Graffiti Workshop in Alkmaar

Kruip in de huid van een graffiti artiest en maak je eigen graffiti- tag, logo of andere kunstwerk tijdens een graffiti workshop in Alkmaar. Ga aan de slag met spuitbussen op een graffiti canvas van 40x50 of op een groter exemplaar van 1 meter. Of ga voor het échte werk en tover jouw kale muur om tot een ware graffiti kunstwerk - de perfecte graffiti teambuilding als je het ons vraagt. Vraag een offerte aan voor een Workshop Graffiti in Alkmaar (zie knop hieronder).

Funky Pattern2 07 Graffiti workshop Alkmaar
Funky Pattern2 03 Graffiti spuiten Alkmaar
Funky Pattern2 06 Graffiti Art Street
Funky Pattern2 04 Graffiti Canvas Alkmaar

De graffiti workshops worden begeleid door professionele kunstenaars. Zij nemen jou stap voor stap mee in de wereld van graffiti. Toch liever een graffiti muurschildering gemaakt door een van onze graffiti artiesten? Dat kan. Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Funky Pattern2 05 Workshop graffiti Alkmaar

Workshop: Graffiti Canvas

Spuit legaal graffiti bij onze graffiti workshops. Ontdek de verschillende stijlen van graffiti en ontwerp jouw eigen tag.

Hoe verloopt een workshop?

 • Je wordt begeleidt door een professionele graffiti artiest.
 • De workshop duurt twee uur (120 minuten).
 • Je werkt op een graffiti canvas van 40x50 of op een groter exemplaar van 1 meter. Elk formaat en elke stijl is mogelijk.
 • Creëer je eigen tag, ontdek freestyle graffiti of maak een kunstwerk in de bedrijfskleuren.

Workshop: Graffiti muurschildering

Maak een legale graffiti muurschildering met jouw favoriete quote, persoonlijke tag of naam. Je kunt jouw graffiti kunstwerk inzetten als communicatietool - een boodschap naar jouw klanten. Maar het is ook ontzettend tof om die lege muur op kantoor te pimpen met graffiti.

Funky Pattern2 06
Graffiti muurschildering alkmaar
Graffiti workshop op locatie Alkmaar
Graffiti workshops Alkmaar

Hoe werkt dit

 • Bij muurschilderen speelt ontwerp, onverwachte kleurencombinaties, vorm en compositie een grote rol. Onze Graffiti artiest helpt je hier graag bij en laat zien hoe je jouw idee kunt vertalen in een ontwerp.
 • Deze workshop kan zowel binnen als buiten
 • Samen met onze kunstenaar zetten jullie het ontwerp op de muur en kleuren dit ontwerp verder in.
 • Onze kunstenaar deelt met jullie all ins en - out van het vak.
 • Het resultaat: Een witte muur is omgetoverd in jullie ontwerp en jullie hebben een blijvende herinnering aan de activiteit!
Funky Pattern2 07 Creatieve workshop Alkmaar

Boek een Graffiti Artiest

Onze graffiti artiesten weten als geen ander hoe je een graffiti ontwerp tot leven moet brengen.

Je kunt het zo gek niet bedenken: Graffiti muurschildering thuis, autoschildering, reclame schilderingen, of een op maakt gemaakt schilderij. Bundel je krachten met een professioneel graffiti artiest.

Geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellen- en kinderfeestjes

Funky Pattern2 04
Graffiti Alkmaar
 • Feestje

  Leuk voor iedereen

  Door de combinatie van activiteiten hebben zowel de vrouwen als de mannen een leuke dag

 • Stappen

  Geen ervaring nodig

  We werken met ervaren graffiti artiesten. Door de stap voor stap begeleiding van deze kunstenaars lukt het gegarandeerd.

 • Schilderij

  Een blijvende herinnering

  Neem na afloop (vol trots) jullie eigen meesterwerk mee naar huis of loop nog eens langs die muur met jullie kunstwerk als blijvende herinnering.

Funky Pattern2 07
Workshop Alkmaar

Onze Graffiti Kunstenaars in Alkmaar

Het team dat de graffiti workshops verzorgt bestaat uit enthousiaste en toegewijde graffiti kunstenaars. Veel van de graffiti kunstenaars zijn al jaren werkzaam als kunstenaar en hebben stuk voor stuk een unieke signatuur ontwikkelt. Met trots introduceren wij een klein deel van het Graffiti Workshop team: Rosalie de Graaf en Mick Dijsselboem.

Funky Pattern2 03 Graffiti kunstenaar alkmaar
Funky Pattern2 04 Graffiti workshop art kunstenaar Alkmaar
Funky Pattern2 06 Graffiti workshop kunstenaar alkmaar
Funky Pattern2 05 Graffiti workshops kunstenaar alkmaar

Rosalie de Graaf

Rosalie reist de hele wereld rond om haar graffiti talenten ten toon te stellen aan verschillende culturen en mensen. Haar unieke graffiti talent is niet onopgemerkt gebleven. Grote bedrijven als RTL en Tele 2 hebben Rosalie een podium gegeven.

Rosalie heeft sinds jongs af aan al passie voor het vak. Naast graffiti specialiseert de jonge kunstenaar ook in schilderen en digitale kunst. Rosalie weet jou de fijne kneepjes van het graffiti vak bij te brengen.

Mick Dijsselbloem

Met een indrukwekkende portfolio bij bedrijven als: NPO Zappelin, Dance4life, Ploegendienst, Dutch Design Week en Nintendo, maakt Mick nu ook deel uit van het ArtPub team.

Funky Pattern2 03 Mick Graffiti kunstenaar Alkmaar
Funky Pattern2 04 Mick Graffiti kunstenaar Alkmaar
Funky Pattern2 07 Mick Graffiti artiest Alkmaar

Mick is de definitie van een allrounder, hij blinkt uit in tekenen, graffiti, grafisch vormgeving en schilderen. Zijn werk spreekt velen aan door de onverwachte combinaties van verschillende technieken en stijlen.

Waarom ArtPub?

Funky Pattern2 06
Graffiti Art Alkmaar
Alkmaar graffiti muurschildering

Wij regelen per jaar meer dan duizenden creatieve workshops voor vrijgezellenfeesten, verjaardagen, teambuilding, vriendinnenuitje en noem het maar op. Ons streven is om alles tot in de puntjes te regelen, zodat jij niets meer hoeft te doen.

Bij ArtPub staat er een team van ervaren graffiti kunstenaars voor je klaar. Je bent dus in goede handen, je hebt geen ervaring nodig om de graffiti workshop te volgen. We’ve got you!

Je kent ons van

Graffiti workshop in Alkmaar

Funky Pattern2 07
Graffiti Art Street

Heb je behoefte aan een originele workshop in Alkmaar? In Alkmaar zijn Grand Café Koekenbier en Herberg Jan (Heiloo) onze vaste locaties. Er zijn altijd ArtPub locaties in de omgeving te vinden. Rondom Alkmaar zijn er vaste locaties in Purmerend, Zaandam, Heiloo, Wormer en Overveen.

Veel van de graffiti aanvragen zijn graffiti workshops op locatie. Onze kunstenaars kan komen waar jij dat maar wilt; bij jou thuis, op kantoor of andere locaties. De graffiti workshops in Alkmaar is voor iedereen, zowel jong als oud. Ervaar een graffiti art workshop met je vrienden, vriendinnen, collega’s en/of familie.

We hebben een groot assortiment aan workshops met ontwerp voorbeelden. Wil je liever je inspiratie uit het mooie Alkmaar halen? Dat kan. Bespreek samen met de graffiti artiest de mogelijkheden, denk aan; de kaasmarkt, stadspark de Rekerhout of het stedelijk museum.

Graffiti workshop Alkmaar
Graffiti workshop Zaandam
Graffiti workshop Heiloo
Graffiti workshop Wormer
Graffiti workshop Overveen

Funky Pattern2 06
Street Art Workshop Alkmaar
Graffiti workshop op locatie Alkmaar

Wat je verder nog moet weten

 • Vanaf 8 deelnemers

  Een workshop graffiti is al mogelijk vanaf 8 deelnemers. Grotere groepen zijn geen probleem. Indien nodig zetten wij extra kunstenaars in.

 • Kies de locatie

  Graffiti spuiten op jullie eigen feestlocatie of in een gezellig café? ArtPub werkt samen met horecagelegenheden door heel Nederland.

 • Heb je een vraag?

  Neem contact met ons op via e-mail of bel 030-8200255 tijdens werkdagen

Workshop Graffiti Tag

"If Graffiti is art and art is a crime then how come piccaso never done time?"

- Melvin Glover -