DIY Pakket - Workshop Handletteren

Doe thuis mee met deze creatieve workshop

DIY Handletteren Hero Image

Volg de workshop wanneer jij wilt!

Voor kleinere groepen

Bekijk workshop in je eigen tempo

Leer de beginselen van handletteren

Voor beginners & gevorderden

2-delige workshop

Leer de beginselen van handletteren in ons Do It Yourself Pakket: Workshop Handletteren. De workshop wordt gegeven door een professionele kunstenaar. Een online video neemt je mee in elke stap van het proces.

Tijdens deze workshop ga je een kaartje handletteren. Leer zelf mooie handgeschreven zinnen, quotes, woorden en illustraties maken onder begeleiding. Wie weet verstuur jij binnenkort je eigen handgeschreven kaarten!

Selecteer jouw DIY Pakket Handletteren

DIY Pakket Workshop Handletteren

Onze DIY Workshop Handletteren bestaat uit 2 delen

Deel 1 - Letters & Lettertypes

Artpub presenteert: Do It Yourself Pakket - Workshop Handletteren Deel 1.

DIY Handletteren Angelique

Voor dit deel heb je geen ervaring nodig. De workshop wordt gegeven door onze professionele kunstenaar Angelique en zij neemt je mee in elke stap van het proces. In deze workshop leer je alles over verschillende soorten letters & lettertypes. Uiteindelijk houd je er leuke ansichtkaarten aan over. Zorg dat je ook wat klad papier bij de hand hebt om te oefenen.


Deze workshop wordt verkocht als losse video (exclusief materiaal) en inclusief materiaal.

Deel 2 - Banners & Decoratie

Deel 2 van DIY Pakket Handletteren is meer voor gevorderden. Je hebt dus of deel 1 al afgerond of je hebt al ervaring met handletteren.

DIY Handletteren deel 2

De workshop wordt ook gegeven door onze professionele kunstenaar Angelique en ze neemt je weer mee in elke stap van het proces. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het uitbreiden van je lettertype database en leer je handletteren op een hoger niveau. Hoe leuk zou het zijn als je straks je eigen gevorderde ansichtkaarten kan versturen naar vrienden en familie?

TIP VAN ONS!

Je kunt beide delen ook als combinatie kopen!

Helaas, voor deze zoekopdracht zijn geen producten gevonden!

Bekijk beide DIY Pakketten

Je kent ons van

Franska LOGO
Logo HHB
Rtl 4 logo
Libelle logo
Ad logo

Veel gestelde vragen

Handletteren Voorbeeld

Hoelang heb ik de tijd om de DIY workshop te voltooien?


Wanneer je een DIY pakket bij ons aanschaft, blijft de videolink die je krijgt een jaar geldig. Je kunt het dus volledig in je eigen tempo en op je eigen tijd doen! Materialen worden wel maar 1x geleverd.


Met hoeveel personen kan ik een DIY Pakket boeken?


Deze DIY Pakketten kunnen met elke groepsgrootte. Er is dus geen minimum of maximum. Onze workshops op locatie zijn vanaf 10 personen, maar als je met een kleinere groep bent, is dit dus de perfecte oplossing!


Moeten we zelf nog iets regelen?


Dat is totaal afhankelijk van jezelf! Wij raden aan om er een leuke en creatieve dag van te maken. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van hapjes en drankjes.

Meer DIY Workshops bekijken?