Helpdesk

Hulp nodig? Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Mag ik een ander schilderij schilderen tijdens de workshop?

Wij raden dit af tenzij je zelf ervaring hebt met schilderen, maar houd er dan wel rekening mee dat de kunstenaar voor de groep staat en het aangegeven schilderij stap voor stap aan het uitleggen is. Je zal dus zelfstandig moet werken. Als je weinig of geen ervaring met schilderen hebt, kan je het beste met het schilderij van de workshop mee doen.

Welke kleren moet ik aan?

Het is verstandig om niet je allernieuwste kleding aan te trekken. Je krijgt een schort van ons, om je kleren te beschermen. Knoeien kan natuurlijk nog steeds. Als er wordt geschilderd met acrylverf, moet je de vlek gelijk uitwassen met koud water. Als je pas later verf in je kleren ontdekt, gaat het er niet tot nauwelijks uit.

Hoe lang duurt de schilderworkshop?

De meeste workshops duren twee uur. Bij de agenda staat de tijd aangegeven, per schilderij en locatie. De XL workshops zijn langer en duren drie uur.

Is het mogelijk om zelf drinken of hapjes mee te nemen?

Nee helaas niet. In het café mag je je eigen hapjes en drankjes niet meebrengen. Je kunt er voldoende bestellen.

Moet ik mijn ticket meenemen?

Als je een ticket hebt gekocht, komt je naam op de deelnemerslijst. Bij binnenkomst zullen we je naam checken. Je hoeft daarom geen ticket mee te nemen.

Hoe groot is het schildersdoek dat jullie gebruiken?

Het schildersdoek is 40x50 cm.

Kan ik op een groter schildersdoek schilderen?

Hoe groter het schilderdoek, hoe meer werk je er aan hebt om de workshop bij te houden qua tempo. We raden het daarom niet aan.Als je toch groter wilt, kan je een eigen schilderdoek zelf meebrengen mits het niet groter dan 1 meter is. Je wordt dan achter in de groep geplaatst zodat jouw schildersdoek het zicht van de andere deelnemers niet kan belemmeren tijdens de workshop. Stuur ons wel even een mail dat je een eigen grotere schilderdoek meebrengt zodat onze kunstenaar op de hoogte gebracht kan worden en hier rekening mee kan houden bij de opstelling.

Ik heb gereserveerd maar geen bevestiging gekregen. Komt dit nog per post?

De bevestiging komt altijd per mail. Kijk ook in je spam-box, soms belandt een mail hier in. Heb je geen bericht van ons ontvangen en wel betaald? Neem even contact met ons op. We gaan het dan voor je uitzoeken.

Doet ArtPub ook vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes?

ArtPub verzorgt al vanaf 8 personen diverse leuke originele workshops. We komen langs op locatie of je kan een locatie bij ons uitzoeken. Zoek bij ons een leuke workshop uit en vraag een offerte aan. Je ontvangt van ons alle details hierover per mail.

Met hoeveel personen kan ik een privé evenement boeken?

Vanaf 8 personen kun je bij ArtPub een groeps- of bedrijfsuitje plannen.

Is het mogelijk om een teamuitje te boeken op een eigen locatie?

Vanaf 8 personen komt ArtPub ook naar jouw locatie toe. We hebben alleen tafels en stoelen nodig voor de deelnemers en voor onze kunstenaar. Graag ook een waterpunt in de buurt. Wij nemen afdekkleden mee voor de tafels en schorten voor alle deelnemers. Let er wel op dat stoelen met stoffen bekleding vies kunnen worden.

Kan ik de drankjes en hapjes op factuur laten zetten?

ArtPub geeft de workshops in één van haar horeca locaties. Na afloop van de workshop kan je bij de bar je drankjes en hapjes afrekenen. Heb je een groepsuitje of bedrijfsuitje geboekt en heb je voor jouw groep een arrangement afgesproken dan ontvang je voor dit arrangement een aparte factuur van de horeca locatie.

Binnen hoeveel dagen ontvang ik een offerte

We reageren bijna altijd binnen 2 werkdagen. Zo proberen wij zo snel mogelijk de vrijblijvende offerte bij de klanten aan te leveren. Kun je echt niet wachten of is je event op korte termijn, neem dan even telefonisch contact met ons op.

Contact met ons opnemen?

Chatten

Contact met ArtPub

Chatten

Chat

Facebook Chatten

Facebook chat

Mailen

Stuur een e-mail

Bellen

Bel ons