Crazy 88 - Online

88 te gekke opdrachten die je thuis kan doen!

Bij Crazy 88 Online draait het om Creativiteit, Lef en Lachen! Het is daarom de perfecte teambuilding game voor jullie online bedrijfsuitje of familie uitje. We ontmoeten elkaar via Zoom (of een andere video conference tool). In teams gaan jullie onderling strijd met elkaar aan door het uitvoeren van 88 ludieke en (te) gekke opdrachten. Alle opdrachten worden vastgelegd op camera en geupload via onze Online Crazy 88 app. Een jury beoordeelt jullie opdrachten. Hoe gekker de opdracht en hoe creatiever jullie uitvoering, hoe meer punten jullie verdienen!

Funky Pattern2 06
Crazy 88 grappige foto
Crazy88 logo

De opdrachten zijn voor iedereen geschikt en jullie bepalen zelf hoe ver je wilt gaan. Heb je veel Lef, leef je uit! Imiteer jij voor 50 punten bijvoorbeeld een bokser die touwtje springt of maken jullie voor 100 punten een hilarisch vlog filmpje over een kruimel brood? De opdrachten kunnen we op maat samenstellen en er is ruimte voor eigen ideeën. We hebben varianten voor bedrijfsuitjes en voor vrijgezellenfeestjes. Gaan jullie voor de originele versie of durven jullie extreem te gaan?

Je kent ons van

Hoe werkt Crazy 88 Online

Crazy 88 Online wordt in teams gespeeld. De teams spelen samen in een Zoom breakout room of maken zelf een app-groepje aan. Jullie ontvangen 88 ludieke opdrachten en gaan aan de slag. Bepaal de strategie en voor welke opdrachten jullie gaan. Wie van jullie team verkleed zichzelf als dier en wie doet een huwelijks aanzoek in de camera? Alles wordt vastgelegd met foto's en video's en gedeeld via onze Online Crazy 88 app.

Funky Pattern2 06
Crazy 88 Online

Programma Crazy 88 Online

 • We ontmoeten elkaar via Zoom (of een andere video conference tool).
 • De teams worden ingedeeld en breakout rooms worden aangemaakt. De jury helpt iedereen ‘technisch op weg’
 • De opdrachten worden gedeeld en jullie gaan met jullie eigen team aan de slag. Bepaal samen de strategie en voor welke opdrachten jullie gaan.
 • Doe je alle opdrachten samen of splits je op?
 • Alle opdrachten leggen jullie vast met een camera (foto’s en video’s). Deze worden door de jury beoordeeld en jullie krijgen direct feedback!
 • De jury daagt jullie uit, geeft tips en komt tijdens het spel met bonus opdrachten.
 • Na afloop van de game komen we weer samen en lachen we met elkaar om de leukste foto’s en video’s. Het meest crazy team wordt bekend gemaakt.
Funky Pattern2 06
Crazy 88 dansen openbaar opdracht

Crazy 88 op locatie

Crazy 88 kan ook op locatie gespeeld worden, bijvoorbeeld in een stadscentrum of bij jullie op het bedrijf. Alle opdrachten kunnen veilig op 1,5 meter worden uitgevoerd. Je leert de stad en haar bewoners op een ludieke manier kennen. Na afloop ontvang je alle filmpjes en foto’s als aandenken aan deze crazy activiteit.

Hoe verloopt Crazy 88 op locatie

 • Jullie worden door ons ontvangen in een gezellige horeca locatie of op een locatie in de stad.
 • Er volgt een korte uitleg van de game en de teams worden ingedeeld. Het leukste is om het spel te spelen in teams van 3-6 personen.
 • De opdrachten worden uitgedeeld en jullie kunnen op pad. Bepaal samen de strategie en voor welke opdrachten jullie gaan.
 • Jullie doen eerst een paar veilige opdrachten, maar al snel besluiten jullie wat meer lef te tonen.
 • Alle opdrachten leggen jullie vast met een camera (foto’s en video’s). Deze worden door de jury beoordeeld en jullie krijgen direct feedback!
 • De jury daagt jullie uit, geeft tips en komt tijdens het spel met bonus opdrachten.
 • Na afloop van de game komen jullie weer terug op onze locatie. Terwijl jullie napraten onder het genot van een drankje bepaalt de jury welk team het allergekst is!
Funky Pattern2 07
Crazy 88 winkelwagen race

Waarom Crazy 88?

Creativiteit en teamwork

Crazy 88 draait om creativiteit en teamwork. Het team dat het beste samenwerkt onder tijdsdruk wint!

Geschikt voor iedereen

Iedereen bepaalt zijn eigen grenzen. Er zitten opdrachten bij voor jong of oud, man of vrouw.

Gezamenlijke ervaring

Een gezamenlijke ervaring versterkt de onderlinge- band of vriendschap! De crazy foto’s en video’s zorgen voor een blijvende herinnering aan jullie activiteit.

Waarom ArtPub

Funky Pattern2 07
Crazy 88 gekke bekken

Crazy opdrachten

Onze opdrachten zijn crazy en kunnen op meerdere manieren worden uitgevoerd. Naast lef speelt ook creativiteit een belangrijke rol.

Opdrachten op maat

De opdrachten worden aangepast aan de groep. Een groep collega’s krijgt andere opdrachten dan een groep vrijgezellen. Willen jullie extreem, ook dat is mogelijk.

Geheel verzorgd

We regelen het online event van A-Z, geen stress dus over de techniek!

Een gezellig bedrijfsuitje of teambuilding

Op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje of teambuilding? Zeker nu iedereen thuis werkt is een online Crazy 88 een goed alternatief. Je collega’s werken samen in een team en leren elkaar op een andere manier kennen. Samen lachen jullie om elkaars creativiteit en lef! Al mogelijk vanaf 10 deelnemers, dus vraag nu snel een offerte aan!

Funky Pattern2 05
Pubquiz Bedrijfsuitje

Deze bedrijven gingen jullie (offline) voor

Wat je verder nog moet weten

Funky Pattern2 07
Pubquiz uitje

Vanaf 10 deelnemers

Crazy 88 is een strijd tussen teams! Vanaf 10 deelnemers is het mogelijk om in 3 teams tegen elkaar te strijden.

Inclusief drankje?

We kunnen bij alle deelnemers voor het een borrelbox laten bezorgen om het event helemaal compleet te maken.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Helpdesk

Helpdesk

Chatten

Contact met ArtPub

Chatten

Chat

Facebook Chatten

Facebook chat

Mailen

Stuur een e-mail

Bellen

Bel ons