Workshop Naaktmodel Schilderen

Een spannende manier van schilderen

Workshop Naaktmodel Schilderen Hero

Leer de basis van schilderen

Vanaf 10 deelnemers

Ca. 2 uur

Stap voor stap begeleiding door professionele kunstenaar

Inclusief materiaal

200+ groepen gingen je voor

Dit is onze spannendste workshop. Stiekem altijd al eens een naaktmodel willen schilderen? Een unieke ervaring, iets wat je waarschijnlijk niet elke dag doet. Het is een hilarisch, maar tegelijkertijd artistiek en gezellig programma van 2 uur.

Je schildert een mannelijk of vrouwelijk model op een canvas van 40x50 cm en wordt begeleidt door een van onze kunstenaars. Geschikt voor jullie volgende vrijgezellenfeestje, vriendinnendag of verjaardag

Vrijblijvend meer informatie?

Je kent ons van

Ad logo
Rtl4
Franska Logo
Logo Hhb
Het Parool

Naaktmodel Schilderen voor beginners

Onze workshops zijn zo opgezet dat je geen ervaring nodig hebt. Onze professionele kunstenaars zijn getraind om jullie stap voor stap door het schilderij heen te loodsen. Je krijgt uitleg over de compositie, kleuren mengen en de afwerking.

Naaktmodel Schilderen Voorbeeld

Wij geloven dat iedereen creatief is!


ArtPub heeft als missie mensen en bedrijven te inspireren. We willen mensen zichzelf laten verrassen. Iedereen kan met de juiste begeleiding een kunstwerk maken waar hij of zij trots op is.


Hiervoor maken we gebruik van ons eigen collectief aan kunstenaars. Zij weten als geen ander hoe ze hun passie en kennis over creativiteit moeten delen.

Hoe verloopt een Workshop Naaktmodel Schilderen?

Naaktmodel Schilderen Groepsuitje
  • Iedereen komt aan op de afgesproken locatie, waar de kunstenaar alles al heeft klaargezet
  • Iedereen begint met een leeg doek en vervolgens legt de kunstenaar het schilderij stap voor stap uit. Zo heeft iedereen de kans dit schilderij naar eigen smaak weer te geven.
  • Aan het einde van de workshop hebben alle deelnemers hun eigen creatie, hetzelfde en toch allemaal anders.
  • Tussendoor en aan het einde kun je elkaars werk bewonderen en natuurlijk gezellig kletsen!

Vrijgezellenfeest of vriendinnendag plannen? Bekijk deze activiteiten

Enthousiast geworden?

Workshop Dikke Dames Schilderen door heel Nederland

Wij hebben veel verschillende locaties door heel Nederland, maar een Workshop Dikke Dames Schilderen kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.

Een Workshop Dikke Dames Schilderen kun je overal in Nederland aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Boek nu je workshop

Waarom ArtPub?

Waarom ArtPub

Gezelligheid gegarandeerd


Door onze mooie schilderijen, leuke uitleg en onze ervaren kunstenaars, wordt jouw workshop bij ons zeker gezellig!


Geheel verzorgd


We regelen het event van A-Z, dus geen stress over de materialen.


Creativiteit vermindert stress en angst


Met je handig bezig zijn en creatieve dingen ondernemen zorgt ervoor dat je geest rustiger wordt en de stresscyclus wordt onderbroken.

Vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje?

Wil je deze workshop voor een speciale gelegenheid organiseren? Een vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje? Dat kan!

Veel Gestelde Vragen

Boek vanaf 10 personen een groepsuitje op één van onze locaties of een locatie naar eigen keuze. Maak jullie feest onvergetelijk met een blijvende herinnering aan een workshop action painting schilderen.


Op zoek naar een creatief bedrijfsuitje? Ook daar kan ArtPub je bij helpen! Vanaf 10 collega's beleeft jouw team een workshop naar wens. Vraag nu snel een offerte aan!

Meer informatie?

Veelgestelde vragen

Dat geeft helemaal niets! Onze ervaren kunstenaars zijn er in gespecialiseerd om mensen zonder ervaring snel en soepel de basis van schilderen aan te leren. Zo kan iedereen meedoen met onze leuke workshops, of je nou onervaren bent of een echte professional.

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij ArtPub hebben wij geschikte uitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. We kunnen de groep dan opsplitsen, zodat iedereen zijn of haar favoriete schilderij kan kiezen. Maar het is ook mogelijk om in een grote zaal met meer dan 100 deelnemers te schilderen. Gaaf! Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.

Ja dat kan. Echter betaal je dan wel het starttarief voor een workshop. Het starttarief is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Bij ArtPub mag je altijd je eigen draai geven aan jouw schilderij door bijvoorbeeld gebruik te maken van andere kleuren, details te veranderen of andere objecten erin schilderen. Niets moet, alles mag op je eigen schildersdoek.

Het is verstandig om niet je allernieuwste kleding aan te trekken. Je krijgt een schort van ons, om je kleren te beschermen. Knoeien kan natuurlijk nog steeds. Als er wordt geschilderd met acrylverf, moet je de vlek gelijk uitwassen met koud water. Als je pas later verf in je kleren ontdekt, gaat het er niet of nauwelijks uit.