Bob Ross Workshop

Vind de Bob Ross in jou!

Workshop Schilderen als Bob Ross

Schilder een Bob Ross landschap met olieverf

Vanaf 10 deelnemers

Ca. 4 uur

Stap voor stap begeleiding door kunstenaar met licentie

Inclusief officiële Bob Ross materialen

100+ groepen gingen je voor

Wie kent Bob Ross niet? In zijn tv-programma's weet hij je bijna te hypnotiseren door zijn ‘eenvoudige’ manier van schilderen. Met zijn grappige uitspraken, dosis positiviteit en vloeiende halen weet hij elk doek om te toveren tot een indrukwekkend meesterwerk.

Ga net als Bob met olieverf aan de slag op een wit canvas. Bob Ross staat bekend om zijn liefde voor natuur en dit zie je terug in zijn wel wel bekende landschapsportretten. Wij zijn er helemaal fan van.

Vrijblijvend meer informatie?

Je kent ons van

Rtl 4 logo
Libelle logo
Bnn logo
Ad logo

Schilderen als Bob Ross voor beginners

Maak een landschap volledig in de stijl van Bob Ross.

Bob Ross Schilderen Bedrijfsuitje Groepsuitje Teambuilding

Tijdens deze workshop word je door een officiële Bob Ross kunstenaar stap-voor-stap begeleid. Precies op dezelfde manier waarop Bob Ross te werk gaat.


Onze workshops zijn zo opgezet dat je geen ervaring nodig hebt. Onze professionele kunstenaars zijn getraind om jullie stap voor stap door het schilderen heen te loodsen.

Hoe verloopt een Workshop Bob Ross?

Bob Ross Schilderij Workshop
  • Iedereen komt aan op de afgesproken locatie
  • Je wordt begeleid door een officiële Bob Ross kunstenaar (met licentie).
  • Tijdens de workshop komen verschillende facetten van schilderen voorbij: de verschillende stijlen, kleurgebruik en compositie, alles komt aan bod.
  • Je werkt op een eigen canvas met olieverf.
  • Schilder je eigen Bob Ross en ontdek zijn unieke werkwijze.

Vraag hier onze offerte aan!

Vraag nu een offerte aan!

Deze bedrijven waren je voor

Rijkswaterstaat
Deloitte
Erasmus Universiteit
Postcode Lotterij
Slachtofferhulp Nederland

Waarom ArtPub?

Onze Bob Ross workshops worden verzorgd door officiële Bob Ross kunstenaars die al jaren in het vak zitten en de kunstwereld door en door kennen.

Bob Ross Workshop Schilderen

Daarnaast zijn het echte entertainers. De nadruk ligt op een gezellige tijd onder het genot van een drankje, terwijl je creatief bezig bent. Onze Bob Ross Workshops zijn zo ontworpen dat er veel ruimte is voor flexibiliteit: verschillende werkvormen zijn mogelijk.

Meer informatie?

Veelgestelde vragen

Onze workshops zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Ja dat kan. Echter betaal je dan wel het starttarief voor een workshop. Het starttarief is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij ArtPub hebben wij geschikte uitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. We kunnen de groep dan opsplitsen, zodat iedereen zijn of haar favoriete schilderij kan kiezen. Maar het is ook mogelijk om in een grote zaal met meer dan 100 deelnemers te schilderen. Gaaf! Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.

Dat geeft helemaal niets! Onze ervaren kunstenaars zijn er in gespecialiseerd om mensen zonder ervaring snel en soepel de basis van schilderen aan te leren. Zo kan iedereen meedoen met onze leuke workshops, of je nou onervaren bent of een echte professional.

Het is verstandig om niet je allernieuwste kleding aan te trekken. Je krijgt een schort van ons, om je kleren te beschermen. Knoeien kan natuurlijk nog steeds. Als er wordt geschilderd met acrylverf, moet je de vlek gelijk uitwassen met koud water. Als je pas later verf in je kleren ontdekt, gaat het er niet of nauwelijks uit.