Workshop Dieren Schilderen

Schilder een dier op kleurrijke wijze

Dieren Schilderen Hero Image

Leer de basis van schilderen

Vanaf 10 - 500+ deelnemers

Ca. 2 uur

In restaurants door heel Nederland

Stap voor stap begeleiding

Kunstenaar neemt alle benodigdheden mee

200+ groepen gingen je voor!

Ben jij een enorme fan van dieren en heb je altijd al willen leren hoe je deze dieren op creatieve wijze schildert? Grijp dan je kans door onder begeleiding van onze ervaren kunstenaars een van jouw favoriete dieren op het witte doek te zetten!

Dit alles kan onder het genot van een heerlijk drankje bij jouw favoriete restaurant of café. De kunstenaar komt naar de afgesproken locatie en neemt alle materialen mee! Zo hoef jij samen met jouw groep nergens meer over na te denken en kan je volledig opgaan op de creatieve sfeer.

Meer informatie ontvangen?

Je kent ons van

Rtl4
Bnn logo
Libelle logo
Ad logo

Kleurrijk en Creatief bezig zijn

Nadat de kunstenaar alle materialen heeft neergezet, kunnen jullie gelijk beginnen! Samen met jouw vrienden of collega's kan je stap voor stap de instructies van de kunstenaar volgen.

Workshop Dieren Schilderen Koe

Geef je eigen creatieve draai aan het kunstwerk door gebruik van verschillende kleuren, verfdikte of technieken. Aan het einde van de workshop heb jij een kunstwerk op het doek gezet!

Hoe verloopt een Workshop Dieren Schilderen?

Workshop Dieren Schilderen Bedrijfsuitje of Teamuitje
  • De kunstenaar is tijdig aanwezig op de locatie en zet alles op
  • Op de dag van de workshop komen jullie naar de locatie
  • Je ontmoet de andere deelnemers en na een ontspannen kennismaking met de kunstenaar gaan we aan de slag
  • In een twee uur durende workshop maken jullie een meesterwerk
  • Je werkt op een canvas van 40x50 centimeter. Een groter formaat is ook mogelijk op aanvraag.
  • Tussendoor en aan het einde kun je elkaars werk bewonderen!

Kies één van onze populaire Dieren schilderijen

Boek een Workshop Dieren Schilderen

Workshop Dieren Schilderen door heel Nederland

Wij hebben veel verschillende locaties door heel Nederland, maar een Workshop Dieren Schilderen kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.

Een Workshop Dieren Schilderen kun je overal in Nederland aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Vrijblijvend meer informatie?

Deze bedrijven gingen jullie voor

Deloitte
TU Delft
Warner Music Benelux
Endemol Logo svg
Logo ikea

Waarom ArtPub?

Waarom ArtPub

Gezelligheid gegarandeerd: Door onze mooie schilderijen, leuke uitleg en onze ervaren kunstenaars, wordt jouw workshop bij ons zeker gezellig!Geheel verzorgd: We regelen het event van A-Z, dus geen stress over de materialen.Creativiteit vermindert stress: Met je handen bezig zijn en creatieve dingen ondernemen zorgt ervoor dat je geest rustiger wordt en de stresscyclus wordt onderbroken.

Vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje?

Wil je deze workshop voor een speciale gelegenheid organiseren? Een vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje? Dat kan!

Veel Gestelde Vragen

Boek vanaf 10 personen een groepsuitje op één van onze locaties of een locatie naar eigen keuze. Maak jullie feest onvergetelijk met een blijvende herinnering aan een workshop action painting schilderen.


Op zoek naar een creatief bedrijfsuitje? Ook daar kan PUB Events je bij helpen! Vanaf 10 collega's beleeft jouw team een workshop naar wens. Vraag nu snel een offerte aan!

Meer informatie ontvangen?

Veelgestelde vragen

Dat geeft helemaal niets! Onze ervaren kunstenaars zijn er in gespecialiseerd om mensen zonder ervaring snel en soepel de basis van schilderen aan te leren. Zo kan iedereen meedoen met onze leuke workshops, of je nou onervaren bent of een echte professional.

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij ArtPub hebben wij geschikte uitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. We kunnen de groep dan opsplitsen, zodat iedereen zijn of haar favoriete schilderij kan kiezen. Maar het is ook mogelijk om in een grote zaal met meer dan 100 deelnemers te schilderen. Gaaf! Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.

Ja dat kan. Echter betaal je dan wel het starttarief voor een workshop. Het starttarief is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers.

Het schildersdoek is 40x50 cm.

Het is verstandig om niet je allernieuwste kleding aan te trekken. Je krijgt een schort van ons, om je kleren te beschermen. Knoeien kan natuurlijk nog steeds. Als er wordt geschilderd met acrylverf, moet je de vlek gelijk uitwassen met koud water. Als je pas later verf in je kleren ontdekt, gaat het er niet of nauwelijks uit.