Werken bij ArtPub

Word jij deel van ons enthousiaste en ambitieuze team?

Wie zijn wij

ArtPub is hét creatieve evenementenbureau dat staat voor verbinden van creativiteit, horeca, consumenten en bedrijven.

Wie zijn wij image

We bieden verschillende creatieve workshops aan: van schilderen tot aan handletteren en van creatieve team building tot aan festivals. Al deze events vinden plaats in een inspirerende omgeving en worden uitgevoerd door ons collectief aan lokale kunstenaars


Per maand vinden er meer dan 100 workshops en events plaats door heel Nederland. Onze klanten komen vanuit alle hoeken van het land, van jong tot oud, ArtPub is voor iedereen. Elke event is weer een nieuwe uitdaging!

Meer dan Creatief

ArtPub is onderdeel van de PUB Events familie: het overkoepelende bedrijf dat naast ArtPub de labels QuizPub en FEMZ voert

Meer dan Creatief image

ArtPub, QuizPub en FEMZ opereren op basis van dezelfde kernwaarden en bieden in samenwerking met professionals in hun eigen vakgebied een breed aanbod aan activiteiten.


Naast creatieve workshops (van schilderen tot aan handletteren), bestaat dit uit quizzen, escape en city(games), compleet verzorgde bedrijfsuitjes, creatieve teambuildings en bedrijfsfestivals. We opereren vanuit dezelfde missie: Mensen verbinden door creëren van gezamenlijke herinneringen.

Onze Cultuur

Wij geloven dat iedereen creatief is of creatief kan denken. Om deze reden hechten we veel waarde aan meedenken en doen. Je werkt vanuit zijn eigen verantwoordelijkheid en helpt daarnaast via kwartaalprojecten mee aan het verder ontwikkelen van ArtPub en niet onbelangrijk jezelf.

Onze cultuur image

We zijn jong en snelgroeiend met alle voordelen die daarbij horen. Een platte organisatie met korte lijnen, vanaf het begin veel verantwoordelijkheid en goede doorgroeimogelijkheden.


Naast (maar ook tijdens) het werk is er ruimte voor ontspanning en gezelligheid. We testen nieuwe workshops en events van onszelf (en concurrenten), drinken geregeld een borrel en zijn onderdeel van ./Utrecht met een uitgebreid aanbod van activiteiten (zowel fun als inhoudelijk).

Geïnteresseerd of meer weten?

Stuur een kort berichtje (eventueel met CV) naar info@artpub.nl. Je kunt ook contact via 030 – 8200255. Je hoort snel van ons.