Workshop Servies Stippen

Creëer de leukste herinneringen!

Servies Stippen Hero Image

Al vanaf 10 personen

Door heel Nederland

150+ keer geboekt

Kies zelf jullie datum en tijdstip

Inclusief materiaal

Leer de basis van stippen

We gaan stippen! Servies stippen wel te verstaan. In deze Workshop toveren we wit keramiek om in kleurrijke bordjes en schoteltjes.

Verschillende patronen, stipdiktes en kleurencombinaties zorgen voor een vrolijk geheel. Stippen is bijzonder ontspannend. Na afloop neem je uiteraard je zelf gestipte servies mee naar huis en wil je gegarandeerd nog een keer!

Je kent ons van

Libelle logo
Ad logo
Logo HHB
Franska LOGO
RTL 4 logo 2005 svg

Hoe verloopt een Workshop Servies Stippen?

Servies Stippen Groep
  • Je wordt begeleid door een ervaren kunstenaar. Deze geeft uitleg over verschillende technieken, materialen en kleurcombinaties.
  • We gaan aan de slag met verschillende soorten sjablonen om het stip patroon op het servies te krijgen.
  • In een twee uur durende workshop kun je 1-2 gebakbordjes of schoteltjes stippen. We nemen verschillende soorten en afmetingen bordjes mee waar je uit kunt kiezen
  • Op aanvraag is ons assortiment uit te breiden met andere servies onderdelen. Zo kun je bijvoorbeeld een heel serviesset voor een vrijgezel stippen!
  • Je krijgt een instructie mee om het servies thuis in de oven af te bakken, zodat je het ook echt kan gebruiken!

Vrijblijvend meer informatie

Workshop Servies Stippen door heel Nederland

Wij hebben veel verschillende locaties door heel Nederland, maar een Workshop Servies Stippen kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.

Een Workshop Servies Stippen kun je overal in Nederland aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locatiesdoor heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Servies Stippen direct boeken?

Waarom een Workshop Servies Stippen?

Stippen Voorbeeld

Gezelligheid en Ontspanning


Een workshop servies stippen is de ideale combinatie van gezelligheid en creativiteit. Bijkletsen, iets lekkers eten en drinken en een mooi resultaat.


Iedereen kan het


Je hebt geen ervaring nodig. Door de beschikbare voorbeelden en begeleiding van de kunstenaar lukt het gegarandeerd.


Onder het genot van een drankje


In een gezellig café of restaurant bij jou in de buurt.


Een blijvende herinnering


Neem na afloop (vol trots) jullie eigen geschilderde servies mee naar huis

Vrijgezellenfeest, verjaardag of ander feestje?

Wil je een workshop Servies Stippen voor een speciale gelegenheid organiseren? Een vrijgezellenfeest, verjaardag of ander feestje? Dat kan ook!

Workshop Servies Stippen Feest

Boek vanaf 10 personen een groepsuitje op één van onze locaties of een locatie naar eigen keuze. Maak jullie feest onvergetelijk met een blijvende herinnering aan één van onze workshops.

Meer informatie?

Deze bedrijven gingen jullie voor

Hc Logo
Intratuin Logo E1463743610772
Uwv
4 Meander
Logo ikea

Een origineel en creatief bedrijfsuitje?

Servies Stippen Bedrijfsuitje

Op zoek naar een creatief bedrijfsuitje? Ook daar kan PubEvents je bij helpen! Vanaf 10 collega's beleeft jouw team een workshop naar wens. Vraag nu snel een offerte aan!

Geïnteresseerd?

Veelgestelde vragen

Onze workshops zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Ja dat kan. Echter betaal je dan wel het starttarief voor een workshop. Het starttarief is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij ArtPub hebben wij geschikte uitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. We kunnen de groep dan opsplitsen, zodat iedereen zijn of haar favoriete schilderij kan kiezen. Maar het is ook mogelijk om in een grote zaal met meer dan 100 deelnemers te schilderen. Gaaf! Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.

Dat geeft helemaal niets! Onze ervaren kunstenaars zijn er in gespecialiseerd om mensen zonder ervaring snel en soepel de basis van schilderen aan te leren. Zo kan iedereen meedoen met onze leuke workshops, of je nou onervaren bent of een echte professional.

Het is verstandig om niet je allernieuwste kleding aan te trekken. Je krijgt een schort van ons, om je kleren te beschermen. Knoeien kan natuurlijk nog steeds. Als er wordt geschilderd met acrylverf, moet je de vlek gelijk uitwassen met koud water. Als je pas later verf in je kleren ontdekt, gaat het er niet of nauwelijks uit.