schilderen Personeelsuitje

Het is ook mogelijk om op jullie eigen locatie de workshop te organiseren. Jullie maken een schilderij uit onze uitgebreide collectie van meer dan 100 schilderijen. Ervaring is niet nodig.

Hoe verloopt een Workshop Schilderen

Workshop Schilderen Vrijgezellenfeest
  • We ontmoeten elkaar op locatie.
  • Nadat iedereen een lekker drankje heeft gaan we aan de slag.
  • Je wordt begeleid door een lokale professionele kunstenaar, ervaring met schilderen is niet nodig.
  • Alle facetten van schilderen komen voorbij: van verschillende schilderstechnieken tot verf mengen en maken van de compositie.
  • Je werkt op op een canvas van 40x50 centimeter.
  • Na 1,5 tot 2 uur staat je eigen meesterwerk op het doek. Laat je verrassen door je eigen resultaat.

Geïnteresseerd?

Meer dan 100+ Schilderijen in verschillende thema's

Workshop Schilderen Groepsuitje Teamuitje Bedrijfsuitje

We werken in verschillende thema's, allemaal schilderijen die door onze kunstenaars zijn ontworpen en geschikt zijn voor mensen zonder ervaring

Direct een workshop boeken?

Workshop Schilderen door heel Nederland

Wij hebben veel verschillende locaties door heel Nederland, maar een Workshop Schilderen kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.

Workshop Schilderen Ruim Assortiment

Een Workshop Schilderen kun je overal in Nederland aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Op zoek naar een locatie bij jou in de buurt?

Inloopworkshops

Workshop Schilderen voor beginners

Een blijvende herinnering! Wij geloven dat iedereen creatief is! ArtPub heeft als missie mensen en bedrijven te inspireren. We willen mensen (zichzelf) laten verrassen.

Workshop Schilderen voor beginners

Iedereen kan met de juiste begeleiding een kunstwerk maken waar hij of zij trots op is. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen collectief aan kunstenaars. Zij weten als geen ander hoe ze hun passie en kennis over creativiteit moeten delen.

Waarom kiezen voor een Workshop Schilderen?

Workshop Schilderen Bedrijfsuitje

Ontspanning en creativiteit


Een workshop is de ideale combinatie van ontspanning en creativiteit. Een gezellig uitje, maar dan anders, creatief en origineel


Iedereen kan het


Je hebt geen ervaring nodig. Door de stap voor stap begeleiding van onze lokale kunstenaar lukt het gegarandeerd.


Onder het genot van een drankje


In een gezellig café of restaurant bij jou in de buurt.

Waarom ArtPub

Onze workshops worden verzorgd door kunstenaars die al jaren in het vak zitten. Daarnaast zijn het echte entertainers. De nadruk ligt op een gezellige tijd onder het genot van een drankje, terwijl je creatief bezig bent.

ArtPub team
  • Iedereen start met een leeg canvas, de schilderijen zijn dus niet voorgetekend.
  • Onze kunstenaar helpt iedereen stap voor stap. Je begint met het opzetten van de compositie, het mengen van de kleuren, spelen met licht en donker en werkt zo langzaam toe naar je eigen meesterwerk.
  • Onze workshops zijn zo ontworpen dat er veel ruimte is voor flexibiliteit. Door variatie in kleur en stijl kan iedereen zijn eigen invulling aan het schilderij geven.

Deze bedrijven gingen jullie voor

Logo Ikea
Endemol Logo svg
4 meander
8 HC
Vodafone

Een origineel en creatief bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?

Op zoek naar een creatief bedrijfsuitje? Ook daar kan ArtPub je bij helpen! Vanaf 8 collega's beleeft jouw team een workshop naar wens. Vraag nu snel een offerte aan!

Personeelsuitje Workshop Schilderen

Wil je workshop voor een speciale gelegenheid organiseren? Een vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje? Dat kan ook! Boek vanaf 8 personen een groepsuitje op één van onze locaties of een locatie naar eigen keuze. Maak jullie feest onvergetelijk met een blijvende herinnering aan één van onze workshops.

Vrijblijvend meer informatie?

Veel gestelde vragen

We reageren bijna altijd binnen 2 werkdagen. Zo proberen wij zo snel mogelijk de vrijblijvende offerte bij de klanten aan te leveren. Kun je echt niet wachten of is je event op korte termijn, neem dan even telefonisch contact met ons op.

Dat geeft helemaal niets! Onze ervaren kunstenaars zijn er in gespecialiseerd om mensen zonder ervaring snel en soepel de basis van schilderen aan te leren. Zo kan iedereen meedoen met onze leuke workshops, of je nou onervaren bent of een echte professional.

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij ArtPub hebben wij geschikte uitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. We kunnen de groep dan opsplitsen, zodat iedereen zijn of haar favoriete schilderij kan kiezen. Maar het is ook mogelijk om in een grote zaal met meer dan 100 deelnemers te schilderen. Gaaf! Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.

Ja dat kan. Echter betaal je dan wel het starttarief voor een workshop. Het starttarief is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Het is verstandig om niet je allernieuwste kleding aan te trekken. Je krijgt een schort van ons, om je kleren te beschermen. Knoeien kan natuurlijk nog steeds. Als er wordt geschilderd met acrylverf, moet je de vlek gelijk uitwassen met koud water. Als je pas later verf in je kleren ontdekt, gaat het er niet of nauwelijks uit.