Workshop Happy Painting

Daar wordt toch iedereen vrolijk van?

Happy Painting Workshop

Leer de basis van schilderen

Vanaf 10 - 500+ deelnemers

Ca. 2 uur

Stap voor stap begeleiding

Wij zorgen voor het materiaal

In een horeca locatie bij jou in de buurt

Ook mogelijk op eigen locatie

Wie kent de schilderstijl uit de Workshop Happy Painting niet?

Je wordt bijna gehypnotiseerd door de ‘eenvoudige’ manier van schilderen. Met een dosis positiviteit en vloeiende halen leer je in deze workshop elk doek om te toveren tot een indrukwekkend meesterwerk. Ga aan de slag op wit canvas van 40x50 cm met jouw eigen Happy Painting. Deze schilderijen staan bekend om de bekende landschapsportretten. Wij zijn er helemaal fan van.

Vrijblijvend meer informatie?

Je kent ons van

Rtl4
Franska Logo
Ad logo
Logo Hhb
Bnn logo

Workshop Happy Painting

Maak dit landschap volledig in de stijl van een bekende kunstenaar. Tijdens deze workshop word je door een professionele kunstenaar stap-voor-stap begeleid. Let the brush do the work. You have the fun!

Happy Painting Hero

Hoe verloopt een workshop?


  • Je wordt begeleid door een ervaren kunstenaar.
  • In een twee uur durende workshop komen verschillende facetten van schilderen voorbij: de verschillende stijlen, kleurgebruik en compositie, alles komt aan bod.
  • Je werkt op een canvas van 40x50 of op een groter exemplaar van 1 meter. Elk formaat is mogelijk.
  • Schilder je eigen Happy Painting en ontdek de unieke werkwijze.

Wat je verder nog moet weten

Workshop Happy Painting Evenement

Vanaf 10 deelnemers


Een Happy Painting workshop als bedrijfs- of groepsuitje is al mogelijk vanaf 10 deelnemers. Grotere groepen zijn geen probleem. Indien nodig zetten wij extra kunstenaars in.


Kies de Locatie


Een Happy Painting ervaring op jullie eigen feestlocatie of in een gezellig café? We werken samen met horecagelegenheden door heel Nederland.


Heb je een vraag?


Neem contact met ons op.

Vrijblijvend meer informatie?

Workshop Happy Painting door heel Nederland

Wij hebben veel verschillende locaties door heel Nederland, maar een Workshop Happy Painting kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.

Een Workshop Happy Painting kun je overal in Nederland aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Meer informatie ontvangen?

Deze bedrijven gingen jullie voor

Deloitte
Postcode Lotterij
Rijkswaterstaat
Erasmus Universiteit
Landelijke Dienstencentrum voor de Rechtspraak

Waarom ArtPub?

Waarom ArtPub

Gezelligheid gegarandeerd


Door onze mooie schilderijen, leuke uitleg en onze ervaren kunstenaars, wordt jouw workshop bij ons zeker gezellig!


Geheel verzorgd


We regelen het event van A-Z, dus geen stress over de materialen.


Creativiteit vermindert stress en angst


Met je handig bezig zijn en creatieve dingen ondernemen zorgt ervoor dat je geest rustiger wordt en de stresscyclus wordt onderbroken.

Meer informatie?

Veel gestelde vragen

Onze workshops zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Dat geeft helemaal niets! Onze ervaren kunstenaars zijn er in gespecialiseerd om mensen zonder ervaring snel en soepel de basis van schilderen aan te leren. Zo kan iedereen meedoen met onze leuke workshops, of je nou onervaren bent of een echte professional.

Ja dat kan. Echter betaal je dan wel het starttarief voor een workshop. Het starttarief is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij ArtPub hebben wij geschikte uitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. We kunnen de groep dan opsplitsen, zodat iedereen zijn of haar favoriete schilderij kan kiezen. Maar het is ook mogelijk om in een grote zaal met meer dan 100 deelnemers te schilderen. Gaaf! Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.