Glas en wijn

8 oktober 2020 - door Frida van Veenendaal

Online borrelen doe je zo!

Het is vrijdag, kwart voor vijf en je hoort de eerste mensen de laptop al dicht klappen. Laat de VrijMiBo maar beginnen! Die ziet er nu alleen wat gek uit in je eentje achter je bureau met een fles wijn… Laat ArtPub je helpen met een online borrel om nooit te vergeten.

Geef maar toe, je mist je collega’s wel een beetje hé? Dat is niet meer dan normaal, sociaal contact is iets wat wij mensen nodig hebben. Het niet zien van vrienden, familie of collega’s kan zelfs schadelijk zijn voor je gezondheid. Een gesprek met iemand buiten je directe huiselijke kring kan stress verlagend werken en is ook nog eens goed voor je bloeddruk! Vrije tijd besteden we vaak met de mensen die ons dierbaar zijn. Het is dus niet zo gek dat je aan het eind van de week snakt naar sociaal contact en een borrel.

Borrelen met ArtPub

Uiteraard hebben we niet stil gezeten deze tijd, ArtPub heeft meegedacht om jullie gezondheid hoog te houden! Zo hebben we veel van onze workshops online beschikbaar gemaakt. Uiteraard hebben we ook flink zitten ‘borrelen’ op leuke alternatieven om te doen tijdens de borrel zelf. Laat na uren naar je scherm te turen nog even je laptop aanstaan, want je springt daarna in een ontspannende videocall. Nou ja, ontspannend? In onze Online Escape Game gaan strijden jullie in teams tegen team V01D, een hackers groep die uit is op wereld dominantie. Toch zin in iets luchtigers? Denk dan eens aan een pub quiz. Een algemene kennis quiz waar je na het horen van het antwoord denk, oh ja! Laat maar eens aan je collega’s zien dat je meer weet dan zij denken. Wij zorgen ervoor dat alles van top tot teen geregeld is, inclusief professionele quizmaster. Jij hoeft alleen nog maar je collega's op te trommelen.

Klik hier voor het hele online borrel aanbod!

Online Viruteel borrel bier

Waar komt borrelen vandaan?

Of het nou iemands verjaardag is, een hoogte punt op het werk gevierd mag worden of gewoon voor de gezelligheid, er is altijd reden voor een borrel. En we doen het al ja-ren. In de 17e eeuw kwamen de borrels al voor, waar dan bij een herberg een uithangbord hing met ‘Hier gaat den Borrel, dag en nagt’. Pas in de 19e eeuw kreeg de borrel vorm zoals we die nu kennen. Het begon bij de rijkere families en werkgevers die samen kwamen om te toosten. Pas in de 20ste eeuw werd het overgenomen door de werkklasse, ofwel het gewone volk. Werkgevers organiseerde kerstborrels voor zijn werknemers als opsteker en bedankje voor de inzet.

Het wordt weer kouder, we gaan richting de gezellige wintermaanden. Deze zullen er dit jaar ook anders uitzien dan dat we gewend zijn, maar dat mag de pret niet drukken! De kerstborrel of de nieuwjaarsborrel kunnen virtueel doorgaan. Zo heb je ook geen last van die ene collega die het toch ieder jaar weer voor elkaar krijgt om een biertje te veel te drinken.

Wijn fles illustration 04
Glas en wijn

Borrelpakketten

Heb je net een snackje op omdat je aan het eind van de dag wel trek begon te krijgen, daarna weer dorst en zo gaat het de hele avond door. Het domino effect is maar al te bekend. Met de ArtPub borrelpakketten heeft iedereen wat lekkers in huis om samen te genieten van de virtuele borrel. Een fan van wijn? Top! Doen we er nog een lekkere notenmix en olijven bij. Toch liever bier? Ook geen probleem! Ben jij een professionele borrellaar en wel meer aan? Dan kan je kiezen voor een heerlijke prosecco met een noten, olijven, tapenade en meer! Geen excuus om niet te genieten van je borrel. Check snel al onze borrelpakketten!

Tot snel bij een van onze online borrels!