Crazy 88

88 te gekke Corona-proof opdrachten voor mensen met lef!

Bij Crazy 88 draait het om Creativiteit, Lef en Lachen! In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan door het uitvoeren van 88 ludieke en (te) gekke opdrachten. Alle opdrachten worden vastgelegd op camera. Een jury beoordeelt jullie opdrachten. Hoe gekker de opdracht en hoe creatiever jullie uitvoering, hoe meer punten jullie verdienen! De opdrachten zijn volledig Corona Proof gemaakt en we hebben ook een Online versie ontwikkeld.

Funky Pattern2 03
Crazy 88 gekke bekken
Crazy88 logo

De opdrachten zijn voor iedereen geschikt en jullie bepalen zelf hoe ver je wilt gaan. Heb je veel Lef, leef je uit! Ga jij voor 50 punten op de foto met een kale man? Of gaan jullie met je billen bloot voor 200 punten!? De opdrachten kunnen we op maat samenstellen en er is ruimte voor eigen ideeën. We hebben varianten voor bedrijfsuitjes en voor vrijgezellen. Gaan jullie voor de originele versie of durven jullie extreem te gaan?

Je kent ons van

Funky Pattern2 03
Crazy 88 dansen openbaar opdracht

Crazy 88 op locatie

Crazy 88 op locatie spelen we in een stadscentrum of bijvoorbeeld bij jullie op het bedrijf of vakantieverblijf. Alle opdrachten kunnen veilig op 1,5 meter worden uitgevoerd. Je leert de stad en haar bewoners op een ludieke manier kennen. Na afloop ontvang je alle filmpjes en foto’s als aandenken aan deze crazy activiteit.

Hoe verloopt Crazy 88 op locatie

 • Jullie worden door ons ontvangen in een gezellige horeca locatie of op een locatie in de stad.
 • Er volgt een korte uitleg van de game en de teams worden ingedeeld. Het leukste is om het spel te spelen in teams van 3-6 personen.
 • De opdrachten worden uitgedeeld en jullie kunnen op pad. Bepaal samen de strategie en voor welke opdrachten jullie gaan.
 • Jullie doen eerst een paar veilige opdrachten, maar al snel besluiten jullie wat meer lef te tonen.
 • Alle opdrachten leggen jullie vast met een camera (foto’s en video’s). Deze worden door de jury beoordeeld en jullie krijgen direct feedback!
 • De jury daagt jullie uit, geeft tips en komt tijdens het spel met bonus opdrachten.
 • Na afloop van de game komen jullie weer terug op onze locatie. Terwijl jullie napraten onder het genot van een drankje bepaalt de jury welk team het allergekst is!

Crazy 88 online

Crazy 88 Online is de perfecte teambuilding game voor jullie online bedrijfsuitje of familie uitje. We ontmoeten elkaar via Zoom (of een andere video conference tool). De teams spelen samen in een breakout room of maken zelf een app-groepje aan. De opdrachten zijn aangepast. Imiteer je bijvoorbeeld een bokser die touwtje springt of maken jullie een hilarisch vlog filmpje over een kruimel brood?

Funky Pattern2 05
Crazy 88 Online

Hoe verloopt Crazy 88 Online

 • We ontmoeten elkaar via Zoom (of een andere video conference tool).
 • De teams worden ingedeeld en breakout rooms en worden aangemaakt. De jury helpt iedereen ‘technisch op weg’
 • De opdrachten worden gedeeld en jullie gaan met jullie eigen team aan de slag. Bepaal samen de strategie en voor welke opdrachten jullie gaan.
 • Doe je alle opdrachten samen of splits je op?
 • Alle opdrachten leggen jullie vast met een camera (foto’s en video’s). Deze worden door de jury beoordeeld en jullie krijgen direct feedback!
 • De jury daagt jullie uit, geeft tips en komt tijdens het spel met bonus opdrachten.
 • Na afloop van de game komen we weer samen en lachen we met elkaar om de leukste foto’s en video’s. Het meest crazy team wordt bekend gemaakt.
Funky Pattern2 07 Art Pub Corona Keurmerk

Corona proof

Crazy 88 kan Online gespeeld worden, maar is ook op locatie een volledig Corona Proof Event. Dit spel wordt op locatie volledig buiten gespeeld, waardoor het per 1 juni ook met grotere groepen weer te spelen is. Indien jouw evenement geannuleerd moet worden i.v.m. overheidsmaatregelen dan zal ArtPub jouw evenement kosteloos verschuiven, uiteraard in goed overleg. Lees hieronder hoe we dit in de praktijk brengen.

Hoe organiseren wij 'Corona Proof' events

 • We werken alleen samen met locaties die volledig Corona-proof zijn. De tafelschikking is zo dat iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar zit.
 • Wij reserveren vooraf het aantal deelnemers bij de horeca-locatie of op jullie eigen locatie. Het is ook mogelijk om op een centraal punt in de stad af te spreken.
 • We een lijst van deelnemers op en nemen bij iedereen de gezondheidscheck af.
 • Onze spelbegeleider is klachtenvrij.
 • Alle gebruikte materialen worden voor het event gereinigd.
 • Alle opdrachten waarbij de 1,5 meter regel niet of moeilijk te handhaven is, zijn aangepast of uit het spel gehaald.
 • Desinfecterende handgel is aanwezig en kan gebruikt worden indien gewenst.
 • De Spelbegeleider blijft altijd op 1,5 meter afstand.
 • Voor aanvang van het event zal de spelbegeleider de Corona regels duidelijk met jullie doornemen.


Funky Pattern2 04
Crazy 88 winkelwagen race

Waarom Crazy 88?

Creativiteit en teamwork

Crazy 88 draait om creativiteit en teamwork. Het team dat het beste samenwerkt onder tijdsdruk wint!

Geschikt voor iedereen

Iedereen bepaalt zijn eigen grenzen. Er zitten opdrachten bij voor jong of oud, man of vrouw.

Gezamenlijke ervaring

Een gezamenlijke ervaring versterkt de onderlinge- band of vriendschap! De crazy foto’s en video’s zorgen voor een blijvende herinnering aan jullie activiteit.

Waarom ArtPub

Funky Pattern2 03
Crazy 88 grappige foto

Crazy opdrachten

Onze opdrachten zijn crazy en kunnen op meerdere manieren worden uitgevoerd. Naast lef speelt ook creativiteit een belangrijke rol.

Opdrachten op maat

De opdrachten worden aangepast aan de groep. Een groep collega’s krijgt andere opdrachten dan een groep vrijgezellen. Willen jullie extreem, ook dat is mogelijk.

Gezellige horecalocaties

We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Geniet en praat hier na!

Een gezellig bedrijfsuitje of teambuilding

Op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje of teambuilding? Zeker nu iedereen thuis werkt is een online Crazy 88 een goed alternatief. Je collega’s werken samen in een team en leren elkaar op een andere manier kennen. Samen lachen jullie om elkaars creativiteit en lef! Al mogelijk vanaf 10 deelnemers, dus vraag nu snel een offerte aan!

Funky Pattern2 04
Pubquiz Bedrijfsuitje

Deze bedrijven gingen jullie (offline) voor

Wat je verder nog moet weten

Funky Pattern2 03
Pubquiz uitje

Vanaf 10 deelnemers

Crazy 88 is een strijd tussen teams! Vanaf 10 deelnemers is het mogelijk om in 3 teams tegen elkaar te strijden.

Kies je locatie

Crazy 88 kan op jullie eigen locatie of een van onze locaties (cafe’s of restaurants) ArtPub werkt samen met horeca locaties door heel Nederland.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Helpdesk

Helpdesk

Chatten

Contact met ArtPub

Chatten

Chat

Facebook Chatten

Facebook chat

Mailen

Stuur een e-mail

Bellen

Bel ons