Workshop Schilderen

Corona proof uitje

Op locatie of Online

Maak je eigen meesterwerk tijdens een ArtPub schilderworkshop. Onder begeleiding van een professionele kunstenaar maak je stap voor stap je eigen kunstwerk. Geschikt als origineel bedrijfsuitje, avondje uit met vriendinnen, een vrijgezellendag of teambuilding.

Funky Pattern2 03
Workshop schilderen kunstenaar
Art Pub Corona Keurmerk 15cbf83138c887bb25bca0a625066e5f

Mogelijk door heel Nederland bij één van onze Horeca partners, je eigen locatie of Online

Kies zelf het thema van je workshop. Met meer dan 100 locaties door heel Nederland is er altijd wel een workshop van ArtPub bij jou in de buurt.

✅ Leer de basis van schilderen

✅ Geen ervaring nodig

✅ Inclusief materiaal

✅ 100% Corona proof

✅ Kies zelf jullie datum en tijdstip

Je kent ons van

Funky Pattern2 06
Personeelsuitje 3

Workshop Schilderen op Locatie

Met je bedrijf, team of groep vriendinnen kun je je creatief helemaal uitleven tijdens onze Workshop Schilderen op Locatie. We werken samen met horeca locaties door heel Nederland. Het is ook mogelijk om op jullie eigen locatie de workshop te organiseren. Jullie maken een schilderij uit onze uitgebreide collectie van meer dan 100 schilderijen. Ervaring is niet nodig.

Hoe verloopt een workshop?

 • We ontmoeten elkaar op locatie.
 • Nadat iedereen een lekker drankje heeft gaan we aan de slag.
 • Je wordt begeleid door een ervaren kunstenaar, ervaring met schilderen is niet nodig.
 • Alle facetten van schilderen komen voorbij: van verschillende schilderstechnieken tot verf mengen en maken van de compositie.
 • Je werkt op op een canvas van 40x50 centimeter.
 • Na 1,5 tot 2 uur staat je eigen meesterwerk op het doek. Laat je verrassen door je eigen resultaat.
Funky Pattern2 04
Online Workshop Schilderen

Online Workshop Schilderen

Je hoeft de deur niet meer uit om bij ons een schilder workshop te volgen. Vanaf 15 personen kun je live online schilderen onder leiding van een professionele kunstenaar. Een perfect alternatief voor jullie creatieve bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in deze tijd.

Via een online uitzending (bijv. via zoom) ontvang je stap voor stap uitleg over het schilderij. Al het materiaal wordt gewoon bij iedereen thuis bezorgd in ons DIY pakket.

✅ Leer de basis van schilderen

✅ Geen ervaring nodig

✅ Inclusief materiaal

✅ 100% Corona proof een unieke online ervaring

✅ Inclusief materiaal

✅ Kies zelf jullie schilderij, datum en tijdstip

Corona Proof Event

Workshop Schilderen is een volledig Corona Proof Event. Lees hieronder hoe we dit in de praktijk brengen.

Deze workshop wordt zittend uitgevoerd en het aantal personen per tafel en ruimte kan worden aangepast aan de dan geldende voorschriften. Uiteraard houden we rekening met 1,5 meter afstand. Indien jouw evenement geannuleerd moet worden i.v.m. overheidsmaatregelen dan zal ArtPub jouw evenement kosteloos verschuiven, uiteraard in goed overleg.

Funky Pattern2 05 Art Pub Corona Keurmerk

Hoe organiseren wij 'Corona Proof' events

 • We werken alleen samen met locaties die volledig Corona-proof zijn. De tafelschikking is zo dat iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar zit.
 • Wij reserveren vooraf het aantal deelnemers bij de horeca-locatie of op jullie eigen locatie. Daarom ontvangen we graag 14 dagen van te voren het definitief aantal deelnemers voor het evenement. Tot 48 uur voor het evenement kan het definitief aantal deelnemers worden doorgegeven met een maximale afwijking van 10% naar beneden.
 • Bij de start van het event stellen we een lijst van deelnemers op en nemen bij iedereen de gezondheidscheck af.
 • Onze kunstenaar is klachtenvrij.
 • Alle gebruikte materialen worden voor het event gereinigd.
 • Desinfecterende handgel is aanwezig en kan gebruikt worden indien gewenst.
 • De kunstenaar blijft altijd op 1,5 meter afstand.
 • Voor aanvang van het event zal de kunstenaar de Corona regels duidelijk met jullie doornemen.
Funky Pattern2 05
Dscn1808

Een blijvende herinnering

Wij geloven dat iedereen creatief is! ArtPub heeft als missie mensen en bedrijven te inspireren. We willen mensen (zichzelf) laten verrassen. Iedereen kan met de juiste begeleiding een kunstwerk maken waar hij of zij trots op is. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen collectief aan kunstenaars. Zij weten als geen ander hoe ze hun passie en kennis over creativiteit moeten delen.

 • Ontspanning

  Ontspanning en creativiteit

  Een workshop is de ideale combinatie van ontspanning en creativiteit. Een avondje uit, maar dan anders.

 • Stappen

  Iedereen kan het

  Je hebt geen ervaring nodig. Door de stap voor stap begeleiding van onze lokale kunstenaar lukt het gegarandeerd.

 • Wijnglas Kwast 1

  Onder het genot van een drankje

  In een gezellig café of restaurant bij jou in de buurt.

Workshop Schilderen Quote

''We hebben vandaag met 10 dames een zeer geslaagde workshop gehad van Sophie. In 2 uur hebben we allemaal een mooi, uniek schilderij gemaakt. Sophie deed het superleuk!''

- Mirjam Wensveen -

Kies uit meer dan 100+ schilderijen

We werken in verschillende thema's, allemaal eigen ontworpen schilderijen

Funky Pattern2 04 Workshop Schilderen 100 Schilderijen

Ons aanbod bestaat uit de volgende thema's

Uiteraard kun je bij ons ook een schilderij op maat laten ontwerpen. Denk voor een speciale gelegenheid ook eens aan een workshop Bob Ross Schilderen, Naaktmodel Schilderen, Aquarel of Graffiti.

Selecteer één van onze Dikke Dames Workshops

Funky Pattern2 03 Workshop Schilderen Lol

De workshop Dikke dames schilderen is razend populair. Onze Dikke Dames zijn echte levensgenieters en weten als geen ander wat gezelligheid is. Je ziet ze overal hangen, in cafés, restaurants en huiskamers. Met een Dikke Dames schilderij wordt het vanzelf gezellig in huis. Met deze workshop ga jij je eigen ‘’Dikke Dames’’ schilderij maken. Iedereen kan hier zijn of haar creativiteit kwijt.

Funky Pattern2 07 Workshop Schilderen Dieren Giraffe

Of Schilder je favoriete Dier

Ben jij gek op dieren in alle vormen en kleuren? Kom dan bij ons jouw eigen dier-schilderij maken! Word het de Zotte Zebra's, de Lovely Lama, de Crazy Cow of een van onze andere leuke schilderijen? Bekijk snel wat de opties zijn.

Vind inspiratie bij een bekende kunstenaar

Funky Pattern2 03 Bob Ross

Kijk jij altijd vol bewondering naar schilderijen als De Schreeuw, Mona Lisa of Meisje met de Parel? Maak bij ArtPub de beroemende schilderijen in je eigen stijl. Leer onder begeleiding hoe je met eenvoudige technieken een soortgelijk schilderij kan neerzetten. Geef je eigen draai aan de museumstukken.

Funky Pattern2 06 Workshop Schilderen Monumenten Amsterdamse Gracht

Maak een Skyline van jouw stad

Kijk jij je ogen uit als je op stap gaat in een nieuwe stad? Hou je van architectuur of vind je steden en gebouwen gewoon ontzettend mooi? Bij ArtPub kan jij iconische monumenten schilderen en leer jij meer over schilderen, vormen en kleurgebruik onder het genot van een drankje.

Leef je uit met Mixed Media schilderen

Funky Pattern2 06 Workshop Schilderen Dieren Olifant

Wil je jezelf eens echt creatief uitleven? Bij de workshop Mixed Media krijg jij hier gegarandeerd de kans voor. Hier kan je spelen met verschillende materialen, kleuren en stijlen. Door het gebruikt van verschillende materialen vormen de schilderijen een erg divers en mooi beeld. Experimenteer er op los onder begeleiding van onze ervaren kunstenaar en creëer jouw eigen unieke kunstwerk.

Onze populairste steden

DIY Pakket - Schilderen

Thuis zelf of met een klein groepje aan je creatief uitleven? We hebben een groeiend aanbod van DIY pakketten: workshops met een professionele kunstenaar via een online video. Iedereen ontvangt de materialen thuis en een link naar de video.
Je kan dus allemaal je eigen schilderij maken in je eigen tempo!

Funky Pattern2 06
Online Schilder Workshop

De kunstenaar geeft je online je stap voor stap uitleg over het schilderij. Je kan de workshops dan op elk gewenst tijdstip en in je eigen tempo volgen. Jij bent dus zelf in controle!

✅ Volg de workshop wanneer jij wilt!

✅ Bekijk de workshop in je eigen tempo

✅ Leer de basis van schilderen

✅ Geen ervaring nodig

✅ Je hoeft de deur niet uit!

✅ Inclusief materiaal

Funky Pattern2 05
Workshop Schilderen Event

Vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje?

Wil je workshop voor een speciale gelegenheid organiseren? Een vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje? Dat kan ook! Boek vanaf 8 personen een groepsuitje op één van onze locaties of een locatie naar eigen keuze. Maak jullie feest onvergetelijk met een blijvende herinnering aan één van onze workshops.

Een origineel en creatief bedrijfsuitje?

Funky Pattern2 03
Workshop Schilderen Bedrijfsuitje
Workshop Schilderen 6

Op zoek naar een creatief bedrijfsuitje? Ook daar kan ArtPub je bij helpen! Vanaf 8 collega's beleeft jouw team een workshop naar wens. Vraag nu snel een offerte aan!

Deze bedrijven gingen jullie voor

Waarom ArtPub?

Onze workshops worden verzorgd door kunstenaars die al jaren in het vak zitten. Daarnaast zijn het echte entertainers. De nadruk ligt op een gezellige tijd onder het genot van een drankje, terwijl je creatief bezig bent.

Funky Pattern2 05
Workshop Naaktschilderen Alkmaar
Bob Ross Kunstenaar
 • Iedereen start met een leeg canvas, de schilderijen zijn dus niet voorgetekend.
 • Onze kunstenaar helpt iedereen stap voor stap. Je begint met het opzetten van de compositie, het mengen van de kleuren, spelen met licht en donker en werkt zo langzaam toe naar je eigen meesterwerk.
 • Onze workshops zijn zo ontworpen dat er veel ruimte is voor flexibiliteit. Door variatie in kleur en stijl kan iedereen zijn eigen invulling aan het schilderij geven.
Funky Pattern2 03
Personeelsuitje 4
28 V2 1

Wat je verder nog moet weten

 • Vanaf 10 deelnemers

  Een bedrijfsuitje is al mogelijk vanaf 10 deelnemers. Maar ook grote groepen zijn geen probleem. Indien nodig zetten wij extra kunstenaars in.

 • Kies de locatie

  Schilderen op jullie eigen feestlocatie of in een gezellig café? ArtPub werkt samen met horecagelegenheden door heel Nederland.

 • Heb je een vraag?

  Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Liever iets anders dan schilderen?

Graffiti

Graffiti workshop

Bekijk details
Handletterbasisnieuw

Handletteren Basis

Bekijk details
Creatieffestival

Creatief Festival

Bekijk details
Dikkedamesbeeldjes

Dikke Dame Beeldje

Bekijk details