Workshop Action Painting

Spetteren, drippen en jezelf uitleven met verftechnieken

Workshop Action Painting

Ca. 2 uur

Vanaf 10 - 100+ deelnemers

Door heel Nederland beschikbaar

200+ groepen waren je voor

Geen ervaring nodig

Inclusief materiaal

Laat je eigen creativiteit de vrije loop en ga helemaal los met verf in onze Workshop Action Painting.

Ben je op zoek naar een creatieve en originele activiteit voor jullie dagje uit? En wil je de garantie dat het een succes wordt? Wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt voor de hele groep? Gebruik verschillende technieken in een Workshop Action Painting om je eigen kunstwerk te maken. Combineer acryl verf met spetter-, dripping- en krabtechnieken en leef je uit! Vraag een offerte aan en wij ontzorgen je van A-Z!

Meer informatie?

Je kent ons van

Rtl 4 logo
Libelle logo
Margriet
Bnn Logo Svg
Franska Logo

Inhoud Workshop Action Painting

Action Painting

Na een korte uitleg, oefen je eerst zelf met de verschillende technieken en materialen. Daarna zet je je eigen emoties, inspiratie en ideeën om in een meesterwerk. De ideale workshop om je creatieve geest te prikkelen!


  • Je wordt begeleid door een ervaren kunstenaar, ervaring met schilderen is niet nodig.
  • De kunstenaar geeft uitleg over verschillende technieken.
  • Technieken die o.a. worden uitgelegd: werken met IJskrabber, effect van plantenspuit en water en drippen (gecontroleerd gooien met verf)
  • Jullie oefenen deze technieken vervolgens zelf.
  • Met deze technieken maken jullie je eigen schilderij op een canvas van 40x50 centimeter.

Waarom Action Painting

Action Painting Voorbeeld

Ontspanning en Creativiteit: Een workshop action painting is de ideale combinatie van ontspanning en creativiteit. Je kan al je emoties kwijt.


Iedereen kan het: Je hebt geen ervaring nodig. Door de stap voor stap begeleiding van onze lokale kunstenaar lukt het gegarandeerd.


Een blijvende herinnering: Neem na afloop (vol trots) jullie eigen meesterwerk mee naar huis.

Iets voor jullie bedrijfs- of groepsuitje?

Workshop Action Painting door heel Nederland

Wij hebben veel verschillende locaties door heel Nederland, maar een Workshop Action Painting kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.

Een Workshop Action Painting kun je overal in Nederland aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Boek Action Painting

Vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje?

Wil je deze workshop voor een speciale gelegenheid organiseren? Een vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje? Dat kan!

Action Painting Groepsuitje 2

Boek vanaf 10 personen een groepsuitje op één van onze locaties of een locatie naar eigen keuze. Maak jullie feest onvergetelijk met een blijvende herinnering aan een workshop action painting schilderen.

Een origineel en creatief bedrijfsuitje?

Action Painting Feest

Op zoek naar een creatief bedrijfsuitje? Ook daar kan ArtPub je bij helpen! Vanaf 10 collega's beleeft jouw team een workshop naar wens. Vraag nu snel een offerte aan!

Geïnteresseerd?

Deze bedrijven gingen jullie voor

Hc Logo
Intratuin logo e1463743610772
Uwv
4 meander
Endemol Logo svg

We staan voor 100% kwaliteit en service

Niet goed, geld terug!

Live action painting recensie 2
  • Wij denken graag met jullie mee om een uitje op maat samen te stellen.
  • Je betaalt alleen voor het daadwerkelijk aantal deelnemers - geen extra kosten. Dit aantal kun je tot 48 uur voor de workshop aanpassen.
  • We zijn alle werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 18.00 uur.
  • Je ontvangt alle afspraken per mail, alles volledig inzichtelijk voor jou.

Veelgestelde vragen

Dat geeft helemaal niets! Onze ervaren kunstenaars zijn er in gespecialiseerd om mensen zonder ervaring snel en soepel de basis van schilderen aan te leren. Zo kan iedereen meedoen met onze leuke workshops, of je nou onervaren bent of een echte professional.

Onze workshops zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Ja dat kan. Echter betaal je dan wel het starttarief voor een workshop. Het starttarief is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers.

Annuleren is mogelijk, maar daar zitten wel bepaalde kosten aan verbonden. Kosteloos annuleren is helaas niet mogelijk nadat er akkoord is gegeven op de offerte. Wel is het mogelijk om het kosteloos uitje te verplaatsen naar een andere datum mits het voor 48 uur van tevoren is.

Het is verstandig om niet je allernieuwste kleding aan te trekken. Je krijgt een schort van ons, om je kleren te beschermen. Knoeien kan natuurlijk nog steeds. Als er wordt geschilderd met acrylverf, moet je de vlek gelijk uitwassen met koud water. Als je pas later verf in je kleren ontdekt, gaat het er niet of nauwelijks uit.