Creatief Vrijgezellenfeest in Utrecht

Een origineel vrijgezellenfeest - De perfecte balans tussen wild en rexaxed

Ben je op zoek naar een creatief vrijgezellenfeest in Utrecht? Wil je dit combineren met gezellig kletsen en een drankje in een sfeervolle locatie? ArtPub organiseert originele vrijgezellenfeesten voor vrouwen in Utrecht en omstreken (eigenlijks in héél Nederland). Speciaal voor deze dag hebben wij een groot creatief aanbod aan creatieve workshop voor vrouwen ontwikkelt en is al vanaf 8 personen te boeken.

Funky Pattern2 03
Depositphotos 259629892 xl 2015
Creatieve workshops voor vrouwen
Workshop den haag 21

Bij ArtPub slaan we de nodige dosis schaamte en clichés over. De vrijgezellenfeest activiteiten staan in het teken van gezelligheid, creativiteit en uitdaging. En zijn nooit zonder humor. Door het ruime aanbod van Schilderen tot Graffiti en van Naaktmodel Schilderen tot Ibiza Tassen pimpen kunnen jullie het perfecte vrijgezellenfeest gemakkelijk samenstellen. Een compleet vrijgezellenfeest arrangement of alleen een vrijgezellenfeest workshop - onze specialisten helpen je graag bij het maken van een keuze.

Waarom hebben meer dan 20.000 gasten een ArtPub Workshop gevolgd:

 • Enthousiaste en ervaren kunstenaars
 • Inclusief hoge kwaliteit materialen
 • Sfeervolle locaties (ook mogelijk op eigen locatie bv. thuis, kantoor)
 • Klantenbeoordeling: 4,5 van 5 sterren
 • Groot assortiment aan workshops

Bekend van

Top 5 creatieve workshops voor vrouwen

Het blijft een uitdaging een origineel vrijgezellenfeest voor dames organiseren, waar iedereen blij van wordt. Daarom schieten wij jou te hulp met onze top 5 vrijgezellenfeest workshops. Deze vrijgezellenfeest ideeën zijn ontwikkeld en ontworpen door ervaren kunstenaars uit heel Nederland. Welke workshop dan ook, jullie gaan altijd naar huis met een aandenken.

Dikke Dames schilderen

Stipt op nummer één: Dikke Dames schilderen. Bij ArtPub zijn wij gek op De Dikke Dames. Deze vrouwen weten als geen ander hoe ze het leven moeten vieren. Dit is een en al gezelligheid, wat bij geen enkele origineel vrijgezellenfeest mag ontbreken. Vereeuwig jullie vriendschap met een schilderij van 40x50 cm met de gezelligste dames van Nederland.

Funky Pattern2 03 Dikke Dames Schilderij Workshop

Tijdens de workshop kun je zelf experimenteren met kleuren en er zo je eigen draai aan geven. Ervaring is echt niet nodig! Onze kunstenaar legt het stap voor stap uit!

Funky Pattern2 05 Creatieve workshop schilderen

Naaktmodel schilderen (m/v)

Mag je creatief vrijgezellenfeest iets pikanter en actiever? Naaktmodel schilderen it is! Hou je vriendinnen voor de gek met een burgerlijk schilderworkshop. Ondertussen verras je hun met een mannelijk naaktmodel - HILARISCH.

Geen stress, want onze kunstenaar helpt je stap-voor- stap. Met een heleboel plezier, want je bent lekker creatief bezig – in goed gezelschap. Proost!

Ibiza Workshop

Woow We’re going to Ibiza! Een zelfgemaakte Ibiza Tas is de perfecte herinnering aan een dolgezellige avond en zeker een must-have voor in de zomer. Maak matching tassen met unieke, kleurrijke en verrassende materialen.

Funky Pattern2 03 Workshop ibiza tas maken

Paradeer deze zomer over het strand, boulevard of door de stad met deze beauty!

Funky Pattern2 04 Servies schilderen utrecht

Servies Schilderen, Letteren of Stippen

Hoe cool is dat, je eigen serviesset? Door het op 180 graden te bakken is het echt bruikbaar. Onder begeleiding van een kunstenaar maken jullie je eigen design. Keuze uit: Dot Design, servies schilderen of servies handletteren. In overleg wordt het aantal serviesstukken bepaald.

Blond Amsterdam, eat your heart out.

Handletteren

Iedereen kan het. Je zult waarschijnlijk afvragen; heb ik een mooi handschrift nodig? Nee, handettering gaat om letters tekenen en met de hulp van onze kunstenaar lukt het gegarandeerd! Je leert hoe je de letters moet opbouwen en een speelse compositie maakt.

Funky Pattern2 03 Handletteren beginner

Iedereen neemt aan het einde van de workshop naast zijn eigen creatie, ook een gratis setje fineliners mee naar huis. Zo kun je ook thuis lekker letteren!

Creatief vrijgezellenfeest

Wooow! geweldig dat ons vrijgezellenfeest helemaal op ons was afgestemd. We hadden gekozen voor een arrangement van pubquiz en een creatieve workshop.

- Wendy Huys -

Funky Pattern2 04
Creatief vrijgezellenfeest

Locaties

Niet alleen de invulling van van de vrijgezellenfeest activiteiten is belangrijk, de locatie is net zo belangrijk. Dagelijks zoeken wij het internet af naar sfeervolle- en gezellige hotspots die bijdragen aan een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Inmiddels werkt ArtPub samen met een aantal vaste locaties in- en rondom Utrecht.

Een creatief vrijgezellenfeest rondom Utrecht:

Funky Pattern2 04
Creatief vrijgezellenfeest 2

Waarom een creatief vrijgezellenfeest?

 • Plezier en Leerzaam

  Het is niet alleen leuk, maar je streekt er ook nog wat van op. Je gaat nooit met lege handen naar huis!

 • Iedereen kan het

  Je hebt geen ervaring nodig. Met de hulp van onze kunstenaars lukt het gegarandeerd.

 • Gezamenlijke herinnering

  De herinnering aan een onvergetelijk vrijgezellenfeest die alleen jullie met elkaar delen, een herinnering om te koesteren.

Waarom ArtPub?

Funky Pattern2 07
Creatief vrijgezellenfeest 3
 • Professionele begeleiding

  De creatieve workshops zijn ontworpen en worden begeleid door vakkundige kunstenaars (dus geen hobby kunstenaars)

 • Flexibel & maatwerk

  Er gaat niets boven maatwerk! De vrijgezellenfeesten kunnen wij gemakkelijk aanpassen naar jouw wensen en behoeften.

 • Gezellige en sfeervolle locaties

  Doordat wij samenwerken met horeca locaties, heb je keuze uit locaties door héél Nederland.

Vrijgezellenfeest arrangement

Maak het creatieve vrijgezellenfeest in Utrecht compleet met een arrangement. Stel de ideale vrijgezellendag samen en laat ons het regelen. Je hoeft alleen maar je vriendinnen mee te nemen, dan zorgen wij voor good food, tip-top aankleding en professionele begeleiding. Combineer de creatieve workshop met:

Funky Pattern2 05
Depositphotos 246338628 xl 2015
Schermafbeelding 2019 12 18 om 11 31 01
 • High Tea

  Samen genieten van een high tea vrijgezellenfeest. Waar het keukenteam de tafel rijkelijk heeft gedekt met oogstrelende desserttaartjes, bonbons en tal van andere culinaire hoogstandjes. Een overheerlijke High Tea mag op de dag van de aanstaande bruid niet ontbreken. Bezorg haar dat top of the world gevoel.

 • Borrelen

  Een vrijgezellenfeest met dames vraagt om een eindeloze borrelavond. Een avond waar de wijn rijkelijk zal vloeien en de hapjes om de oren vliegen.

 • Diner

  Schuif na jullie creatieve workshop aan voor een diner. Bij onze vaste locaties kun je prima de hele dag vertoeven, van diner tot een hele avond dansen. Gaan jullie voor een shared dinner of een luxe gangen diner?

Creatief vrijgezellenfeest in Utrecht

Heb jij de eer om de organisatie op je te nemen? En ben je bang voor een ordinair vrijgezellenfeest? Het kan ook anders! ArtPub organiseert al jaren vrijgezellenfeesten voor vrouwen in en rondom Utrecht. Deze zijn altijd gezellig, maatwerk, creatief en classy!

ArtPub werkt in Utrecht met verschillende locaties als Pesto, Camping Ganspoort en De Rechtbank. Dit maakt het mogelijk om vrijgezellen activiteiten op diverse plekken te doen. Wat dacht je van een High Tea in het chique gedeelte van de stad: Oudwijk, Schilderen bij de Dom en als afsluiter een Pubquiz aan de Oudegracht?

Actief vrijgezellenfeest? Sportief vrijgezellenfeest? Creatief vrijgezellenfeest? Extreme vrijgezellenfeest? Bekijk samen met onze specialist wat er mogelijk is - welke elementen je kunt combineren en natuurlijk wat het beste past bij de bride-to-be.

Funky Pattern2 05
Creatieve activiteiten

Veelgestelde Vragen

 • Heb ik ervaring nodig?

  Je hebt geen ervaring nodig om mee te kunnen doen. Onze kunstenaar begeleidt je stap-voor- stap naar je eigen meesterwerk.

 • Is het mogelijk om te boeken op een eigen locatie?

  ArtPub komt ook naar jouw locatie toe. We hebben alleen tafels en stoelen nodig voor de deelnemers en voor onze kunstenaar.

 • Met hoeveel personen kan ik een uitje boeken?

  Een creatief vrijgezellenfeest is al mogelijk vanaf 8 deelnemers. Grotere groepen zijn geen probleem.

Recensie Dikke Dames Workshop

"In Utrecht de Dikke Dames schilderworkshop gedaan. Wat een aanrader!"

- Eva Annette Kewerkopf -

Neem contact met ons op

Helpdesk

Helpdesk

Chatten

Contact met ArtPub

Chatten

Chat

Facebook Chatten

Facebook chat

Mailen

Stuur een e-mail

Bellen

Bel ons