Graffiti Workshops

Corona proof uitje

Graffiti Workshop op locatie

Van je eigen customized graffiti muur tot graffiti workshops. Laat je betoveren door onze eindeloze mogelijkheden van graffiti. Boek een Graffiti Workshop bij ArtPub.

Funky Pattern2 07
Graffiti
Art Pub Corona Keurmerk

Ga zelf als graffiti artiest aan de slag en maak je eigen tag, logo of andere creatie. We werken op een canvas van 40x50 of op een groter exemplaar van 1 meter. Natuurlijk kan je ook als groep op jullie eigen lege muur aan de slag.

✅ Leer de basis van graffiti

✅ Geen ervaring nodig

✅ Inclusief materiaal

✅ 100% Corona proof

✅ Kies zelf jullie datum en tijdstip

Funky Pattern2 04 Annie Spratt 365480 Unsplash

Workshop: Graffiti Tag op Canvas

Graffiti staat vooral bekend om zijn tags op openbare plekken, en soms brengt dit groot risico met zicht mee voor de graffiti artiesten. Bij ons kan kan je een graffiti workshop volgen geheel risicoloos.

Hoe verloopt een workshop?

 • Je wordt begeleidt door een ervaren graffiti artiest
 • In een twee uur durende workshop komen alle facetten van graffiti voorbij: de verschillende stijlen, het ontwerp en de tag (handtekening), alles komt aan bod.
 • Je werkt op een canvas van 40x50 of op een groter exemplaar van 1 meter. Elk formaat en elke stijl is mogelijk.
 • Creëer je eigen tag, ontdek freestyle graffiti of maak een kunstwerk in de bedrijfskleuren.

Workshop: Maak een muurschildering

Word graffiti artiest voor een dag! Spuit jullie favoriete quote, eigen tag of naam op de muur. Een muurschildering is meer dan alleen verf op een muur, het is een communicatietool, een boodschap. Ideaal voor die saaie lege muur op kantoor!

Funky Pattern2 04 Pavel Nekoranec 648895 Unsplash

Hoe werkt dit

 • Bij muurschilderen speelt ontwerp, onverwachte kleurencombinaties, vorm en compositie een grote rol. Onze Graffiti artiest helpt je hier graag bij en laat zien hoe je jouw idee kunt vertalen in een ontwerp.
 • Deze workshop kan zowel binnen als buiten
 • Samen met onze kunstenaar zetten jullie het ontwerp op de muur en kleuren dit ontwerp verder in.
 • Onze kunstenaar deelt met jullie all ins en - out van het vak.
 • Het resultaat: Een witte muur is omgetoverd in jullie ontwerp en jullie hebben een blijvende herinnering aan de activiteit!
Funky Pattern2 03 Boek Graffiti Artist

Boek een Graffiti Artiest

Werk samen met een van de artiesten om jouw graffiti idee realiteit te maken. Je kunt het zo gek niet bedenken: Graffiti muurschildering thuis, autoschildering, reclame schilderingen, of een op maakt gemaakt schilderij.

De creativiteit van onze artiesten is onbegrensd. Hun talent ligt niet alleen in het maken van graffiti projecten, maar zij kunnen als geen ander jouw ideeën vertalen en tot leven brengen.

Corona Proof Event

Graffiti Workshop is een volledig Corona Proof Event. Lees hieronder hoe we dit in de praktijk brengen.

Deze workshop wordt zittend uitgevoerd en het aantal personen per tafel en ruimte kan worden aangepast aan de dan geldende voorschriften. Uiteraard houden we rekening met 1,5 meter afstand. Indien jouw evenement geannuleerd moet worden i.v.m. overheidsmaatregelen dan zal ArtPub jouw evenement kosteloos verschuiven, uiteraard in goed overleg.

Funky Pattern2 06 Art Pub Corona Keurmerk

Hoe organiseren wij 'Corona Proof' events

 • We werken alleen samen met locaties die volledig Corona-proof zijn. De tafelschikking is zo dat iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar zit.
 • Wij reserveren vooraf het aantal deelnemers bij de horeca-locatie of op jullie eigen locatie. Daarom ontvangen we graag 14 dagen van te voren het definitief aantal deelnemers voor het evenement. Tot 48 uur voor het evenement kan het definitief aantal deelnemers worden doorgegeven met een maximale afwijking van 10% naar beneden.
 • Bij de start van het event stellen we een lijst van deelnemers op en nemen bij iedereen de gezondheidscheck af.
 • Onze Graffiti Artist klachtenvrij.
 • Alle gebruikte materialen worden voor het event gereinigd.
 • Desinfecterende handgel is aanwezig en kan gebruikt worden indien gewenst.
 • De Graffiti Artist blijft altijd op 1,5 meter afstand.
 • Voor aanvang van het event zal de kunstenaar de Corona regels duidelijk met jullie doornemen.

Geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuilding en vrijgezellenfeestjes

Funky Pattern2 07
Graffiti Alkmaar
 • Stappen

  Geen ervaring nodig

  We werken met ervaren graffiti artiesten. Door de stap voor stap begeleiding van deze kunstenaars lukt het gegarandeerd.

 • Schilderij

  Een blijvende herinnering

  Neem na afloop (vol trots) jullie eigen meesterwerk mee naar huis of loop nog eens langs die muur met jullie kunstwerk als blijvende herinnering.

Waarom ArtPub?

Onze graffiti workshops worden verzorgd door kunstenaars die al jaren in het vak zitten en de graffiti wereld door en door kennen.

Funky Pattern2 06
Graffiti Muur
Abandoned Antique Art 545008

Daarnaast zijn het echte entertainers. De nadruk ligt op een gezellige tijd onder het genot van een drankje, terwijl je creatief bezig bent. Onze graffiti workshops zijn zo ontworpen dat er veel ruimte is voor flexibiliteit: verschillende werkvormen zijn mogelijk.

Je kent ons van

Funky Pattern2 03
Graffiti19
Graffiti6

Wat je verder nog moet weten

 • Vanaf 10 deelnemers

  Een bedrijfsuitje is al mogelijk vanaf 10 deelnemers. Maar ook grote groepen zijn geen probleem. Indien nodig zetten wij extra kunstenaars in.

 • Kies de locatie

  Schilderen op jullie eigen feestlocatie of in een gezellig café? ArtPub werkt samen met horecagelegenheden door heel Nederland.

 • Heb je een vraag?

  Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Workshop Graffiti Tag

"If Graffiti is art and art is a crime then how come piccaso never done time?"

- Melvin Glover -