Workshop Schilderen in Den Haag

Kies uit: Schilderen, Teambuilding schilderen, Bob Ross schilderen, Dikke Dams schilderen, Koe schilderen, Model schilderen.

Zin in een workshop schilderen in Den Haag? Geen traditionele schilderworkshop of schildercursus van een hobby kunstenaar, maar een gezellig avondje uit waarbij wordt geschilderd, gedronken en gelachen onder begeleiding van een vakkundige kunstenaar uit Den Haag.

Funky Pattern2 06
Workshop schilderen den haag 3
Workshop schilderen Den Haag
Workshop schilderen den haag 20

Perfect voor een bedrijfsuitje, teambuilding, vrijgezellenfeest, personeelsuitje of vriendinnenuitje. Met meer dan 100 locaties in héél Nederland is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Een andere optie is schilderen op locatie. De kunstenaar komt naar jullie met alle benodigdheden. Verder biedt ArtPub ook directe ticketverkoop, zo kan je alleen en met een groep deelnemen aan een workshop die op de agenda staat.

Je kent ons van

Recensie Dikke Dames Workshop

"In Utrecht de Dikke Dames schilderworkshop gedaan. Wat een aanrader!"

- Eva Annette Kewerkopf -

Workshop schilderen

Binnen een twee uur durende workshop leer jij hoe je een leeg doek omtovert tot een waar meesterwerk. Door kleurgebruik, compositie, texturen etc.., kortom de kunstenaars delen al hen geheimen die zij over de jaren heen hebben opgepikt. Je hebt geen ervaring nodig!

Funky Pattern2 06
Workshop schilderen den haag 4

Hoe verloopt het?

 • De workshop vindt plaats bij een van onze horecapartners (restaurant of café). Ook is het mogelijk om workshop schilderen op (eigen) locatie te boeken.
 • ArtPub werkt alleen met vakkundige kunstenaars en geen hobby kunstenaars.
 • De meeste schilderworkshops duren twee uur, wil je net wat meer details aanbrengen of kan je er geen genoeg van hebben? Dan zijn de XL workshop een uitstekende keuze, drie uur lang schilderplezier.
 • De kunstenaars brengen elke maand nieuwe ArtPub schilderijen uit. Hierdoor hebben we over de jaren heen een enorm aanbod opgebouwd.
 • Door het gebruik van onze verf droogt het op tijd op en kan je met een gerust hart de auto instappen.

Dikke Dames schilderen

Dieren schilderen

Abstract schilderen

Koeien schilderen

Koeien

Koeien Beeldje Schilderen

Bekijk details

Aquarel Schilderen

Dikke Vrouwen Schilderen

Losse Tickets of met een kleine groep?

We hebben per maand door heel Nederlands workshops ingepland. Deze workshops vinden plaats in de lokale horeca en hebben een vaste datum en tijd. Je kunt deze ingeplande workshops bekijken in onze agenda en een ticket kopen bij ons op de website. Je kan dus ook gewoon alleen, met een vriendin of een paar collega's komen!

Funky Pattern2 03
Workshop schilderen den haag 7
Workshop schilderen den haag 8

Hoe werkt het?

 1. Ga naar onze workshop agenda
 2. Filter op plaatsnaam, provincie, categorie of maand en kies jouw favoriet
 3. Selecteer het aantal tickets dat je wilt bestellen
 4. Reken eenvoudig af met iDEAL, PayPal of Credit Card

Een selectie uit onze workshop Agenda

Onze populairste steden

Funky Pattern2 03
Vrijgezellenfeest3

Vrijgezellenfeest, verjaardag of vriendinnenuitje: schilderen op locatie

Geniet samen met je vrienden van een gezellig avondje creativiteit. Al vanaf 8 personen kan je een privé schilderworkshop boeken. Een kunstenaar komt jullie helpen bij het vertolken van jullie idee op een doek en richt jullie ruimte in tot een kleine atelier.

Vanaf 8 personen te boeken

Bedrijfsuitje, personeelsuitje: Teambuilding

De interieur zegt zoveel over de creativiteit op de werkplek. Deze creativiteit wil je bij de medewerkers stimuleren. In onze workshops doen wij dit ook! Naast dat de schilderworkshop de nodige ontspanning biedt. Is het ook een manier om de werkplek op te fleuren met een zelfgemaakt pronkstuk onder begeleiding van een professioneel kunstenaar. De aansporing van creativiteit en ontspanning leidt tot een sterker teamgevoel. Resultaat: een fijnere werkplek!

Funky Pattern2 06
Workshop schilderen den haag 14
Workshop schilderen den haag 11

Vanaf 8 personen te boeken

Funky Pattern2 04 Workshop schilder den haag 13
Funky Pattern2 03 Workshop schilderen 14

NIEUW: samen schilderen aan 1 groot schilderij

Geen moeilijke puzzels, of parcours hoeven eraf gelegd te worden om beter te kunnen samenwerken. Schilder met een groep van 2 of meer aan één groot uniek schilderij. Samenwerken op een laagdrempelige manier staat centraal, geen geforceerde situaties. Dit zorgt ervoor dat collega’s elkaar in een ander licht zien, communiceren en teamspirit vergroten.

Deze bedrijven gingen jullie voor

Waarom ArtPub?

Onze workshops worden verzorgd door kunstenaars die al jaren in het vak zitten. Daarnaast zijn het echte entertainers. De nadruk ligt op een gezellige tijd onder het genot van een drankje, terwijl je creatief bezig bent.

Funky Pattern2 05
Workshop schilderen den haag 9
Workshop schilderen den haag 10
 • Professionele begeleiding

  Schilderworkshops van vakkundige kunstenaars en geen hobby kunstenaars.

 • Plezier en creatief

  Geef je creatieve geest een boost in een gezellige setting.

 • Geschikt voor iedereen

  Je hebt absoluut geen ervaring nodig. Met de stap-voor-stap uitleg lukt het gegarandeerd iedereen.

Funky Pattern2 03
Workshop den haag 21

Waarom een schilderworkshop?

 • Een unieke beleving

  ArtPub is een unieke beleving die je nergens anders terugvindt; op een laagdrempelige manier creatief bezig zijn onder het genot van een drankje.

 • Ruim assortiment

  Maandelijks ontwerpen kunstenaars nieuwe schilderijen die binnen twee uur kunnen worden gemaakt. Inmiddels is het uitgegroeid tot een groot database aan voorbeeldschilderijen.

 • Sfeervolle horeca locaties

  Alle workshops worden op een van onze sfeervolle locaties georganiseerd. Het kan ook dat de schilderworkshop jullie eigen locatie plaatsvindt.

Schilderen in Den Haag

In en Rondom Den Haag is ArtPub actief om mensen kennis te laten maken met het nieuwe concept; schilderen onder het genot van een drankje. Als organisatie vinden wij het belangrijk om lokale partijen te ondersteunen, daarom werken wij samen met lokale- kunstenaars en horecapartners uit Den Haag en omstreken.

Dudok is in Den Haag onze vast locatie. Liever buiten de stad maar in de buurt van Den Haag een schilderworkshop volgen? Dan kan je terecht bij: De Waag in Leiden, De Keyzer in Leiden, Café Floor in Rotterdam, Fellini in Rotterdam, Sevenhill Lounge in Delft of je kan lekker schilderen in Restaurant De Koperen Pan in Delft. Inmiddels hebben wij meer dan 100 locaties in héél Nederland en mogen wij elke maand een aantal toevegen aan deze locaties.

Workshop schilderen op locatie? Dat kan. Onlangs hebben wij onze kunstenaars op pad gestuurd naar het centrum, Escamp, Leidschenveen-Ypenburg, Laak, Loosduinen en Segbroek. De kunstenaar neemt alle materialen mee voor een geslaagde schilderworkshop op locatie. Naast workshop schilderen worden ook andere creatieve workshops aangeboden. Denk aan: Graffiti workshop, Servies stippen (dot design), Naaktmodel schilderen, Dikke Dames schilderen, Handletteren, Aquarel en Action Painting.

Workshop schilderen in Leiden
Workshop schilderen in Rotterdam

Workshop schilderen in Delft

Liever iets anders dan schilderen?

Graffiti

Graffiti Workshop

Bekijk details
Dikkedamesbeeldjes

Dikke Dame Beeldje

Bekijk details
Naaktmodel

Naaktmodel Schilderen (Man)

Bekijk details
Action Painting op Locatie

Action Painting

Bekijk details