Workshop Schilderen voor 300+ personen

Maak je eigen portret als Picasso

Workshop Schilderen 300 personen

300 werknemers

Dagvullend programma

Rijtuigenloods Amersfoort

Workshop Schilderen

De NVWA zocht een thema workshop

Quote

Enige tijd geleden klopte de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) bij ons aan met de vraag of wij een complete teambuilding dag konden organiseren voor 300 deelnemers. Doel was om de verschillende afdelingen bij elkaar te brengen en elkaar en elkaars werkzaamheden beter te leren kennen.

Onze creatieve invulling

Casus NVWA schilderen

Naar aanleiding van meerdere gesprekken met opdrachtgever Hilje Sijperda (Teamleider bij de NVWA) hebben wij de wensen en mogelijkheden op een rijtje gezet. We hebben ons format Workshop Kernwaarden Schilderen omgebogen tot een workshop waarbij 300 deelnemers in groepen de werkzaamheden en kernwaarden van hun afbeelding gaan uitbeelden.

Door samen te discussiëren waar je afdeling voor staat en hoe je dit creatief kunt vormgeven, krijgen je kernwaarden handen en voeten en blijft het niet iets abstracts. De workshop werd gegeven onder begeleiding van meerdere kunstenaars zodat ieder groepje de juiste begeleiding kreeg.

De locatie - Rijtuigenloods Amersfoort

Rijtuigenloods Amersfoort

De workshop is georganiseerd op een centrale locatie, waarbij iedereen in een grote centrale hal bij elkaar kon komen. De Rijtuigenloods Amersfoort is een industriële evenementen locatie die meer dan 100 jaar spoorhistorie ademt. Met een ultiem decor van ruw staal, betonnen vloeren, authentieke spoorbielzen en historische treinwagons. Kortom de ultieme locatie voor een creatieve uitspatting.

Het programma

Schilder workshop 300 personen samen

Na het ochtendprogramma werd de workshop afgetrapt door onze kunstenaar. Allereerst kregen de groepen de opdracht om op een simpele manier uit te leggen wat ze doen en waar ze voor staan. Dus geen vaktermen en jargon.

Vervolgens ging men aan de slag met de creatieve vertaling hiervan. Hoe vertaal je je werkzaamheden en wat je belangrijk vindt in kleur, vorm, stijl en compositie? Door onderlinge discussie, verf, kwasten en een groot canvas kwamen de kunstwerken en dus de afdelingen van de NVWA tot leven! Tussen het schilderen door was het tijd voor een uitgebreide lunch en tevens de mogelijkheid om de indrukken met elkaar te wisselen.

Resultaten

Ruituigenloods Amersfoort schilder workshop

Om alle verschillende werken van elkaar te kunnen bekijken, werd er aan het eind van de dag een ware expositie gehouden! Na het doorknippen van het lint, konden alle werknemers onder het genot van een borrel elkaars werk bekijken. Deze expositie was tevens het moment om de geslaagde dag eens met elkaar door te nemen.

Ook een uitje organiseren?

Waarom PUB Events?

Creatief event

Naast een creatief evenementenbureau zijn we een familie van merken. ArtPub, QuizPub, OutdoorPub en FEMZ opereren op basis van dezelfde kernwaarden en bieden in samenwerking met professionals in hun eigen vakgebied een breed aanbod aan activiteiten.

We kunnen jullie op deze manier volledig ontzorgen. Locatie, catering, sprekers, entertainment, workshops en activiteiten kunnen voor jullie worden georganiseerd. We opereren vanuit dezelfde missie: Mensen verbinden door creëren van gezamenlijke herinneringen.