Inloggen

Graffiti Workshops

Van je eigen customized graffiti muur tot graffiti workshops. Laat je betoveren door onze eindeloze mogelijkheden van graffiti. Boek een Graffiti Workshop bij ArtPub.

Funky Pattern2 07
Graffiti

Ga zelf als graffiti artiest aan de slag en maak je eigen tag, logo of andere creatie. We werken op een canvas van 40x50 of op een groter exemplaar van 1 meter. Natuurlijk kan je ook als groep op jullie eigen lege muur aan de slag. Geen zorgen, graffiti spuiten met ons is volledig legaal!

Funky Pattern2 04 Annie Spratt 365480 Unsplash

Workshop: Graffiti Tag op Canvas

Graffiti staat vooral bekend om zijn tags op openbare plekken, en soms ook wel illegaal. Maar bij ons kan je ook graffiti workshops volgen, waar je volledig legaal graffiti kan spuiten.

Hoe verloopt een workshop?

 • Je wordt begeleidt door een ervaren graffiti artiest
 • In een twee uur durende workshop komen alle facetten van graffiti voorbij: de verschillende stijlen, het ontwerp en de tag (handtekening), alles komt aan bod.
 • Je werkt op een canvas van 40x50 of op een groter exemplaar van 1 meter. Elk formaat en elke stijl is mogelijk.
 • Creëer je eigen tag, ontdek freestyle graffiti of maak een kunstwerk in de bedrijfskleuren.

Workshop: Maak een muurschildering

Word graffiti artiest voor een dag! Spuit jullie favoriete quote, eigen tag of naam op de muur. Een muurschildering is meer dan alleen verf op een muur, het is een communicatietool, een boodschap. Ideaal voor die saaie lege muur op kantoor!

Funky Pattern2 05 Pavel Nekoranec 648895 Unsplash

Hoe werkt dit

 • Bij muurschilderen speelt ontwerp, onverwachte kleurencombinaties, vorm en compositie een grote rol. Onze Graffiti artiest helpt je hier graag bij en laat zien hoe je jouw idee kunt vertalen in een ontwerp.
 • Deze workshop kan zowel binnen als buiten
 • Samen met onze kunstenaar zetten jullie het ontwerp op de muur en kleuren dit ontwerp verder in.
 • Onze kunstenaar deelt met jullie all ins en - out van het vak.
 • Het resultaat: Een witte muur is omgetoverd in jullie ontwerp en jullie hebben een blijvende herinnering aan de activiteit!
Funky Pattern2 05 Boek Graffiti Artist

Boek een Graffiti Artiest

Werk samen met een van de artiesten om jouw graffiti idee realiteit te maken. Je kunt het zo gek niet bedenken: Graffiti muurschildering thuis, autoschildering, reclame schilderingen, of een op maakt gemaakt schilderij.

De creativiteit van onze artiesten is onbegrensd. Hun talent ligt niet alleen in het maken van graffiti projecten, maar zij kunnen als geen ander jouw ideeën vertalen en tot leven brengen.

Geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuilding en vrijgezellenfeestjes

Funky Pattern2 06
Graffiti 2
 • Feestje

  Leuk voor iedereen

  Door de combinatie van activiteiten hebben zowel de vrouwen als de mannen een leuke dag

 • Stappen

  Geen ervaring nodig

  We werken met ervaren graffiti artiesten. Door de stap voor stap begeleiding van deze kunstenaars lukt het gegarandeerd.

 • Schilderij

  Een blijvende herinnering

  Neem na afloop (vol trots) jullie eigen meesterwerk mee naar huis of loop nog eens langs die muur met jullie kunstwerk als blijvende herinnering.

Meet our artists

Neem een kijkje in de portfolio’s van onze graffiti artiesten. Over de jaren heen hebben zij allemaal een eigen stijl & signature ontwikkeld.

Funky Pattern2 07 Rosalie Graffiti 1
Funky Pattern2 03 Rosalie Graffiti 4
Funky Pattern2 06 Rosalie Graffiti
Funky Pattern2 04 Rosalie Graffiti 3

Rosalie de Graaf

Al van jongs af aan is zij creatief bezig en is nu dagelijks achter haar schildersezel te vinden. Deze jonge kunstenaar komt uit Doesburg en Nijmegen, is als kunstenaar bekend onder de naam RoosArt. Rosalie is de definitie van een allrounder, zo maakt zij portretten, schilderijen, tatoeageontwerpen, digital designs en ook wand- en muurschilderingen.

Rosalie is net terug van een reis om verschillende landen kennis te laten maken met haar unieke graffititalent. Haar werk wordt alom geprezen.

Mick Dijsselbloem

Met een indrukwekkende portfolio bij bedrijven als: NPO Zappelin, Dance4life, Ploegendienst, Dutch Design Week en Nintendo, maakt Mick nu ook deel uit van het ArtPub team. Aan talent geen gebrek, Mick is geboeid door tekenen, graffiti, grafisch vormgeving en schilderen. Dit zie je ook terug in zijn werk, waar verschillende technieken worden gecombineerd.

Funky Pattern2 07 Mick Graffiti 2
Funky Pattern2 06 Mick Graffiti
Funky Pattern2 04 Mick Graffiti 3

Mick is ervan overtuigd dat elk persoon een vorm van creativiteit bezit. Deze creativiteit komt bij ieder individu op een andere manier tot uiting. Het doel van zijn werk is dan ook het inspireren van personen.

Waarom ArtPub?

Onze graffiti workshops worden verzorgd door kunstenaars die al jaren in het vak zitten en de graffiti wereld door en door kennen.

Funky Pattern2 05
Graffiti Muur
Abandoned Antique Art 545008

Daarnaast zijn het echte entertainers. De nadruk ligt op een gezellige tijd onder het genot van een drankje, terwijl je creatief bezig bent. Onze graffiti workshops zijn zo ontworpen dat er veel ruimte is voor flexibiliteit: verschillende werkvormen zijn mogelijk.

Je kent ons van

Funky Pattern2 04
Graffiti19
Graffiti6

Wat je verder nog moet weten

 • Vanaf 8 deelnemers

  Een workshop graffiti is al mogelijk vanaf 8 deelnemers. Grotere groepen zijn geen probleem. Indien nodig zetten wij extra kunstenaars in.

 • Kies de locatie

  Graffiti spuiten op jullie eigen feestlocatie of in een gezellig café? ArtPub werkt samen met horecagelegenheden door heel Nederland.

 • Heb je een vraag?

  Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Workshop Graffiti Tag

"If Graffiti is art and art is a crime then how come piccaso never done time?"

- Melvin Glover -