Workshop Kernwaarden Schilderen

Leer jouw bedrijf en collega's goed kennen!

Kernwaarden Schilderen Hero

Schilder de kernwaarden van jullie bedrijf

Vanaf 10 - 100+ deelnemers

Ca. 2 uur

Stap voor stap begeleiding door professionele kunstenaar

Inclusief alle materialen

200+ groepen gingen je voor

Kernwaarden bepalen de identiteit van een bedrijf of organisatie; ze bieden houvast. Met deze workshop gaan jullie actief met de kernwaarden aan de slag en zetten ze om in beeld!

Kernwaarden maken de bedrijfscultuur in één keer duidelijk. En ondanks dat ze vaak voorbijkomen weten veel mensen toch niet helemaal precies wat de kernwaarden van hun bedrijf eigenlijk inhouden. Daar is meer voor nodig.

Jij en je collega’s krijgen in deze workshop op een creatieve manier een beter inzicht in de cultuur van jullie bedrijf. Je hebt verder geen ervaring nodig. Door de beschikbare voorbeelden en begeleiding van de kunstenaar lukt het gegarandeerd. Leukste van allemaal: neem je creatie mee naar huis of naar kantoor.

Vrijblijvend meer informatie?

Je kent ons van

Rtl4
Franska Logo
Ad logo
Het Parool

Kernwaarden Schilderen voor beginners

Onze workshops zijn zo opgezet dat je geen ervaring nodig hebt. Onze professionele kunstenaars zijn getraind om jullie stap voor stap door het schilderij heen te loodsen. Je krijgt uitleg over de compositie, kleuren mengen en de afwerking.

Workshop Kernwaarden Schilderen Groepsuitje

Wij geloven dat iedereen creatief is! ArtPub heeft als missie mensen en bedrijven te inspireren. We willen mensen zichzelf laten verrassen. Iedereen kan met de juiste begeleiding een kunstwerk maken waar hij of zij trots op is. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen collectief aan kunstenaars. Zij weten als geen ander hoe ze hun passie en kennis over creativiteit moeten delen.

Hoe verloopt een Workshop Kernwaarden Schilderen?

Workshop Kernwaarden Schilderen Bedrijfsuitje
  • Iedereen komt aan op de afgesproken locatie
  • De kunstenaar heeft alles al klaargezet
  • Iedereen begint met een leeg doek en vervolgens legt de kunstenaar het schilderij stap voor stap uit. Zo heeft iedereen de kans dit schilderij naar eigen smaak weer te geven.
  • Aan het einde van de workshop hebben alle deelnemers hun eigen creatie, hetzelfde en toch allemaal anders.
  • Tussendoor en aan het einde kun je elkaars werk bewonderen en natuurlijk gezellig kletsen!

Vraag hier onze offerte aan!

Workshop Kernwaarden Schilderen door heel Nederland

Wij hebben veel verschillende locaties door heel Nederland, maar een Workshop Kernwaarden Schilderen kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.

Een Workshop Kernwaarden Schilderen kun je overal in Nederland aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Meer informatie?

Deze bedrijven waren je voor

Logo Ikea
Ideal Logo Black And White 2
Siemens Logo
Vrije Universiteit Amsterdam
Landelijke Dienstencentrum voor de Rechtspraak

Waarom ArtPub?

Waarom ArtPub

Gezelligheid gegarandeerd


Door onze mooie schilderijen, leuke uitleg en onze ervaren kunstenaars, wordt jouw workshop bij ons zeker gezellig!


Geheel verzorgd


We regelen het event van A-Z, dus geen stress over de materialen.


Creativiteit vermindert stress en angst


Met je handen bezig zijn en creatieve dingen ondernemen zorgt ervoor dat je geest rustiger wordt en de stresscyclus wordt onderbroken.

Direct deze workshop boeken?

Veel gestelde vragen

Veel Gestelde Vragen

Vanaf hoeveel personen kunnen wij een schilderworkshop boeken?


Onze workshops zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen. Kleinere groepen zijn ook mogelijk, maar dan betaal je de prijs voor 10 personen.


Zijn de workshops ook geschikt voor groepen van meer dan 100 personen?


Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij ArtPub hebben wij geschikte workshops voor groepen vanaf 100 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.


Wat als ik niet goed kan schilderen?


Dat geeft helemaal niets! Onze ervaren kunstenaars zijn er in gespecialiseerd om mensen zonder ervaring snel en soepel de basis van schilderen aan te leren. Zo kan iedereen meedoen met onze leuke workshops, of je nou onervaren bent of een echte professional.