Inloggen

Ontmasker de Mol Spel

Wie van je vrienden of collega’s is de mol?

Dit is onze variant van het bekende TV programma ‘Wie is de Mol?’. In 2,5 uur gaan jullie net als op TV proberen zoveel mogelijk ‘geld’ te verdienen en de mol in jullie team te ontmaskeren. Het spel wordt gespeeld in een stad naar keuze.

Funky Pattern2 07 Wieisdemol logo jpeg 06

Het spel bestaat uit verschillende leuke afwisselende opdrachten, quizvragen, spellen en puzzels. Hiervoor gebruiken we toeristische trekpleisters en verborgen pareltjes in jullie stad naar keuze. Ontmasker de Mol is ons populairste spel voor teambuilding met collega’s, familie of vrienden. Wie kun je nog vertrouwen? Wie gedraagt zich anders dan normaal? Wie saboteert jullie bij de verschillende opdrachten en spellen? Probeer het zelf en ontmasker de mol!

Je kent ons van

Funky Pattern2 03
Ontmaskerdemol kaart

Ontmasker de mol

Ben jij de organisator van een teambuilding, personeelsuitje, familie- of vrijgezellendag? Dan is Ontmasker de mol een citygame die gegarandeerd bij iedereen in de smaak valt. De aanwezigheid van de onbekende mol in jullie gezelschap zorgt voor veel sensatie. Het maakt de spellen en opdrachten extra spannend!

Hoe verloopt een Ontmasker de Mol spel

 • Jullie verzamelen in één van onze gezellige horeca locaties of op een eigen locatie.
 • De teams worden ingedeeld en iedereen wordt gebrieft over zijn of haar rol in het spel. De Mollen zijn dan dus bekend en kunnen direct van start met het saboteren van hun team!
 • Het complete spel duurt ongeveer 2,5 uur.
 • De teams gaan op pad in de stad naar keuze. Jullie proberen zoveel mogelijk geld te verdienen door verschillende opdrachten uit te voeren.
 • Naast de teamopdrachten spelen jullie ook team challenges tegen de andere teams. Op deze manier komen jullie elkaar allemaal nog eens tegen tijdens het spel.
 • Aan het einde van het spel verzamelen we weer op de startlocatie voor bekendmaken van de winnaar en onthullen van de mollen.
 • Dit event geeft stof tot napraten: Ben je erin getrapt en welke mollenstreken zijn er allemaal uitgehaald?

Ontmasker de mol Dinerspel

Het is nog leuker om Ontmasker de Mol te combineren met een diner! Want ook tijdens het diner blijft iedereen in zijn rol en kun je je collega’s of vrienden dus op het verkeerde been zetten. De inhoud van het spel is gelijk, maar het totale programma wijkt wat af.

Funky Pattern2 05
Ontmaskerdemol diner
Jenga

Hoe verloopt een Ontmasker de mol Dinerspel

 • We ontmoeten elkaar bij één van onze horeca locaties of op jullie eigen locatie.
 • Jullie starten met een drankje en het voorgerecht
 • De teams worden ingedeeld en iedereen wordt gebrieft over zijn of haar rol in het spel. Hierna spelen jullie in ongeveer 1,5 uur het eerste deel van het spel.
 • We verzamelen weer op locatie voor het hoofdgerecht
 • Vervolgens gaan jullie weer op pad voor het 2e deel van het spel (ca. 1 uur).
 • Terug op de locatie worden de winnaars en de mollen bekend gemaakt en genieten jullie van het nagerecht.
 • Genoeg te bespreken tijdens de koffie / thee of borrel na afloop!

Waarom Ontmasker de mol spelen?

Funky Pattern2 07 Map2

Plezier en teamwork

Dit spel is niet alleen leuk, maar je leert ook samenwerken onder spanning Het beste team wint! Maar wie kun je vertrouwen?

Geschikt voor iedereen

De opdrachten bestaan uit puzzels, raadsels, foto-opdrachten en actieve spellen. En dit alles in een gezellig stadscentrum. Voor ieder wat wils!

Gezamenlijke ervaring

Over Ontmasker de mol wordt nog lang nagepraat! De herinnering aan de spanning, wantrouwen en molacties zorgt voor een gezamenlijke ervaring die de deelnemers niet snel zullen vergeten.

Funky Pattern2 07
Fotochallenge

Waarom ArtPub

Professionele spelopzet

Ons spel is gemaakt door professionals. Zij weten precies met welke teamopdrachten en -spellen ze iedereen verdacht kunnen maken!

Unieke spelopzet per stad

Geen enkele Ontmasker de Mol spel is hetzelfde. We gebruiken toeristische trekpleisters van jullie stad naar keuze en ook de opdrachten zijn hierop afgestemd.

Gezellige horeca locaties als start- en verzamelpunt

We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Vanuit deze locaties vertrekken jullie om de stad op een andere manier te leren kennen!

Ontmasker de mol op locatie door heel Nederland

Funky Pattern2 06
Ontmaskerdemol groep

Vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje

Wil deze citygame organiseren voor een vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje? Dat kan! Boek vanaf 10 personen Ontmasker de mol op één van onze gezellige horeca locaties of een locatie naar eigen keuze. Werk als een team, weet wie je kan vertrouwen en maak van jullie event een onvergetelijk ervaring.

Een gezellig bedrijfsuitje of teambuilding

Funky Pattern2 03
Bedrijfsuitje dinerspel

Op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje of teambuilding? Ontmasker de Mol is dan de nummer één keuze. Je collega’s werken samen in een team en leren elkaar op een andere manier kennen. Hoe goed ken je je collega’s echt? Met wie ga je in een bondje en met wie niet? Al mogelijk vanaf 10 deelnemers, dus vraag nu snel een offerte aan!

Deze bedrijven gingen jullie voor

Wat je verder nog moet weten

Funky Pattern2 03
Groep ontmaskerdemol

Vanaf 10 deelnemers

Het spel Ontmasker de Mol kun je al vanaf 10 deelnemers spelen. Het is een strijd tussen teams. Om de mol goed te laten mollen is een team van 5 personen het minimum.

Kies je locatie

Deze citygame kan starten op jullie eigen locatie of bij één van onze locaties (cafe’s of restaurants). ArtPub werkt samen met horeca locaties door heel Nederland.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Helpdesk

Helpdesk

Chatten

Contact met ArtPub

Chatten

Chat

Facebook Chatten

Facebook chat

Mailen

Stuur een e-mail

Bellen

Bel ons