QP Homepage

Depositphotos 370150958 XL

Test

Test

Bekijk hier onder onze categorieën:

Nieuw: Online Team Challenge!

Online Team Challenge Hero image

Een actieve combinatie tussen een PubQuiz vol leuke vragen, een Crazy-88 met gekke opdrachten om elkaar beter te leren kennen en een de leukste PubQuiz vragen, originele, creatieve teamopdrachten en uitdagende raadsels & hersenkrakers! Het draait om samenwerken, lol en lachen met elkaar, dus een perfecte teambuildingsactiviteit!

Meer informatie ontvangen?

Deze bedrijven gingen jullie voor:

Uwv
Logo Ikea
Intratuin Logo E1463743610772
Vodafone
Hc Logo

Samen herinneringen maken en plezier beleven

Niets is zo bijzonder als samen tijd doorbrengen. Het gevoel bij het spelen van een competitief spel of je net iets meer feitenkennis hebben dan je collega is niet te evenaren. Gedeelde herinneringen zijn de basis voor een goed team, vriendschap of familie.

Muziek Quiz samen

Wij combineren de passie voor quizzen en games en het verbinden van mensen met onze liefde voor het organiseren van evenementen. We zetten ons zich met enthousiasme in om van jouw bedrijfsuitje, vriendenweekend of familiebijeenkomst een onvergetelijke dag te maken. Laat ons jullie gezamenlijke herinnering creëren.

Waarom QuizPub?

Adobe Stock 224026508

Jullie zijn in goede handen

Wij werken alleen met ervaren vakmensen om een onvergetelijke (online) ervaring te bieden. Je kan verwachten dat de QuizMaster alles uit de kast zal trekken. Ook onze andere andere evenementen worden door echte vakmensen gemaakt en begeleidt, van professionele kunstenaars tot teambuilding experts.

Iedereen heeft een leuke avond!

Onze spellen bevat genoeg variatie in de vragen en opdrachten. Voor iedereen zitten er onderwerpen bij die aansprekend zijn.

Opdrachten op maat

Het is mogelijk om opdrachten op maat toe te voegen. Bijvoorbeeld over het bedrijf of je collega's.

Geheel verzorgd

We regelen het online event van A-Z, dus geen stress over de techniek!