Workshop Aquarel

Maak je eigen kleurrijke aquarel illustratie!

Workshop Aquarel Hero

Ca. 2 uur

Vanaf 10 - 100+ deelnemers

Door heel Nederland mogelijk

Inclusief materiaal

Geen ervaring nodig

Leer de basis van aquarellen

In onze Workshop Aquarel maak je onder begeleiding van een lokale kunstenaar je eigen Aquarel illustratie. De kenmerkende frisse en heldere kleuren zorgen voor een grote populariteit van deze schildertechniek, maar tegelijkertijd kan het maken van een mooie Aquarel uitdagend zijn.

Je kan bij ons uit verschillende aquarel thema's kiezen zoals botanisch, veren of sweets. Allemaal in de kenmerkende aquarel kleuren. Geschikt als originele avond uit met vriendinnen, een vrijgezellenfeest of teambuilding.

Geïnteresseerd?

Je kent ons van

Franska LOGO
Libelle
Logo HHB
800px AD Logo svg
RTL 4 logo 2005 svg

Workshop Aquarellen

Aquarel staat bekend om haar losse en vloeiende techniek. Perfect dus helemaal tot rust te komen! Daarbovenop krijg je gegarandeerd een prachtig resultaat want je wordt volledig begeleid door een professionele kunstenaar. Zij weten als geen ander hoe ze hun passie en kennis over creativiteit moeten delen.

Workshop Aquarel Schilderen Gezellig

Hoe verloopt een workshop Aquarel?


  • In een twee uur durende workshop komen alle facetten van aquarel voorbij: van kleuropbouw tot spelen met de aquareltechnieken, alles komt aan bod.
  • Je wordt begeleid door een ervaren aquarel kunstenaar.
  • We werken in verschillende thema's, allemaal ontworpen door onze eigen ArtPub kunstenaars
  • Uiteraard kun je bij ons ook een aquarel thema op maat laten ontwerpen helemaal naar jouw smaak. De mogelijkheden zijn eindeloos: van kleur tot compositie.
  • Materiaal: Kwalitatieve Aquarelverf van Winsor & Newton Cotman en aquarelpapier op zowel ansichtkaart- als A5 formaat.

Waarom een Workshop Aquarel?

Workshop Aquarel Bloem

Ontspanning en creativiteit


Een workshop Aquarel is de ideale combinatie van ontspanning en creativiteit. Je komt helemaal in de flow van het schilderen. Lees hier wat het schilderen van Aquarel zo bijzonder maakt


Iedereen kan het


Je hebt geen ervaring nodig. Door de stap voor stap begeleiding van onze lokale kunstenaar lukt het gegarandeerd.


Onder het genot van een drankje


In een gezellig café of restaurant bij jou in de buurt.

Een Workshop Aquarel boeken?

Kies uit verschillende Aquarel thema's

Je leert omgaan met de aquarel technieken nat-op-nat en nat-op-droog. Een mooi aquarel resultaat bereik je door het bouwen van verschillende lagen met aquarelverf. Ook de de heldere, frisse kleuren leiden tot een uniek effect.

Aquarel Themas

Je maakt meerdere tekeningen, zodat je flink kan oefenen. We hebben 8 verschillende Aquarel thema's beschikbaar.

Aquarel Workshop door heel Nederland

Wij hebben veel verschillende locaties door heel Nederland, maar een Aquarel Workshop kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.

Een Aquarel Workshop kun je overal in Nederland aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Vraag naar de mogelijkheden

Vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje?

Wat je ook viert, met een Workshop Aquarel schilderen zit je gegarandeerd goed.

Workshop Aquarel Voorbeeld

Boek vanaf 10 personen een groepsuitje op één van onze locaties of een locatie naar eigen keuze. Maak jullie feest onvergetelijk met een blijvende herinnering aan een workshop aquarellen.

Een creatief en uniek bedrijfsuitje?

Leer je collega's van hun creatieve kant kennen.

Workshop Aquarel Bedrijfsuitje

Op zoek naar een creatief bedrijfsuitje? Ook daar kan ArtPub je bij helpen! Vanaf 10 collega's beleeft jouw team een van A tot Z geregelde workshop. Vraag nu snel een offerte aan!

Vrijblijvend meer informatie

Deze bedrijven waren je voor

Logo ikea
8 HC
Endemol Logo svg
Uwv
4 meander

We staan voor 100% kwaliteit en service

Niet goed, geld terug!

Aquarel schilderen team
  • Wij denken graag met jullie mee om een uitje op maat samen te stellen.
  • Je betaalt alleen voor het daadwerkelijk aantal deelnemers - geen extra kosten. Dit aantal kun je tot 48 uur voor de workshop aanpassen.
  • We zijn alle werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 18.00 uur.
  • Je ontvangt alle afspraken per mail, alles volledig inzichtelijk voor jou.

Veelgestelde vragen

Dat geeft helemaal niets! Onze ervaren kunstenaars zijn er in gespecialiseerd om mensen zonder ervaring snel en soepel de basis van schilderen aan te leren. Zo kan iedereen meedoen met onze leuke workshops, of je nou onervaren bent of een echte professional.

Onze workshops zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Ja dat kan. Echter betaal je dan wel het starttarief voor een workshop. Het starttarief is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Zodra er vanuit jullie schriftelijk akkoord is gegeven op de offerte.

Het is verstandig om niet je allernieuwste kleding aan te trekken. Je krijgt een schort van ons, om je kleren te beschermen. Knoeien kan natuurlijk nog steeds. Als er wordt geschilderd met acrylverf, moet je de vlek gelijk uitwassen met koud water. Als je pas later verf in je kleren ontdekt, gaat het er niet of nauwelijks uit.