Helpdesk

Hulp nodig? Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Moet ik mij van tevoren aanmelden?

Ja, via de website kan je je aanmelden en direct een ticket kopen voor een bepaalde avond. Onze kunstenaar weet zo precies hoeveel personen er komen en hoeveel materiaal er nodig is.

Zijn de workshops ook geschikt voor groepen van meer dan 100 personen?

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij ArtPub hebben wij geschikte uitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. We kunnen de groep dan opsplitsen, zodat iedereen zijn of haar favoriete schilderij kan kiezen. Maar het is ook mogelijk om in een grote zaal met meer dan 100 deelnemers te schilderen. Gaaf! Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.

Kunnen we ook een workshop boeken met minder dan 10 deelnemers

Ja dat kan. Echter betaal je dan wel het starttarief voor een workshop. Het starttarief is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Vanaf hoeveel personen kunnen wij een workshop boeken?

Onze workshops zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Kan ik een workshop als cadeau aan een ander geven?

Ja, dat kan, we hebben cadeaubonnen. Je kan kiezen uit een aantal verschillende bedragen.

Ik kan geen vroegboekkorting keuze aan klikken

Het kan zijn dat er nog maar 1 vroegboekticket is, of dat de vroegboek tickets al uitverkocht zijn. Indien er nog maar 1 beschikbaar is, kan je 1 vroegboek ticket aangeven en de rest met normale tickets aanvullen voor het totaal aantal deelnemers.

Kan er iets van de prijs af als ik mijn eigen schilderdoeken regel voor mijn groep?

Dit kan alleen bij groepsuitjes en dan voor de gehele groep. Je krijgt dan een korting van 2,50 euro per deelnemer. Dit kan niet bij onze workshops op de agenda.

Ik heb gereserveerd maar geen bevestiging gekregen. Komt dit nog per post?

De bevestiging komt altijd per mail. Kijk ook in je spam-box, soms belandt een mail hier in. Heb je geen bericht van ons ontvangen en wel betaald? Neem even contact met ons op. We gaan het dan voor je uitzoeken.

Kan ik op een groter schildersdoek schilderen?

Hoe groter het schilderdoek, hoe meer werk je er aan hebt om de workshop bij te houden qua tempo. We raden het daarom niet aan.Als je toch groter wilt, kan je een eigen schilderdoek zelf meebrengen mits het niet groter dan 1 meter is. Je wordt dan achter in de groep geplaatst zodat jouw schildersdoek het zicht van de andere deelnemers niet kan belemmeren tijdens de workshop. Stuur ons wel even een mail dat je een eigen grotere schilderdoek meebrengt zodat onze kunstenaar op de hoogte gebracht kan worden en hier rekening mee kan houden bij de opstelling.

Hoe groot is het schildersdoek dat jullie gebruiken?

Het schildersdoek is 40x50 cm.

Hoe laat moet ik er zijn?

Gezellig dat je komt! Kom je iets eerder, dan heb je even rustig de tijd om in de sfeer te komen. Neem een drankje en kies een plekje uit. We starten precies op de aangegeven tijd zodat er voldoende tijd is om het schilderij te maken.

Moet ik mijn ticket meenemen?

Als je een ticket hebt gekocht, komt je naam op de deelnemerslijst. Bij binnenkomst zullen we je naam checken. Je hoeft daarom geen ticket mee te nemen.

Wat is de prijs van de schilderworkshop?

Wat is de prijs van de schilderworkshop? De prijs staat bij de workshop in de agenda vermeld. De prijs is inclusief BTW en exclusief drankjes en hapjes. We hebben diverse tarieven: Prijs met laag tarief (zondag t/m donderdag) met tickets met vroegboekkorting vanaf 29,50 en normaal ticket 34,50 euro Prijs met hoog tarief (vrijdag en zaterdag) met tickets met vroegboekkorting vanaf 31,50 en 33,50 en normaal ticket 36,50 euro Prijs XL workshop (3 uur) met tickets met vroegboekkorting vanaf 36,50 en normaal ticket 41,50 euro

Kan ik tijdens de workshop naast mijn vrienden zitten?

Wij hebben geen gereserveerde plaatsen en je kan zitten waar je wilt. Heb je een grote groep, zorg dan dat je op tijd bent als je naast elkaar wilt zitten.

Ik wil graag samen met mijn kind komen, is dat mogelijk?

Kinderen zijn welkom vanaf 12 jaar.

Is het mogelijk om zelf drinken of hapjes mee te nemen?

Nee helaas niet. In het café mag je je eigen hapjes en drankjes niet meebrengen. Je kunt er voldoende bestellen.

Zijn er hapjes verkrijgbaar? Hoe werkt het?

In het café kun je verschillende kleine hapjes bestellen. Drankjes en hapjes bestel je bij de barmedewerkers die langs lopen tijdens de workshop. En aan het einde van de avond reken je je bestellingen af met het café.

Hoe lang duurt de schilderworkshop?

De meeste workshops duren twee uur. Bij de agenda staat de tijd aangegeven, per schilderij en locatie. De XL workshops zijn langer en duren drie uur.

Welke kleren moet ik aan?

Het is verstandig om niet je allernieuwste kleding aan te trekken. Je krijgt een schort van ons, om je kleren te beschermen. Knoeien kan natuurlijk nog steeds. Als er wordt geschilderd met acrylverf, moet je de vlek gelijk uitwassen met koud water. Als je pas later verf in je kleren ontdekt, gaat het er niet tot nauwelijks uit.

Mag je tijdens een workshop afwijken van het schilderij?

Bij ArtPub mag je altijd je eigen draai geven aan jouw schilderij door bijvoorbeeld gebruik te maken van andere kleuren, details te veranderen of andere objecten erin schilderen. Niets moet, alles mag op je eigen schildersdoek.

Mag ik een ander schilderij schilderen tijdens de workshop?

Wij raden dit af tenzij je zelf ervaring hebt met schilderen, maar houd er dan wel rekening mee dat de kunstenaar voor de groep staat en het aangegeven schilderij stap voor stap aan het uitleggen is. Je zal dus zelfstandig moet werken. Als je weinig of geen ervaring met schilderen hebt, kan je het beste met het schilderij van de workshop mee doen.

Zou ik de workshop ook met contant geld mogen betalen?

Nee, helaas niet. Alle kaartjes kunnen alleen vooraf betaald worden via onze website. De betaalmogelijkheden zijn via Mollie of iDeal.

Hoe werkt het met vroegboekkorting?

De vroegboekkorting loopt altijd tijdelijk, met een beperkt aantal beschikbare kaartjes. Zorg dat je er op tijd bij bent! Het kan gebeuren dat de datum nog niet verstreken is, maar er geen kaartjes meer zijn. Dit betekent dat het maximaal aantal vroegboektickets al bereikt is.

Contact met ons opnemen?

Chatten

Contact met ArtPub

Chatten

Chat

Facebook Chatten

Facebook chat

Mailen

Stuur een e-mail

Bellen

Bel ons