Workshop Graffiti

Van spuitbus tot meesterwerk!

Workshop Graffiti Hero

Leer de basis van graffiti

Vanaf 10 deelnemers

Ca. 2 uur

Stap voor stap begeleiding door professionele kunstenaar

Kunstenaar neemt alle materialen mee

200+ groepen gingen je voor

Van je eigen customized graffiti muur tot graffiti workshops. Laat je betoveren door de eindeloze mogelijkheden van graffiti. Boek een Graffiti Workshop bij ArtPub.

Ga zelf als graffiti artiest aan de slag en maak je eigen tag, logo of andere creatie. We werken op een canvas van 40x50 of op een groter exemplaar van 1 meter. Natuurlijk kan je ook als groep op jullie eigen lege muur aan de slag.

Vrijblijvend meer informatie?

Je kent ons van

Ad logo
Het Parool
Rtl4
Logo Hhb

Graffiti voor beginners

Workshop Graffiti Groepsuitje

Onze workshops zijn zo opgezet dat je geen ervaring nodig hebt. Onze professionele kunstenaars zijn getraind om jullie stap voor stap door het graffiti kunstwerk heen te loodsen.


Wij geloven dat iedereen creatief is! ArtPub heeft als missie mensen en bedrijven te inspireren. We willen mensen zichzelf laten verrassen. Iedereen kan met de juiste begeleiding een kunstwerk maken waar hij of zij trots op is. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen collectief aan kunstenaars. Zij weten als geen ander hoe ze hun passie en kennis over creativiteit moeten delen.

Hoe verloopt een graffiti workshop?

Workshop Graffiti Voorbeeld
 • Iedereen komt aan op de afgesproken locatie
 • De kunstenaar heeft alles al klaargezet
 • Iedereen begint met een lege muur of canvas en vervolgens legt de kunstenaar het stap voor stap uit. Zo heeft iedereen de kans het graffiti kunstwerk naar eigen smaak weer te geven.
 • Aan het einde van de workshop hebben alle deelnemers hun eigen creatie.
 • Tussendoor en aan het einde kun je elkaars werk bewonderen en natuurlijk gezellig kletsen!

Vraag hier onze offerte aan!

TIP: Interactieve Street Art Tour

Street Art Tour

In plaats van zelf aan de slag te gaan, kun je ook de populairste graffiti kunstwerken van een stad ontdekken met een een interactieve Street Art Tour.

 • Route langs 15-20 (street art) kunstwerken en highlights
 • Interactieve vragen, opdrachten en raadsels over de stad en de kunstwerken

Direct een populaire Street Art Tour boeken?

Helaas, voor deze zoekopdracht zijn geen producten gevonden!

Meer weten?

Workshop Graffiti door heel Nederland

Wij kunnen een workshop Graffiti door heel Nederland organiseren. Deze workshop vindt altijd buiten plaats, waardoor veel mogelijk is. We komen graag naar jullie locatie toe.

Onze Graffiti kunstenaars zijn door heel Nederland gevestigd. Er is er altijd één bij jullie in de buurt. Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Bekijk hier onze verschillende Graffiti Workshops

Workshop Graffiti Tag op Canvas

Graffiti staat vooral bekend om zijn tags op openbare plekken, en soms brengt dit groot risico met zicht mee voor de graffiti artiesten. Bij ons kan kan je een graffiti workshop geheel risicoloos volgen.

Art Pub Graffiti Workshop
 • In een twee uur durende workshop komen alle facetten van graffiti voorbij: de verschillende stijlen, het ontwerp en de tag (handtekening), alles komt aan bod.
 • Je werkt op een canvas van 40x50 of op een groter exemplaar van 1 meter.
 • Elk formaat en elke stijl is mogelijk.
 • Creëer je eigen tag, ontdek freestyle graffiti of maak een kunstwerk in de bedrijfskleuren!

Workshop Graffiti Muurschildering

Word graffiti artiest voor een dag! Spuit jullie favoriete quote, eigen tag of naam op de muur. Een muurschildering is meer dan alleen verf op een muur, het is een communicatietool, een boodschap. Ideaal voor die saaie lege muur op kantoor!

Graffiti Workshop Muur
 • Bij muurschilderingen speelt ontwerp, onverwachte kleurencombinaties, vorm en compositie een grote rol. Onze Graffiti artiest helpt je hier graag bij en laat zien hoe je jouw idee kunt vertalen in een ontwerp.
 • Deze workshop kan ook binnen worden gegeven.
 • Samen met onze kunstenaar zetten jullie het ontwerp op de muur en kleuren dit ontwerp verder in. Onze kunstenaar deelt met jullie all ins en - out van het vak.
 • Het resultaat: Een witte muur is omgetoverd in jullie ontwerp en jullie hebben een blijvende herinnering aan de activiteit! Deze workshop kan zowel binnen als buiten.

Interesse in een van deze workshops?

Deze bedrijven gingen je voor

Logo Ikea
Ideal Logo Black And White 2
Siemens Logo
Vrije Universiteit Amsterdam
Landelijke Dienstencentrum voor de Rechtspraak

Waarom ArtPub?

Waarom ArtPub

Gezelligheid gegarandeerd


Door onze mooie graffiti, leuke uitleg en onze ervaren kunstenaars, wordt jouw workshop bij ons zeker gezellig!


Geheel verzorgd


We regelen het event van A-Z, dus geen stress over de materialen.


Creativiteit vermindert stress en angst


Met je handig bezig zijn en creatieve dingen ondernemen zorgt ervoor dat je geest rustiger wordt en de stresscyclus wordt onderbroken.

Meer informatie?

Veel gestelde vragen

Veel Gestelde Vragen

Vanaf hoeveel personen kunnen wij een workshop boeken?


Onze workshops zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen. Wanneer je met een kleinere groep bent, kan de workshop nog steeds geboekt worden, maar betaal je de prijs voor 10 personen.


Zijn de workshops ook geschikt voor groepen van meer dan 100 personen?


Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij ArtPub hebben wij geschikte workshops voor groepen vanaf 100 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.


Wat als ik niet goed ben met graffiti?


Dat geeft helemaal niets! Onze ervaren kunstenaars zijn er in gespecialiseerd om mensen zonder ervaring snel en soepel de basis van graffiti aan te leren. Zo kan iedereen meedoen met onze leuke workshops, of je nou onervaren bent of een echte professional.